Labukas
Heida ar buvot tam country fair?? kuriam cia parke?? mes nulekem i ta prie jusu-nieko nera,atvarem iki parko prie namu-nieko nera..
Laba,
Giega prie jusu, sita svente visada ten buna
eastbrookend country park, mes jau po, gerai kad saule nespigino, bet ir tai sugebejau nudegt
Giega prie jusu, sita svente visada ten buna
eastbrookend country park, mes jau po, gerai kad saule nespigino, bet ir tai sugebejau nudegt
Sveikos
Giega, ziuriu neblogos sveikatos po baliaus, kad dar i sventes vaziuojat
Panos, kaip suprast tokia situacija. Zodziu, musu kaimynai moldavai. Su jais tik pasisveikinam, bet vieni pas kitus nevaikstom. Siandien Romforde paskolino svara actui nusipirkt. Gryzom kartu namo. Pakvieciau i vidu, kad atiduot ta svara. Beieskodama svaro, palikau atidarytas koridoriaus spintos duris, kur stovi mano tase. Iseidamas vyras uz tos mano tases ir per duris. As maciau kai jis ja paeme. Jiems isejus is namo, pasakiau kad paeme mano tase. Visi pradejom juoktis, tipo per klaida paeme. Sumaise su zmonos tase, nors ji ja laike visa laika rankose. Zodziu,nesupratau ar tikrai susimaise, ar ne
🤔 nu bet tai vistiek, is spintos, pas svetimus zmones imt kaip niekur nieko. Nu nezinau. Pasiklausk nors pas zmona ar cia jos ta tase ar ne. Zodziu likau nesupratus. MB sako kad cia signalas, kad ju i namus daugiau nesileist.
Giega, ziuriu neblogos sveikatos po baliaus, kad dar i sventes vaziuojat
Panos, kaip suprast tokia situacija. Zodziu, musu kaimynai moldavai. Su jais tik pasisveikinam, bet vieni pas kitus nevaikstom. Siandien Romforde paskolino svara actui nusipirkt. Gryzom kartu namo. Pakvieciau i vidu, kad atiduot ta svara. Beieskodama svaro, palikau atidarytas koridoriaus spintos duris, kur stovi mano tase. Iseidamas vyras uz tos mano tases ir per duris. As maciau kai jis ja paeme. Jiems isejus is namo, pasakiau kad paeme mano tase. Visi pradejom juoktis, tipo per klaida paeme. Sumaise su zmonos tase, nors ji ja laike visa laika rankose. Zodziu,nesupratau ar tikrai susimaise, ar ne
🤔 nu bet tai vistiek, is spintos, pas svetimus zmones imt kaip niekur nieko. Nu nezinau. Pasiklausk nors pas zmona ar cia jos ta tase ar ne. Zodziu likau nesupratus. MB sako kad cia signalas, kad ju i namus daugiau nesileist.
Kazkaip durnai, negi turetu tiek naglumo , kad is kaimynu va taip ant akiu vogt, bet imt tase is spintos, vel kazkokia nesamone, kaip gali susigalvot jog cia zmona pasidejo. As tai ju namo neisileisciau, kaip ten bebuvo, bet geriau nereikia.
Visa diena man sitas dalykas is galvos neiseina. Nu stovi akyse kai jis ta tase issiima is atidarytos spintos ir nesasi per kiema. Nu nachiort. Adsurdas kazkoks. Gal pamate kad namie nieko nera... nu nezinau net ka galvot.
Labukas
Nova,o tai ko tu iskart jiems nieko nesakei?? Tai gerai tuscia tase,o jei pinigai,dokai..
Radau intike ir as,kas Eastbooko parke ta svente,bet jau vel sveciu atejo ir nebejom niekur
Karsta
Nova,o tai ko tu iskart jiems nieko nesakei?? Tai gerai tuscia tase,o jei pinigai,dokai..
Radau intike ir as,kas Eastbooko parke ta svente,bet jau vel sveciu atejo ir nebejom niekur
Karsta
Labas rytas
Pasakiau is karto as jiems. Jis pirmas isejo, jo zmona antra, as paskutine. Is karto pasakiau buciau nepasakius, butu taip ir isnese ta mano tase vsio, daugiau kojos i namus jie neikels
Dar namie as siandien. Suruosiu dovanas savo teamui rytdienai. Si paskutine mano savaitej sitoj kompanijoj. Ketvirtadieniu pietu einam i restorana westfielde. Ir vsio, nuo pirmadienio prasideda naujas skyrius mano gyvenime. Ir faina, ir baisu
Pasakiau is karto as jiems. Jis pirmas isejo, jo zmona antra, as paskutine. Is karto pasakiau buciau nepasakius, butu taip ir isnese ta mano tase vsio, daugiau kojos i namus jie neikels
Dar namie as siandien. Suruosiu dovanas savo teamui rytdienai. Si paskutine mano savaitej sitoj kompanijoj. Ketvirtadieniu pietu einam i restorana westfielde. Ir vsio, nuo pirmadienio prasideda naujas skyrius mano gyvenime. Ir faina, ir baisu
Oho,idomi situacija ,bet gal tikrai zmogus apsiriko.As tai kazkaip I geri linkusi tiketi.
Panos,o tuose braskiu laukuose jau braskiu yra pirkti?Labas rytas.
Labas rytas,
Panos, gal žinot kas prekiauja vaistais UK? Labai reikia vieno tepalo, nu nors užsimušk: Rusijoje yra, Lietuvoje yra, Vokietijoje yra, nu pas mus kaip visada.. nėra normalių vaistų.
Nova, nesmagi situacija. Bet, aš irgi galvoju, nu negi taip imtų ir vogtų?
O, dėl tavo naujo etapo, labai džiaugiuosi Viskas bus gerai.
Kaip dūšna šiandien. Įdomu kokį orą prognozuoja savaitgalį?
Ta ferma kur mes važiuojam, tai rašo FB, kad turi.
Limcamca, dekui klausyk, jei yra LT to tepalo, tai gal iseitu parsisiust 🤔
Jo dusna siandien. Atvaziavo draugelis tujas isvest, tai kol issislaviau viska, slapia visa. Nu bet visas kampas issivale. Liuks dabar, nors sokius daryk einu braskini pyraga kept
Jo dusna siandien. Atvaziavo draugelis tujas isvest, tai kol issislaviau viska, slapia visa. Nu bet visas kampas issivale. Liuks dabar, nors sokius daryk einu braskini pyraga kept
Tai vistiek apie savaitę užtruks, kol atvažiuos. Galvojau, gal greičiau čia vietoje gaučiau.
QUOTE(Limcamca @ 2019 06 24, 12:11)
<p>Tai vistiek apie savaitę užtruks, kol atvažiuos. Galvojau, gal greičiau čia vietoje gaučiau. </p>
Jolita Marcenkiene FB Ji vaistininke,parasyk jai,gal tures Ji Dagenhame gyvena