Jau po darbu,vel sumerkem kojas i baseinuka Vanduo susiles,net neatgaivina Diena vienu metu net 37 karscio rode..Tai jei kur sesely eini,tai dar dar,bet ant saules,net negera daros.. Tokiu karsciu tik prie juros..
Parase Amazon, kad 2 dienas veluos, tai kam jis man bus reikalingas ant savaitgalio kai atsals 🤔 o specialiai prime pirkau. Nu paskambinsiu as jiems rytoj 😎
Grizom pazaide golfa, atsventem mokyklos pabaiga. Jegu nera visiskai. Nuo karscio.
Va taip ir buna su tais internetiniais pirkimais.. Nuvarei i parde ir nusipirkai,o cia lauki nesulauki.. O jusu su filtrais bus? Mano tai toks maziukas,bet siandien net atsiguliau,kad atsigaivint Dabar ispyliau vandeni,norejau pakeis,nes mazoji prinesa zoliu,o ir rugsta tas vanduo i trecia diena.. Pradejau pilt,ta vel laiiot pirmyn atgal pradejo,tai isoviau-ryt patys prisiils
Laba, savaitgalio prognoze, tai tikras pasityciojimas .
Prognozuoja, kad po no deal brexito svaras kris iki dolerio arba dar maziau, kas turi santaupu, krachas iskart, na man sitas neaktualu, bet kartu ir kainos kils ir matyt labai stipriai, tas tai pasijaus.
Na santaupu ir mes neturim.. Bet kainos tikrai kils... Kazkokie tie snglai vis tiek ligoniai.. nu nepasakysi,kad durna tauta.. Va 1800 kazkelintais Anglijoj metro state,kai rusyne dar vergove buvo.. Bet kartais taip nukrypsta i kazkoki lievuma,kad baisu..Nu duok Dieve,kad dar viskas graziuoju issispres..