Niekada neprekiavus carbootkese anksciau kazkaip labai daznai vaziuodavom. O dabar net neprisimenu kada paskutini kart buvau
Pas mus kaip stipriai lyja, ir vejas toks gusiais stiprus ruduo jau, ka ir bepasakysi
Labukas
Oho kokia tyluma Ka nuveiket per savaitgali?
Mes sestad ir i kina nuejom,ir namus susitvarkem,paskui apvertem Nes ruosemes sekmad i carbotke,tai kol viska is palepes nusikelem..
Vakar turguj suprekiavom 250£ Ir daiktai po 1-2£ na tik Sena telika,kuris palepej kokius 5 m voliojos uz 15 ir sena kavos aarata uz 20.. tai cia brangiausi daiktai buvo
Paskui,kas liko nepatduota,nuvezem i tokius supirkimo punktus,ten uz 1kg duoda 50 centu.. tai va,dar 32£ gavom
Paskui dar pas draugus pavakarot nuvarem ir anksti miegot ejom
Labas rytas
Giega, atostogauja musu panos mes dviese tik dirbancios
Nu tai nebloga prekyba buvo vejas neisdraske prekiu
Mes vakar saslus kepem, namie tvarkemes
Limcamca, nedraugauji su manim? Neatrasai man
Giega, atostogauja musu panos mes dviese tik dirbancios
Nu tai nebloga prekyba buvo vejas neisdraske prekiu
Mes vakar saslus kepem, namie tvarkemes
Limcamca, nedraugauji su manim? Neatrasai man
Pakabas turejau laikyt visa laika Kol suzeminau ta pati turnika,tada jau taip neverte..
Suku i plaukus irgi ikist negalejau,kokia suvelta buvau
Mes vakar zuvies nusipirkom,bet paskui draugai ant kebabu uzkviete,tai ir ikisom i kamera tas zivis
Suku i plaukus irgi ikist negalejau,kokia suvelta buvau
Mes vakar zuvies nusipirkom,bet paskui draugai ant kebabu uzkviete,tai ir ikisom i kamera tas zivis
Dar traukiny... nu labai jau ilgos tos val gaunasi. Iki 6 darbas, kol grystu is centro... nezinau... nusikalus tokia jauciuos
isivaizduoju kokia sukuosena vejas buvo padares, kad net sukos nelindo
isivaizduoju kokia sukuosena vejas buvo padares, kad net sukos nelindo
Tai va,dazniausiai labiausiai ir pavargsti bevaziuojant namo.. Dirbi dirbi,ner kada apie nuovargi galvot,o tik atsisedi ir vsio...
Tvarkem palape,nes matem,kad bus daug metimo, tai dabar siulsles reiks vezt -vel bus pilnas mano kablukas Deziu nuo visokiu teleku,aparatu.. Darbiniu rubu kalnai.. juk kai pradejau dirbt deleveriuose,buvau Interlink-net issiziojau,kiek ju rubu turejau Paskui perejau i dpd melyna,vel kalnas,dabar dpd raudonas O kur dar mb darbinuai rubai.. 3 siukslinius maisus vien tokiu prikrovem.. Ju nei karbotkese nieks neperka,nei taip superka.. tai tik i siukslyna..
Betvarkydami ir paspirtuka radom Kazkada dukterecia pasidejus buvo,taip ir liko,panai jau 14m O as juk irgi nesenai pirkau.. tai gerai kad tik uz 1£ Nu gales keis kasdien
Tvarkem palape,nes matem,kad bus daug metimo, tai dabar siulsles reiks vezt -vel bus pilnas mano kablukas Deziu nuo visokiu teleku,aparatu.. Darbiniu rubu kalnai.. juk kai pradejau dirbt deleveriuose,buvau Interlink-net issiziojau,kiek ju rubu turejau Paskui perejau i dpd melyna,vel kalnas,dabar dpd raudonas O kur dar mb darbinuai rubai.. 3 siukslinius maisus vien tokiu prikrovem.. Ju nei karbotkese nieks neperka,nei taip superka.. tai tik i siukslyna..
Betvarkydami ir paspirtuka radom Kazkada dukterecia pasidejus buvo,taip ir liko,panai jau 14m O as juk irgi nesenai pirkau.. tai gerai kad tik uz 1£ Nu gales keis kasdien
Labas rytas
Klausyk, kiek jus mokate uz namo insurenca? Reikia jau renewal daryt... mokam apie £200 dabar.
Klausyk, kiek jus mokate uz namo insurenca? Reikia jau renewal daryt... mokam apie £200 dabar.
Laba,
as jau po atostogu, vakar gryzom, vakare jau i darba, laikas praleke, atostogu kaip nebuta.
as jau po atostogu, vakar gryzom, vakare jau i darba, laikas praleke, atostogu kaip nebuta.
Labas rytas
Net neisivaizduoju kiek mokam,nes nuo MB saskaitos eina..
Laba,
Oho kaip greit tos tavo atostogos baiges..As kazkaip galvojau,kad jus visam rugpjuciui isvaret..
Mus pakviete i baliu rugpjucio 30d..Jei i prieki bilieta gali rast uz 22sv,tai atgal 250 Cia zmogui...Tai neee...Vnz jau antro baliaus LT atsisakom vien del bilietu kainos..
QUOTE(Heida @ 2019 08 13, 09:06)
Laba,
Kaip atostogos? Tikrai greit tos jusu atostogos praejo kiek laiko prabuvot LT?
Butu gerai atostogaut visa rugpjuti, bet deja tik dvi savaites. Kazkaip nepailsejau visai, tai ten, tai ten, praleke tas laikas, truputi prie ezero pabuvom, truputi Vilniui, kita laika Anyksciuose.
Labas ankstyvas rytas.