Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Heida, o negali būti susiję kaip nors psichologiškai? Žinai, išėjo į pensiją, veiklos lyg ir mažiau  :unsure: pasidaro toks rūpestis ką su savim veikti, ir neramumas  :unsure: esu girdėjusi, kad taip būna. Žinok ir mano anytai išėjimas į pensiją pirmus du metus sunkus buvo. Irgi sirgo, nors nieko nerado. O, dabar jau įsijautė į tos pensininkės gyvenimą ir atsigavo. 

Aišku, aš nežinau, šiaip tik mąstau  :hmm:  :hmm: 

Nova, nea, mane gal tik surištą Lietuvoje mėnesį laiko laikytų, o vyrą turbūt nė surišto neišlaikytum. Tikrai neplanuojam ten tiek laiko atostogauti. Bet, dičkis nori pasilikti. Pas dėdę į servisą, pas močiutę blynelių  :D​ 

Atsakyti
MAno irgi tokia mintis,kad neturi ka veikt,liudna be darbo,taip ir atsiranda ligos..Dar demesio trukumas...Va pas broli juk ir valgo ir vaiksto...

Atsakyti
Mes ir taip manom kad viskas psichologiskai, na sitiek tyrimu padaryta, nieko bloga neranda. Blogiausia kad ji nepripazysta to, pati kencia nuo tokios savijautos, o psichiatre gal ir vaistu israsytu, baigtusi ligos.
Atsakyti

Gal tiesiog reikia išlaukti kol pati į vėžias įsivažiuos  :hmm: 

Mūsiškei tai labai padėdavo rūpestis vaikais, anūkais. Ana tada laimingiausia, nei spaudimas kyla, nei širdis kalatojasi. Tai, žinok palikti anūkes gal ir visai gera idėja būtų. 

Atsakyti
Nenori ji anuku kai serga, prasesi brolio mergaite likt pas ja, tai atsisake kad negali, tipo nori tik lovoj gulet, o reiks ir valgyt daryt, ir pramogaut, ir eit kazkur, neturi jegu.
Man kartais rodosi kad ji desperatiskai iesko sau vezio (nes jis tikrai yra, tik neranda) ir nurims tik kai ras liga, kuria gales gydyt. Buna taip blogai bloga, eina palei daktarus, kruvas tyrimu pasidaro, nieko neranda, tada pasveiksta be gydymo iki kito karto. Nesmagu ant jos taip sakyt, nes ji tikrai labai geras zmogus, sutariam mes puikiai, visada taip atsargiai ir tyliai abejojam jos ligom, nes baisu, kad va sykart gali ir rast kazka bloga is tikro.
Atsakyti

Gal yra kokia psichologinė trauma, gal kas iš artimųjų ar draugų mirė vėžiu  :hmm: Tada irgi pilnai tikėčiau, kad tiesiog psichologiškai ieško ligų, nes nu kitaip negali būti. Jai turbūt taip atrodo  :unsure: 

Taip jau yra, sensta tėvai, vis keistesni darosi. Mano mamytė aną savaitę nugriuvo, nusibrozdijo nosį, tai vienas tai kitas vis skambina paklausti kaip laikosi, tai, kad supyko. Ko čia visi skambinėjat, lyg negali senas žmogus nugriūti. Nu vot, ir rūpinkis  :D​ 

Atsakyti
Jo, senatve keicia zmones, na bet kitaip nebus, kantrybes reik. Limcamca, o ko nugriuvo, galva apsisuko, spaudimas, kraujotaka ar viskas kartu?
Anyta mano tai aisku kad tikisi to vezio, jos sese ir mama nuo jo mire, na tai ji linkusi manyt kad bus paveldejusi.
Atsakyti
Bet koks baisus ta zodis senatve. Ir tokia ji neisvengiama. Gerai kad yra kas rupinasi... o jei ne... nachiort. Mergicos, dziaukimes kviekviena diena, kiekviena min kol galime 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Heida, ėjo gatve ir sako, galva svaigti pradėjo ir nugriūvo. Taip, pačiai netikėtai, negali paaiškinti. Mes tai išsigandom, kad nebūtų buvęs koks mikroinsultas, seniems būna taip netikėtai. Bet, neina pasitikrinti, o dar ir pyksta, kai siūlom. 

Penktadienis. Rytoj išsimiegosiu. Pasižadu viešai, pati sau  :D  :D​ 

Atsakyti
O iseina ivykdyt pazadus biggrin.gif Nes as nors ir planuoju savaitgaliais ilgai miegot,vis tiek kaip i darba atsikeliu biggrin.gif

Labukas

Atsakyti

Atsibundu ir aš taip pat anksti, bet man svarbu nesikelti. Aš tada ramiai kavą atsigeriu, internetą ar knygą paskaitau. Kokį porą valandų taip padrybsau ir tada keliuosi. Va, to padrybsojimo man labai trūksta, nes darbo dieną, tai nėra kada relaxuoti :)

Atsakyti
Nemoku as gulinet biggrin.gif ir lovoj niekad nei kavos geriam,nei valgom.. Jau kai nusileidi i apacia,tai nebeini i lova mirksiukas.gif O dienos metu ir ant sofos pagulinet galima mirksiukas.gif

bet si savaitgali toki ora zada,kad gaila bus gulinet biggrin.gif
Atsakyti