Heida,kas neleidzia miegot
As siandien irgi kazkaip anksciau pabudau.. Bet i darba anksciau neisiu,namie pasedesiu
O kaip vaikam atostogos,patiko Lietuvoj? Jus vis sakot,kad nebenorit i uk grizt,kaip si karta?
Nova,o kada tu atostogausi?
Oj kaip as miegociau, jei man kas leistu darbe gi kukuoju, bet tuoj namo eisiu.
Po atostogu tai sunku grizt, vyresnei tai nauji mokslai prasideda, laukia, idomu paciai, o maze tai sake, palikit mane LT, nors lyg ir patinka jai cia ir draugiu turi, bet sake liktu LT nesvarbu kad ir blogai kalba lietuviskai, o rasyt net nemoka. Likciau mielu noru ir as, jau nekalbant apie MB. Nepritapom mes cia, nesusigyvenom ir per 10 metu.
Giega, turiu pora dienu off rugseji 3 ir 4, ir savaite - spalio men. I LT mausiu, per daktarus reikia pereit.
Nu labai gryzta zmones i LT. Bando, rizikuoja pradet gyvenimus ten... mes kolkas net negalvojam apie tai. Kaip toliau bus nezinia, bet siai dienai tikrai apie gryzima net kalbos nera. Ziuresim kas po brexit bus, jei is viso jis ivyks
Manes irgi netraukia lt.. Aisku niekada nasakyk niekada
Mes rugseji i Ispanija nuleksim.. Uosviene buta perka ten Biski ir musu dalele yra,bet pagrindas jos.. Nenuomuosim,pasiliksim sau toki kaip vasarnami
Laba,
Grįžau ir aš. Atostogomis nepavadinčiau, greičiau reikalai/darbai/organizaciniai dalykai. Mamytės jubiliejus praėjo puikiai, labai laiminga buvo. Mes, vaikai ir anūkai susiorganizavom ir dovanojam (dainavom) dainą Tu numegzk man mamą kelią. Mamytės megstamiausia daina. Ne kokie mes dainininkai, bet svečių širdis vistiek suvirpinom, ir mamytei labai patiko.
Lietuva gražėja, gyvenimas gerėja. Pakalbėjom su broliu ir kitais, šiuo metu aukščiausiame taške Lietuva, pagal gyvenimo kokybę ir lygį. Brolis sakė, kasdien bent po vieną visiškai naują auto nuperka, ko nebuvo jau daug metų. Visi laukia krizės, nes, sako ne prieš gerą toks žmonių atsipalaidavimas ir geras gyvenimas. Ekonomistai gal mandresniais žodžiais tai nupasakotų, bet aš nemoku.
Vaikis mūsų kaip visada nori likti, vyras sakė, jau irgi galėtų gyventi. O, aš tingiu kur nors besikraustyti. Atrodo, susigyvenau, man viskas gerai čia. Gal vėliau kai vaikai baigs mokyklas.
Giega, puikios naujienos dėl buto Ispanijoje. Kuriame mieste?
Yra du ezerai-vienas ruzavas Ten druskos kazkokios,dabar kaip ir pradeda reklamuot visokias purvo druskos vonias/masazus..
Butas 1bedroomo,bet gana nemazas-56 kv/m. Pastatym sofa-lova,kad butu galima ir sitinge miegot
Va tik nezinau kelintas aukstas,gal koks 3-4.. Pats namas irgi lygtai 4-5aukstu..
Bilietai bent rugsejuj buvo po 50£ return.. Ziemos vesokos,sausis salciausias,gali but iki +10.. Bet toj agenturoj per kuria perkam,sake kad praeita ziema 16-18 buvo..
Nu ziuresim.. Labai daug reikstis negaliu,nes beveik visi pinigai uosviu Ji vaziavo ir tu butu ziuret,is 4 rinkos.. Mes tik is nuotrauku sakem-verta ar ne
O tai Alicante, ane?
Davai papasakok daugiau, per kokią agentūra kaip ji pirko? Kokia kaina, jeigu nepaslaptis? Mano vyras gi vis tos minties neatsisako, vis ieško.
Uosviene turi kazkokia ruselka drauge,kuri kazkada senai pirko ten buta,ji ir isiule ta Torrevieja.. As vis svaigau Kanarais Nu bet neiperkam.. Ziurejom ir pacioj Alikantej,bet ten irgi kainos nuo 100000... Cia su visais mokesciiais 60000 euru kainuos. Sakau,ta Torrevieja dar neislepinta turistu,uz tai ir kainos pigesnes..
Agentura rusiska,sutvarke ir banko saskaita ir padejo uzpildyt emigranto kortele.. Va jos laukiam ir tada galutinai sumokam..
O mokat is karto visa suma ar issimoketinai su paskola?
Visa suma iskart.. Turi uosviai pinigu
Imt paskolos nelabai apsimoka,nes nuoma didelio pelno neatnesa.. Kaip sake toj agenturoj-ji paimtu ta buta ir nuomai,jei noretume,tai is nuomos tik ant mokesciu uzdirbi,na ir ant lektuvo bilietu..
Tai nenuomuosim bent kol jas..Jei kas is draugu nores nuvaryt paatostogaut, paimsim simboliskai,uz tuos mokescius
Cia grynai investuot pinigus,o ne kazkokiam pelnui..
Kainos kyla ir ten po truputi.. Ji apie ta Torrevieja jau pries pora metu snekejo,mes kazkaip rimtai nepaziurejom Tai tada buvo galima ant 5000 pigiau paimt..