Vistiek geras pirkinys! Sveikinam 🎈
Oj kaip as miegociau, jei man kas leistu darbe gi kukuoju, bet tuoj namo eisiu.
Po atostogu tai sunku grizt, vyresnei tai nauji mokslai prasideda, laukia, idomu paciai, o maze tai sake, palikit mane LT, nors lyg ir patinka jai cia ir draugiu turi, bet sake liktu LT nesvarbu kad ir blogai kalba lietuviskai, o rasyt net nemoka. Likciau mielu noru ir as, jau nekalbant apie MB. Nepritapom mes cia, nesusigyvenom ir per 10 metu.
Saunu,kad taip savo krasto pasiilgstat.Kazaip labai poetiskai atrodo.
Man tas jausmas svetimas.Gal del to kad kraujo misinys esu.Kazkokia bekraste jauciuosi.Dabar kas i LT traukia-tik mamos kapas.
As kaip tik,nuvaziavus i Lt,kaip ateive jauciuosi.Pavargstu nesvietiskai.Mane labai vargina tas bendravimas ir lankimas giminiu ir artimuju.
Giega,sveikinu su tokiu pirkiniu.Dabar stabiliai atostogausit naujoj vietoj.
Mes va kaip tik parbaziavom is Amalfio.Nu nenoriu as niekur kitur guventi-tik tenai.Ten nuostabu,maistas super,judesio daug.Va kaip tik man.
Siandien gavom patvirtinima kad mano Elijute priimta i Royal Holloway.Dziaugiuosi ne tas zodis.
Labas vakaras.
Nu saunuoliai
mano buves bosas pries kokois 5 metus isigijo vila Ispanijoj. Dziaugesi labai. Ir ramioj vietoj. Namas nemazas, su baseinu ir teniso kortais lauke. Pirko uz juokinga suma, uztaike kai kainos buvo nukritusios. Gerai £ investavo
Elija, sveikinimai
Laba
Limcamca, kaip graziai mama pasveikinot, sudainuodami megstama daina
Giega, fainas pirkinys, gerai kad uosviene kad ir keista, bet dar tokia guvi ir padare gera investicija.
Elija, sveikinimas, sekmes moksle Elijutei.
Vakar tai tokia diena truputi itempta buvo, egzaminu rezultatu paskelbimas, maniske irgi gavo lengvo stresiuko 😀 Gryzo is mokyklos su rezultatais, viskas lyg ir neblogai, istorijos tik zemesnis rezultatas, bet nieko labai jau bloga, ir ateina po poros valandu i emaila man is universiteto saskaita kuria reik apmoket iki rugsejo 1. Na jei atejo saskaita, vadinasi jos balai nera tinkami ir norint studijuot, teks moket. Puole maniske tik visur skaityt, univero grupej klausinet, kas cia darosi. Dar po geros valandos atejo laiskas, kad jos egzu balas yra tinkamas, ji ivykde salygas ir universitetas sia suma sumokes pats. Gavom truputi adrenalino
Laba Limcamca, kaip graziai mama pasveikinot, sudainuodami megstama daina Giega, fainas pirkinys, gerai kad uosviene kad ir keista, bet dar tokia guvi ir padare gera investicija. Elija, sveikinimas, sekmes moksle Elijutei. Vakar tai tokia diena truputi itempta buvo, egzaminu rezultatu paskelbimas, maniske irgi gavo lengvo stresiuko 😀 Gryzo is mokyklos su rezultatais, viskas lyg ir neblogai, istorijos tik zemesnis rezultatas, bet nieko labai jau bloga, ir ateina po poros valandu i emaila man is universiteto saskaita kuria reik apmoket iki rugsejo 1. Na jei atejo saskaita, vadinasi jos balai nera tinkami ir norint studijuot, teks moket. Puole maniske tik visur skaityt, univero grupej klausinet, kas cia darosi. Dar po geros valandos atejo laiskas, kad jos egzu balas yra tinkamas, ji ivykde salygas ir universitetas sia suma sumokes pats. Gavom truputi adrenalinoOho,kas cia per univeras kad pats apmoka?Jums nereikes grazinti tos sumos? Manoji irgi su istorija susigadino savo pazymius.Svarbiausia kad visada pazymiai labai geri buvo,vat per egzamina gavo ten 68 procentus tik.Nors rek
Tai ir pas jus geros zinios.Sveikinu.
Labas rytas.
Po prasymu pateikimo pavasari, gavo is universiteto unconditional offer, dauguma klases vaiku gavo, aisku tai nebutinai buvo ju pirmo pasirinkimo mokymo istaiga. Ju salyga buvo tokia, kad turi priimt ju offeri gal per savaite laiko ir surinkt per egzus tam tikra balu skaiciu, jei tai padarai, jie nuima nuo metinio mokescio 3000£. Tai nera paskola ir situ pinigu grazint nereikia, nes tokios buvo salygos ir tu jas ivykdei. Nezinau ar visi univ. siuncia tokius offerius, man isvis viskas pirma karta ir labai painu.
Perklausiau savo panos, tai nedaug vaiku ju klasej gavo tuos unconditional offer, bet ir ji nezino kokiu principu yra siunciami tie oferiai ir ar visi univerai juos siuncia.
Laba,
Ačiū, Heida
Sveikinimai jums abiem ir Heidai ir I.Elijai Protingi vaikai
Man atrodo kad cia nera sunku tiems vaikams mokintis, per visus metus nesu maciusi, kad maniske kazka labai kaltu ir mokytusi, na namu darbus, projektus kokius darydavo, bet tikrai laiko daug tai neuzimdavo, gal pries istorijos egza ta nelaiminga, daugiau mokesi, bet ir tai, vaizdas buvo toks kad tas knygas visur nesiojasi ir delioja, o telefonas istisai rankose, plius ausines su muzika ausyse, tikrai nieko nekale, kaip as save pamenu, kaip tekdavo mokytis. Sakyciau kad mokykla kokia lieva, pro pirstus ziuri, bet vel gi ne, mokykla stipri, su sustiprintu science. Panasu kad bet kuris, kad ir vidutiniu gabumu vaikas, jei ideda nors kiek pastangu, gali baigt mokykla ir istot i universiteta, na ne i koki Oxforda, bet i paprasta eilini.
Neturi mano vaikai to noro kažką išmokti. Ypač dičkis. Sunku jam mokykla. Bet, užtai mechanika, technologijos, fizika, chemija mokytis nereikia. Net, nežinau iš kur žinių prisirinko. Negana to namie tuo užsiima, dar ir pats kažkaip mokosi. Lietuvoje jam būtų rojus. Su vyrais lygiai kalba apie auto, remontus ir pan. Brolis įleido į autoservisą, tai net mechanikai stebėjosi kiek daug moka.
Bet, norint kažkur įstoti neužtenka praktinių žinių.
Mažiui kol kas sekasi mokslai, bet, kad labai sėstų mokytis tai ne. Užtai kamuolio iš rankų, net prie bažnyčios negalima atimti. Mano abeji vaikai praktiški ir nuo mažumės turi tik vieną profesiją/tikslą/hobi. Gal kas nors gausis iš to.
Įsijungiau šildymą, taip nejauku ta tamsa
Sveikinimai visoms istojusioms i universitetus
Mano vienu draugu mergaite tai labai mokos...Ir repetitoriu turi,ir eina anksciausiai i mokykla,i papildomas pamokas..Bet ten ne tai kad kazko nesupranta,o siaip labai patinka mokintis Vnz,per 2m,kiek jie UK gyvena,mergaite(16m) pasieke,kad yra geriausia mokine visoj mokykloj