Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Niekada neprekiavus carbootkese ax.gif anksciau kazkaip labai daznai vaziuodavom. O dabar net neprisimenu kada paskutini kart buvau ax.gif

Pas mus kaip stipriai lyja, ir vejas toks gusiais stiprus blink.gif ruduo jau, ka ir bepasakysi unsure.gif
Atsakyti

Labukas

Oho kokia tyluma biggrin.gif Ka nuveiket per savaitgali?
Mes sestad ir i kina nuejom,ir namus susitvarkem,paskui apvertem biggrin.gif Nes ruosemes sekmad i carbotke,tai kol viska is palepes nusikelem..
Vakar turguj suprekiavom 250£ mirksiukas.gif Ir daiktai po 1-2£ mirksiukas.gif na tik Sena telika,kuris palepej kokius 5 m voliojos uz 15 ir sena kavos aarata uz 20.. tai cia brangiausi daiktai buvo biggrin.gif
Paskui,kas liko nepatduota,nuvezem i tokius supirkimo punktus,ten uz 1kg duoda 50 centu.. tai va,dar 32£ gavom biggrin.gif
Paskui dar pas draugus pavakarot nuvarem ir anksti miegot ejom biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Giega, atostogauja musu panos mirksiukas.gif mes dviese tik dirbancios biggrin.gif
Nu tai nebloga prekyba buvo mirksiukas.gif vejas neisdraske prekiu bigsmile.gif

Mes vakar saslus kepem, namie tvarkemes mirksiukas.gif

Limcamca, nedraugauji su manim? Neatrasai man ax.gif
Atsakyti
Pakabas turejau laikyt visa laika biggrin.gif Kol suzeminau ta pati turnika,tada jau taip neverte..
Suku i plaukus irgi ikist negalejau,kokia suvelta buvau biggrin.gif

Mes vakar zuvies nusipirkom,bet paskui draugai ant kebabu uzkviete,tai ir ikisom i kamera tas zivis biggrin.gif
Atsakyti
Dar traukiny... nu labai jau ilgos tos val gaunasi. Iki 6 darbas, kol grystu is centro... nezinau... nusikalus tokia jauciuos unsure.gif

biggrin.gif isivaizduoju kokia sukuosena vejas buvo padares, kad net sukos nelindo biggrin.gif
Atsakyti
Tai va,dazniausiai labiausiai ir pavargsti bevaziuojant namo.. Dirbi dirbi,ner kada apie nuovargi galvot,o tik atsisedi ir vsio...

Tvarkem palape,nes matem,kad bus daug metimo, tai dabar siulsles reiks vezt -vel bus pilnas mano kablukas biggrin.gif Deziu nuo visokiu teleku,aparatu.. Darbiniu rubu kalnai.. juk kai pradejau dirbt deleveriuose,buvau Interlink-net issiziojau,kiek ju rubu turejau biggrin.gif Paskui perejau i dpd melyna,vel kalnas,dabar dpd raudonas biggrin.gif O kur dar mb darbinuai rubai.. 3 siukslinius maisus vien tokiu prikrovem.. Ju nei karbotkese nieks neperka,nei taip superka.. tai tik i siukslyna..
Betvarkydami ir paspirtuka radom biggrin.gif Kazkada dukterecia pasidejus buvo,taip ir liko,panai jau 14m biggrin.gif O as juk irgi nesenai pirkau.. tai gerai kad tik uz 1£ biggrin.gif Nu gales keis kasdien biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

Klausyk, kiek jus mokate uz namo insurenca? Reikia jau renewal daryt... mokam apie £200 dabar.
Atsakyti
Laba,
as jau po atostogu, vakar gryzom, vakare jau i darba, laikas praleke, atostogu kaip nebuta.
Atsakyti

Labas rytas mirksiukas.gif

Klausyk, kiek jus mokate uz namo insurenca? Reikia jau renewal daryt... mokam apie £200 dabar.

Net neisivaizduoju kiek mokam,nes nuo MB saskaitos eina..

Laba,
as jau po atostogu, vakar gryzom, vakare jau i darba, laikas praleke, atostogu kaip nebuta.

Oho kaip greit tos tavo atostogos baiges..As kazkaip galvojau,kad jus visam rugpjuciui isvaret..

Mus pakviete i baliu rugpjucio 30d..Jei i prieki bilieta gali rast uz 22sv,tai atgal 250 :blink: Cia zmogui...Tai neee...Vnz jau antro baliaus LT atsisakom vien del bilietu kainos..

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 08 13, 09:06)
Laba,

Kaip atostogos? Tikrai greit tos jusu atostogos praejo mirksiukas.gif kiek laiko prabuvot LT?

Atsakyti
Butu gerai atostogaut visa rugpjuti, bet deja tik dvi savaites. Kazkaip nepailsejau visai, tai ten, tai ten, praleke tas laikas, truputi prie ezero pabuvom, truputi Vilniui, kita laika Anyksciuose.
Atsakyti

Labas ankstyvas rytas.

Pridėta:

Atsakyti