Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

QUOTE(Limcamca @ 2019 03 12, 17:40)
<p>Geru atostogu, Nova  4u.gif Smagiai pasibuk LT  4u.gif​ </p>

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 03 12, 18:28)

Geru atostogu 4u.gif O tu ryte isskrendi?? As vakare,tiksliau nakti i Stansteda leksiu,galeciau nuvezt biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

na ka, isvengem brexito tam kartui  :rolleyes: 

Atsakyti

Tik neaisku kiek ilgam. 

Ir su Brexitu neaisku, ir kazkokios audros uzpuole. Antra savaite jau nepraeina. O taip pavasario norisi. 

Laba  :4u:​ 

Atsakyti

Vejas siaubingas 🙄 kaimynu tramplynas isskrido 🙄

Ka veikiat?

Atsakyti

Ka cia zmogus veiksi, kanalizacija uzsikimso, tai teko man visas malonumas sutvarkyt, perleisciau sita geri MB, bet jis rupke ten netelpa isirangyt, tai visas malonumas man, va taip ir smaginuosi su santechniku darbais. Dar buvom Romforde, truputi po pardes perejom, nusipirkau treningus geltonus, dar gyvenime nemaniau kad tokius galiu turet, ant senatves ryskios spalvos patrauke :D  dabar per lrt ziurim duetus kazkokius.

Atsakyti

Nemalonus darbas. O visokie kurmiai valikliai nepramusa? 

Atsakyti
Labukas

Heida,as pries pora metu ryskiai ruzava treninga pirkau biggrin.gif Nors visada spalvas megau,bet irgi negalvojau,kad i toki treninga soksiu biggrin.gif

Mes nuo vakar sveciuose biggrin.gif Dauguma dar miega,kai kas nuo vakar dar negules biggrin.gif Apejau,paziurejau,kad dar nelabai su kuom bendraut yra ir atgal i lova biggrin.gif Rasineju,bet ziuriu patrauks ir mane dar posmeliui nusnaust biggrin.gif
Atsakyti

Giega, tai matyt balius visai nusisekes, jeigu ryte dar neuzmigusiu yra  :D 

Darysim treningiuku baliu: kas su geltonais, kas su ruzavais  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 03 17, 11:25)
<p>Giega, tai matyt balius visai nusisekes, jeigu ryte dar neuzmigusiu yra  biggrin.gif </p><p>Darysim treningiuku baliu: kas su geltonais, kas su ruzavais  biggrin.gif </p>

Aga,linksmai pasventem mirksiukas.gif Tryse i kubila susoko kokia 4 ryto,islipo 8 biggrin.gif Jubiliato mama irgi nemiegojo,priziurejo biggrin.gif

O tu koki treninga turi?? Ryskiai zalia?? biggrin.gif
Atsakyti

Jo, gal kokius zalius reikes pirkti, arba elektrines spalvos  :hmm:  :hmm: Maziui toki, elektrines spalvos pirkom, kad patenkintas, kad krutas jauciasi  :D 

O, jei rimtai, tai neturiu as treningu. Visai noreciau. Tie veliuriniai VS fainus, arba Juicy Coutoure, bet gal jau labai barbiski. 

Atsakyti
Mano butent Juicy. biggrin.gif Su akutem blizgamciom biggrin.gif
Turiu ta viena.. ai prireikia kartais.. va i koki turistiaka isvaryt,i gamta su nakvyne..
ir Kai sportavau,turejau 3 sportines tympas,tai dabar jos namines biggrin.gif
Atsakyti