Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labukas

Nebebuvo tu supyniu,jos penktad sestad buvo..Ten ne tiek supynes,kiek vel kazkokia svente buvo..

Vis pamirstu parasyt-mano uzuolaidos 90cm.Lygtai sitos..
https://www.amazon.c...r...2&s=grocery

Maciau LIDle irgi buvo uzuolaidu,bet nuo 100cm..
Atsakyti

Laba ryta,

aciu Giega, kas per durys pas mane, kazkoks nestandartas  :D 

Siandien mano panai isleistuves, bus vakarelis laive.

Atsakyti

Labas rytas, 

Geras oras, man patinka. Pas mus antrame aukšte irgi karštoka, ypač mažylio kambaryje, bet vakare pastatom ventiliatorių, atgaivina orą. 

Heida, o jai prom? Ji A levelius baigė? 

Atsakyti

Nea, ne prom, jis buvo pries 2 metus, po valstybiniu egzu, kai vieni liko, o kiti isejo i koledzus, dabar tik tie kas sixt forma baige. Tiesa prom ji nedalyvavo, sake jokiu budu nesivilks jokios nesamoningos sukneles  :D nors is tikro nesuprasi kas ten jai susviete, nes va dabar labai ruosiasi, net nagu laka kelis kartus keite kad prie sukneles geriau atrodytu, o rankines kitos lekem pirkt vakar po pietu, nes nusprende jog nori kitokios, ir suknele issirinko ilga plevesuojancia, suprasi tuos vaikus  :rolleyes: 

Atsakyti

Kaip noreciau pamatyti kaip atrodo. Idek i FB, kai pasipuos  :4u:​ 

Atsakyti

Labai labai abejoju ar leis nufotografuot, bet pameginsiu.

Atsakyti

Sakyk, kad labai, labai prasom. 🥰

Nova, naujame darbe? Kaip sekasi?

Atsakyti
Sveikos

Nu nieko visai. Induction buvo ilgas. Dar emailo neturiu, ir nepajungta prie sistemos savo vardu. Pirmos dienos visada tokios biggrin.gif o siaip viskas gerai 😉
Tik prie ilgesnes darbo dienos reikia priprast. Dar ne namie ax.gif
Atsakyti
Laba,
Nova, tai gal veliau ir pradedi darba, ar siaip ilgesnes valandos?
Nepadariau panos nuotrauku, nelabai norejo, tai neverciau.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 07 02, 15:03)
Laba,
Nova, tai gal veliau ir pradedi darba, ar siaip ilgesnes valandos?
Nepadariau panos nuotrauku, nelabai norejo, tai neverciau.

Nea, darbo val tos pacios. Pietus val. Tik kad iki 6 dirbu, velai namo parvaziuoju. Pries tai kompanijoj dirbau iki 5.

Atsakyti

Laba,

Gaila, kad mergaičiukė nesutiko pasirodyti. Teks į svečius prašytis, kad apžiūrėti. Juokauju  :D  :D 

Kaip jai šventė? patiko, smagu buvo?

Nova, ką traukinyje veiksi? Knygas skaitysi? 

Vakar sužinojau, kad iš Londono išsikrausto mano nagų meistrė. Labai gaila. Aš ja taip džiaugiausi. 

Kur merginos, jūs, tvarkotės nagus? Gal rekomenduoti ką turit?

Atsakyti
Labukas

Nagus geliu pati lakuoju mirksiukas.gif Tik kokiom atostogom nuvarau i salona.. Dazniausiai i Vida Romforde,bet pas ka papuolu,pas ta,nesvarbu.. Visos gerai padaro..

Siandien nedirbu,bet atvariau i darba truputi.. Pastrige vartai,neatsidaro.. Nei ivaziuot,nei isvaziuot.. Siaip taip atlupo,tai dar laukiau,kol visos masinos isvaziavo biggrin.gif Visi uz galvu susieme,veluoja..

Gal kas veliau kavos Romforde??
Atsakyti