Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Nova, ne neisemiau, ten ne linkas, o tiesiog nuotrauka, dejau per nauja versija, tai gal senoje nerodo.

Virem cepus, visi sotus ir laimingi  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Priedem picos,bet cepu neatsisakyciau biggrin.gif
Atsakyti

As tai nesuprantu zmoniu kurie sako kad cepu nemegsts, na negali taip but  :D 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 03 09, 18:42)
<p>As tai nesuprantu zmoniu kurie sako kad cepu nemegsts, na negali taip but  biggrin.gif </p>

O dar tokiu yra??? Nesu sutikus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Nu tikrai, kad cepu galima nemegt 🤔 😊
Seniai viriau, kuri sekmadieni reiks ir man tarkuotis bulves biggrin.gif

Limcamca, kaip siandien jauties?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 10 kovo 2019 - 09:29
KAzkada gana daznai cepus virdavau,dabar jau gerokai reciau..GAl ir as kokia diena sugalvosiu biggrin.gif Bet kazkaip tokiu riebiu patiekalu nebegaminu,nors labai labai megstu biggrin.gif Buvom cia praeita men pas draugus,cepus viretai oi,kaip skaniai pavalgem wub.gif
Siandien vakarienei salotos su krevetem bus mirksiukas.gif

VArem iki LAkesido,uzdarytas tas mokamas tiltas,per tuneli leidzia,tai isivaizduojat kokie trafikai blink.gif Tik tiek,kad kazkada senai esu vazinejus po Chadwell hundred,tai zinojau,kad galima pro ten apvaziuot mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas.

Su svente 🇱🇹🇱🇹🇱🇹

Orelis tai pagerintas, kai isgirdau kad sniega zada, nepatikejau, na bet pas mus tai lyg ir ne snigo dar.

Atsakyti
Labukas

Ryt puske atskrenda,o ryt stipriausia veja zada.. Kazi kaip ten leisis tas lektuvas..
Siandien tokioj atviroj vietoj stovejau,tai net masinoj jaucias,kaip siubuoja..
Netrisinga-vasari vis me vasara buvo,o kova atsalo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

As puse nakties be miego del to vejo. Ryt 6 ryto mano skrydis. Nachiort, jauciu bus linksmieji kalneliai biggrin.gif
Atsakyti

Labas merginos, 

Savaitgalis ir vakarykste sventine diena, praejo labai greitai. Smagiai pasibuvom su savo mergickom. 

Vejas, tikrai baisulinis, ir jau uzsibuvo jis pas mus kazkaip. Visa savaite vejuota. O, mes sekmadieni dar futbolo laukuose stovejom, kazkas baisaus buvo. Ir vejas toks ir lietus. Vaikai begioja, bet ir  tie susale kaip nezinia kas, begiodami. 

Neapleidzia manes moteriskos bedos. Nusipirkau rankine, tokia faina, tokia patogi. O, pasirodo netelpa mano pinigine  :aggressive: tai dabar vel, arba naujos rankines arba naujos pinigines reikia  :aggressive: 

Lektuvo pakilimui vejas itakos nedaro. Tik leidziantis. 

Atsakyti
Nu ka, jau 15 min as atostogose biggrin.gif

Bet kad lyg ir lt vejai 🤔
Nu ir orelis siandien. Visi 4 metu laikai per viena diena .

Atsakyti

Geru atostogu, Nova  :4u: Smagiai pasibuk LT  :4u:​ 

Atsakyti