Negulineju ir as savaitgaliais. Prabundu kaip i darba ir keliuos. Einu i apacia, iseinam su neira i lauka kavos gert. Savaitgaliais man kiekviena min brangi, nenoriu jos praleist lovoj
o mes savaitgaliais ilgai miegam, jei ir prabundu anksti, tai dar uzmigdau save, dazniausiai be 10 nelipu is lovos, tik va MB neleidzia man nei valgyt, nei kavos gert lovoj, pagal ji tik ligoniai gali tai daryt 😁
Limcamca, tikrai gal nieko rimta nebuvo mamai, nedyvai kad galva apsvaigtu, cia tie karsciai buvo, jauni griuvineja, o cia ir amzius solidus.
O futbolo tau rytoj nera, ar jis veliau buna, ir leis tau pazada sau isteset 😀
Oi, jeigu MB namie, tai aš ir pusryčius į lovą gaunu. Tas pagulinėjimas visai nėra laiko švaistymas. Tas pats lėtas laikas skirtas sau. O, va MB irgi, tik pabunda ir keliasi. Jam visai nesunku ir 4 ar 5 keltis. Šiaip jis dažniausiai kartu su saule keliasi. O, jeigu nori jį palepinti, atnešti kavos, tai ant tiek nemoka kavos lovoje gerti, kad būtinai apsipila ir baigiasi visas kaifas.
Yra futbolas sekmadienį, bet turnyras, tai visą dieną ten praleisim. Dabar su nauju klubu, kitaip. Treniruojasi kol kas tik vieną kartą į savaitę. Nuo rudens bus daugiau. Trys treneriai treniruoja vaikus, įdomu labai žiūrėti, užtai knygas apleidau.
Šiandien vakarienei gaminsiu KFC viščiuką. Nu, įdomu kas gausis.
O kaip ta vista kepsi, tipo gabaliukus apvoliosi miltu misinyje ir virsi aliejuj? Ar cia kazkas kito bus? Papasakok, nes vista daznai gaminu, tai jau truputi ideju truksta, va siandien kepsiu sparniukus orkaitej ir po to apvoliosiu kinietiskam astriam padaze. Parsitempem is Lidlo 3 tases, o uzejom tik burokeliu, lasisos ir avokado, na kaip visada
Kol kas dar tik tiek ir težinom. Kol kas viskas atrodo gerai. Prasidės sezonas, matysim kaip.
Taip, voliosiu miltuose ir virsiu. Vaikai valgys su bulvytėm fri, o mes su vyru su jogurtiniu padažu.
Atradau Lidl iškaulintas šlauneles, labai gera mėsa, labai minkšta.
Šiaip mačiau receptą ir su sausais pusryčiais, bet gal taip nerizikuosiu, bus gerai miltai.
Kaip kepsi sparniukus? Arba papasakok apie aštrų kinietišką padažą būna, ir man, kad reikia idėjų.
Tiesa, man šiandien tip top, taip buvo. Užėjau tik mėsos, o išėjau su 3 maišais. Visą savaitės apsipirkimą padariau.
https://www.lamaista...ru-padazu-61430
Skaniai atrodo
koks fainas rytas, prasiejau peskom kelias stoteles, taip gera, dabar kieme su suniu deginames kava gerdami ☀☕
Aha, oras grazus, nors ir apsiniauke.
Heida, ar jus duodat savo suniui tai ka patys valgot? Ar grieztai tik sunu maistu maitinat? Mes gan daznai duodam savo maisto jai est. Gal negerai sitaip 🤔