Geru atostogu O tu ryte isskrendi?? As vakare,tiksliau nakti i Stansteda leksiu,galeciau nuvezt
Laba,
na ka, isvengem brexito tam kartui
Tik neaisku kiek ilgam.
Ir su Brexitu neaisku, ir kazkokios audros uzpuole. Antra savaite jau nepraeina. O taip pavasario norisi.
Laba
Vejas siaubingas 🙄 kaimynu tramplynas isskrido 🙄
Ka veikiat?
Ka cia zmogus veiksi, kanalizacija uzsikimso, tai teko man visas malonumas sutvarkyt, perleisciau sita geri MB, bet jis rupke ten netelpa isirangyt, tai visas malonumas man, va taip ir smaginuosi su santechniku darbais. Dar buvom Romforde, truputi po pardes perejom, nusipirkau treningus geltonus, dar gyvenime nemaniau kad tokius galiu turet, ant senatves ryskios spalvos patrauke dabar per lrt ziurim duetus kazkokius.
Nemalonus darbas. O visokie kurmiai valikliai nepramusa?
Heida,as pries pora metu ryskiai ruzava treninga pirkau Nors visada spalvas megau,bet irgi negalvojau,kad i toki treninga soksiu
Mes nuo vakar sveciuose Dauguma dar miega,kai kas nuo vakar dar negules Apejau,paziurejau,kad dar nelabai su kuom bendraut yra ir atgal i lova Rasineju,bet ziuriu patrauks ir mane dar posmeliui nusnaust
Giega, tai matyt balius visai nusisekes, jeigu ryte dar neuzmigusiu yra
Darysim treningiuku baliu: kas su geltonais, kas su ruzavais
Aga,linksmai pasventem Tryse i kubila susoko kokia 4 ryto,islipo 8 Jubiliato mama irgi nemiegojo,priziurejo
O tu koki treninga turi?? Ryskiai zalia??
Jo, gal kokius zalius reikes pirkti, arba elektrines spalvos Maziui toki, elektrines spalvos pirkom, kad patenkintas, kad krutas jauciasi
O, jei rimtai, tai neturiu as treningu. Visai noreciau. Tie veliuriniai VS fainus, arba Juicy Coutoure, bet gal jau labai barbiski.
Turiu ta viena.. ai prireikia kartais.. va i koki turistiaka isvaryt,i gamta su nakvyne..
ir Kai sportavau,turejau 3 sportines tympas,tai dabar jos namines