Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

O kokybiski tie Juicy? 

Heida, paro savo treningiukus. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 03 17, 16:53)
<p>O kokybiski tie Juicy? </p><p></p><p>Heida, paro savo treningiukus. </p>

Pats treningas tai geras,nieko mesidaro,bet akutes tai labai byra..
Atsakyti

Akutes jauciu ir skalbiant gali iskristi. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 03 17, 17:20)
<p>Akutes jauciu ir skalbiant gali iskristi. </p>

Pas mane visa nugara akutem ir vienoj kojoj uzrasas didelis.. nebyra jos taip einant,bet jei bunu uzsidejus ra treninga,tai vis kokia akute randu ant zemes biggrin.gif Nesimato rube,tik kai pradedi ziurinet is arti..imesiu i fb su treningu.
Atsakyti

Sveikos merginos

Gal ir mane priimtumet i savo buri, nes nuo vienatves namie baigiu isprotet 🤪 vis pasnekesiukai praskaidrins diena 😉 klauskit kas idomu, pasistengsiu i viska atsakyti ❤

Atsakyti
Labukas

Sachar,junkis drasiai 4u.gif Pasipasakok-is kur tu? ka veikineji? amzius? kodel vienisa?

Klibu i darbuka.. vel klibu.. Gi per sokius vel nikstelejau ta keliena.. Vel skauda..Reik kokiu papildu pastiprint.. Matyt labai jau nusilpe,kad del kiekvieno kryptelejimo,vis atsinaujina..
Atsakyti

O kokybiski tie Juicy? 

Heida, paro savo treningiukus. 

Neiseis parodyt, Tkmaxx pirkau, nerandu kad turetu internet pardej. Ne komplektas, kelnes sintetines su dviem baltom juostelem per sona, dzemperis  medvilne per galva be jokiu kapisonu, nugaroje prakipta, taip lyg sumesta, nieko blatno, bet man patiko. Tarp kitko buvo ir jucy kelniu veliuriniu, visai grazios violetines spalvos po 25£, tik dydziai mazi.

Atsakyti

Sachar, labas, smagu kad jungiesi, is kurio krasto esi? Senai jau cia?

Atsakyti

Sveikos merginos

Gal ir mane priimtumet i savo buri, nes nuo vienatves namie baigiu isprotet 🤪 vis pasnekesiukai praskaidrins diena 😉 klauskit kas idomu, pasistengsiu i viska atsakyti ❤

Sveika, 

junkis drasiai. Tu UK?

Atsakyti

Aačiū kad priimat. Gyvenu UK, netoli Dartford'o. SE London dar galima priskirti. Čia jau beveik 6m. bet taip ir nepavyko užmegzti draugysciu. Visi labai darbuose aplink paskendę,  mano vyras ne išimtis. O aš dirbu is namu ir dukrytė auginu :)

Atsakyti

O, tai visai nenaujoke, Sachar! Turi patirties. 

Kaip tau cia, patinka? 

Parejo emailas is mokyklos, kad mire vienas vaikas ir tipo, jie rupinasi ir konsultuoja visus. Dickis parase, kad jo draugo sese, Year 11, nusizude namuose. Ir, ka pasakyti paguodai? Neturiu zodziu visiskai. 

Atsakyti

Tokia ir patirtis  :oh: susikloste situacija taip, kad namie viska darau, tik prasivedinti iseinu is keturiu sienu  :dry2: na bet ne pirmo metai, tikrai. Is pradziu buvo stadija jog visai cia gal ir nueko gyventi, tada kad noriu namo 😂 o dabar - nebepritampu niekur  :hmm: 

Siaubas, kai vaikai zudosi  :unsure: 

Atsakyti