Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Parodyk suknia mirksiukas.gif mesk i messengeri, taip turbut bus paprasciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 08 04, 19:58)
Parodyk suknia  mirksiukas.gif  mesk i messengeri, taip turbut bus paprasciau  mirksiukas.gif

Imeciau.. Paprasta suknele,nu bet visos ja turiu arba labai jau balines arba jau senos.. Ta suknele 74,bet su nuolaidu kodu intike -20% mirksiukas.gif O bliuska 89£..
Atsakyti
Labas rytas

Nusikalus kokia jauciuos unsure.gif nors vakar is viso nieko nedariau. Net valgyt. Nera jegu visai. Ar jums taip buna, kad jauciates visai nepailseje po iseiginiu?
Atsakyti
LAbukas

Ziema man taip buna...KAi ilgai blogas oras buna...Kartais juokiuosi,kad as nuo saules pasikraunu biggrin.gif

Siandien nedirbu mirksiukas.gif Amziais man tuos laisvadienius nelaiku duoda biggrin.gif biggrin.gif KAip praeita penktad but buve gerai iseigines,tai dirbau ilgiausiai..KAi siandien neturiu ka veikt,tai laisvadienis biggrin.gif biggrin.gif TAi patalai jau skalbias,eisiu susitvarkyt namu-didzioji verteja i Lenkija isvaziavo dviem savaitem.
Atsakyti
Giega, kaip as noreciau but tavo vietoj. Namie, su kavute tvarkytis rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tvarkytis as visai nenoriu biggrin.gif biggrin.gif Tik reikia...

Skaitet blink.gif Heatway 1 sustojimas nuo manes...
http://www.anglija.t...THCkI85HEo11LKg
Atsakyti

Labas rytas, 

Pas mane atvirksciai artimiausias kelias dienas labai daug darbo ir reikalu. Ir, tas lietus visai ne vietoje. 

Nova, orkaite pas mane dujine, man patinka, gerai kepa. 

Atsakyti
Limcamca, pasakok kaip kepi pyragus. Man virsus dega, apacia zalia. Kepu ant 190 laipsniu.

Giega, neskaiciau dar, kas ten ivyko?
Atsakyti

Kad zinok net nezinau ka pasakyti, nieko ypatingai nedarau.  :hmm:​ 

Atsakyti
Labas rytas

Nesuprantu kas negerai su ta mano orkaite. Nera jokiu nustatymu orkaitei. Kiek kepiau, ne vienas neiskepe kaip reikiant. Nervuoja...

Darausi app pas gp, nes jauciu vel gelezis isejo pasivaiksciot biggrin.gif gal gausiu app kokiam rugsejo men, nes eiles pas mus tai ojojo blink.gif
Atsakyti
Labukas
Nova,o pas jus galima uzsisakyt GP? Pas mus turi skambint tik tai dienai..

Del orkaites,tai dujinese nelabai ka ir prireguliuosi g.gif man rodos ten pagaut ta laiko ir tempos rysi reikia.. Lt buvo dujine,nu kazkaip iskepdavo viskas g.gif
Atsakyti

Kad reguliuojasi, tik aisku, ikaitus ne taip greitai atvesta  :hmm: 

Laba, 

Atsakyti