Vientiso maudomo neturejau gal kokiu 20 metu, va dabar prireike, nenoriu tik kad papus labai suplotu. Giega, man ir atrodo kad ten permatoma juosta, bet zinai kaip buna su tais pigiais rubais.
Va nugara
Vientiso maudomo neturejau gal kokiu 20 metu, va dabar prireike, nenoriu tik kad papus labai suplotu. Giega, man ir atrodo kad ten permatoma juosta, bet zinai kaip buna su tais pigiais rubais.
Va nugara
Mb irgi nelabai kondiskiu pernesa.. Masinoj jungia tik kai tikrai lauke karsta,o eusmas letas-kai vejas neprapucua..
As tai su kondiske varineju Bet as irgi nespeju susalt,nes gi vaziuoju pora min,o masina tik isjungi ir ji prikaista is jart..
Va,vienintelis pliusas naujos versijos,kad foto visas matau
Maudymke gali but juoda arba raudona
LAbukas
Siandien laisva,bet atsikeliau kaip i darba Sakau,jau kad atsikeliau,nuvarysiu iki carbotkes cia prie A12,bet cancelinta buvo..TAi i Asda uzlekiau ir namo..Ar cia man vienai atrodo,ar Asdoj viskas pabrango KAzkaip anksciau viena is pigiausiu pardziu buvo,na neskaitant Lido ir Aldi..O dabar kazkaip viskas brangiai pasirode...
TAi dabar nezinau ka cia idomaus nuveikus...Niaukstos...Jei neprades lyt,reiks gal priekini kiemeli pabaigt ravet trinkeles..MB buvo issivezes masinos raktus,negalejau patraukt,tai ir liko po ja neisraveta..
Senokai Asdoj nebuvau, bet tikiu kad pabrango, svaro verte juk mazeja. Kitose pardese kainos irgi kyla, va sainsbury buvau nesenai, tai tikrai viskas pabrange, o ypac kava , dar budavo vis akcija, kad perkant dvi pakuotes pigiau, o dabar neber, ir pakelis kainuoja £ 4.20, kai seniau po £3.70 buvo, o uz du pakelius £6.00 mokedavau.
Oj pas mane priekinis kiemelis koks baisus, zoliu priauge, bet taip tyngiu jas is tu tarpu pesiot.
KAvos pupeles as Costco perku,ten kilas(lygtai maziau,900gr) iki 10£ kainuoja
As turiu toki specialu kabliuka su sepeciu kitam gale,kaip tik trinkelem skirta..GAna greitai su juom issiravi tos zoles..TAip rankom ir as neuzsiimciau..DAr su kercheriu gerai praeit,jis irgi labai gerai isplauna zoles..Tik didziasias jau reikia apravet
Giega, per iseigines ilsetis su knyga reikia.
Jau senai buvau Asdoje. Visai gerai kartais pakaitalioti parduotuves, naujoviu uzmatai.
Gavom pakvietimą į šiandienos apdovanojimų vakarą mokykloje. Kadangi šiandien apdovanojimai sporto srityje tai jau aišku kuris vaikas gaus prizų. Gaila, mokytojas nesiteikė įteikti medalio mano mechanikui, kuris per pertrauką mokytojos auto sutvarkė.