Parodyk suknia mesk i messengeri, taip turbut bus paprasciau
QUOTE(*nova* @ 2019 08 04, 19:58)
Parodyk suknia mesk i messengeri, taip turbut bus paprasciau
Imeciau.. Paprasta suknele,nu bet visos ja turiu arba labai jau balines arba jau senos.. Ta suknele 74,bet su nuolaidu kodu intike -20% O bliuska 89£..
Labas rytas
Nusikalus kokia jauciuos nors vakar is viso nieko nedariau. Net valgyt. Nera jegu visai. Ar jums taip buna, kad jauciates visai nepailseje po iseiginiu?
Nusikalus kokia jauciuos nors vakar is viso nieko nedariau. Net valgyt. Nera jegu visai. Ar jums taip buna, kad jauciates visai nepailseje po iseiginiu?
LAbukas
Ziema man taip buna...KAi ilgai blogas oras buna...Kartais juokiuosi,kad as nuo saules pasikraunu
Siandien nedirbu Amziais man tuos laisvadienius nelaiku duoda KAip praeita penktad but buve gerai iseigines,tai dirbau ilgiausiai..KAi siandien neturiu ka veikt,tai laisvadienis TAi patalai jau skalbias,eisiu susitvarkyt namu-didzioji verteja i Lenkija isvaziavo dviem savaitem.
Ziema man taip buna...KAi ilgai blogas oras buna...Kartais juokiuosi,kad as nuo saules pasikraunu
Siandien nedirbu Amziais man tuos laisvadienius nelaiku duoda KAip praeita penktad but buve gerai iseigines,tai dirbau ilgiausiai..KAi siandien neturiu ka veikt,tai laisvadienis TAi patalai jau skalbias,eisiu susitvarkyt namu-didzioji verteja i Lenkija isvaziavo dviem savaitem.
Giega, kaip as noreciau but tavo vietoj. Namie, su kavute tvarkytis
Tvarkytis as visai nenoriu Tik reikia...
Skaitet Heatway 1 sustojimas nuo manes...
http://www.anglija.t...THCkI85HEo11LKg
Skaitet Heatway 1 sustojimas nuo manes...
http://www.anglija.t...THCkI85HEo11LKg
Labas rytas,
Pas mane atvirksciai artimiausias kelias dienas labai daug darbo ir reikalu. Ir, tas lietus visai ne vietoje.
Nova, orkaite pas mane dujine, man patinka, gerai kepa.
Limcamca, pasakok kaip kepi pyragus. Man virsus dega, apacia zalia. Kepu ant 190 laipsniu.
Giega, neskaiciau dar, kas ten ivyko?
Giega, neskaiciau dar, kas ten ivyko?
Kad zinok net nezinau ka pasakyti, nieko ypatingai nedarau.
Labas rytas
Nesuprantu kas negerai su ta mano orkaite. Nera jokiu nustatymu orkaitei. Kiek kepiau, ne vienas neiskepe kaip reikiant. Nervuoja...
Darausi app pas gp, nes jauciu vel gelezis isejo pasivaiksciot gal gausiu app kokiam rugsejo men, nes eiles pas mus tai ojojo
Nesuprantu kas negerai su ta mano orkaite. Nera jokiu nustatymu orkaitei. Kiek kepiau, ne vienas neiskepe kaip reikiant. Nervuoja...
Darausi app pas gp, nes jauciu vel gelezis isejo pasivaiksciot gal gausiu app kokiam rugsejo men, nes eiles pas mus tai ojojo
Labukas
Nova,o pas jus galima uzsisakyt GP? Pas mus turi skambint tik tai dienai..
Del orkaites,tai dujinese nelabai ka ir prireguliuosi man rodos ten pagaut ta laiko ir tempos rysi reikia.. Lt buvo dujine,nu kazkaip iskepdavo viskas
Nova,o pas jus galima uzsisakyt GP? Pas mus turi skambint tik tai dienai..
Del orkaites,tai dujinese nelabai ka ir prireguliuosi man rodos ten pagaut ta laiko ir tempos rysi reikia.. Lt buvo dujine,nu kazkaip iskepdavo viskas
Kad reguliuojasi, tik aisku, ikaitus ne taip greitai atvesta
Laba,