Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labukas

Heida ar buvot tam country fair?? kuriam cia parke?? mes nulekem i ta prie jusu-nieko nera,atvarem iki parko prie namu-nieko nera..

Atsakyti
Laba,
Giega prie jusu, sita svente visada ten buna
eastbrookend country park, mes jau po, gerai kad saule nespigino, bet ir tai sugebejau nudegt
Atsakyti
Sveikos

Giega, ziuriu neblogos sveikatos po baliaus, kad dar i sventes vaziuojat biggrin.gif

Panos, kaip suprast tokia situacija. Zodziu, musu kaimynai moldavai. Su jais tik pasisveikinam, bet vieni pas kitus nevaikstom. Siandien Romforde paskolino svara actui nusipirkt. Gryzom kartu namo. Pakvieciau i vidu, kad atiduot ta svara. Beieskodama svaro, palikau atidarytas koridoriaus spintos duris, kur stovi mano tase. Iseidamas vyras uz tos mano tases ir per duris. As maciau kai jis ja paeme. Jiems isejus is namo, pasakiau kad paeme mano tase. Visi pradejom juoktis, tipo per klaida paeme. Sumaise su zmonos tase, nors ji ja laike visa laika rankose. Zodziu,nesupratau ar tikrai susimaise, ar ne
🤔 nu bet tai vistiek, is spintos, pas svetimus zmones imt kaip niekur nieko. Nu nezinau. Pasiklausk nors pas zmona ar cia jos ta tase ar ne. Zodziu likau nesupratus. MB sako kad cia signalas, kad ju i namus daugiau nesileist.
Atsakyti
Kazkaip durnai, negi turetu tiek naglumo , kad is kaimynu va taip ant akiu vogt, bet imt tase is spintos, vel kazkokia nesamone, kaip gali susigalvot jog cia zmona pasidejo. As tai ju namo neisileisciau, kaip ten bebuvo, bet geriau nereikia.
Atsakyti
Visa diena man sitas dalykas is galvos neiseina. Nu stovi akyse kai jis ta tase issiima is atidarytos spintos ir nesasi per kiema. Nu nachiort. Adsurdas kazkoks. Gal pamate kad namie nieko nera... nu nezinau net ka galvot.
Atsakyti
Labukas

Nova,o tai ko tu iskart jiems nieko nesakei?? Tai gerai tuscia tase,o jei pinigai,dokai..

Radau intike ir as,kas Eastbooko parke ta svente,bet jau vel sveciu atejo ir nebejom niekur biggrin.gif

Karsta wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

Pasakiau is karto as jiems. Jis pirmas isejo, jo zmona antra, as paskutine. Is karto pasakiau biggrin.gif buciau nepasakius, butu taip ir isnese ta mano tase biggrin.gif vsio, daugiau kojos i namus jie neikels biggrin.gif

Dar namie as siandien. Suruosiu dovanas savo teamui rytdienai. Si paskutine mano savaitej sitoj kompanijoj. Ketvirtadieniu pietu einam i restorana westfielde. Ir vsio, nuo pirmadienio prasideda naujas skyrius mano gyvenime. Ir faina, ir baisu biggrin.gif
Atsakyti

Oho,idomi situacija ,bet gal tikrai zmogus apsiriko.As tai kazkaip I geri linkusi tiketi.

Panos,o tuose braskiu laukuose jau braskiu yra pirkti?Labas rytas.

Atsakyti

Labas rytas, 

Panos, gal žinot kas prekiauja vaistais UK? Labai reikia vieno tepalo, nu nors užsimušk: Rusijoje yra, Lietuvoje yra, Vokietijoje yra, nu pas mus kaip visada.. nėra normalių vaistų. 

Nova, nesmagi situacija. Bet, aš irgi galvoju, nu negi taip imtų ir vogtų? 

O, dėl tavo naujo etapo, labai džiaugiuosi  :4u:  Viskas bus gerai. 

Kaip dūšna šiandien. Įdomu kokį orą prognozuoja savaitgalį? 

Ta ferma kur mes važiuojam, tai rašo FB, kad turi. 

Atsakyti
Limcamca, dekui 4u.gif klausyk, jei yra LT to tepalo, tai gal iseitu parsisiust 🤔

Jo dusna siandien. Atvaziavo draugelis tujas isvest, tai kol issislaviau viska, slapia visa. Nu bet visas kampas issivale. Liuks dabar, nors sokius daryk biggrin.gif einu braskini pyraga kept mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai vistiek apie savaitę užtruks, kol atvažiuos. Galvojau, gal greičiau čia vietoje gaučiau. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 06 24, 12:11)
<p>Tai vistiek apie savaitę užtruks, kol atvažiuos. Galvojau, gal greičiau čia vietoje gaučiau. </p>

Jolita Marcenkiene FB mirksiukas.gif Ji vaistininke,parasyk jai,gal tures mirksiukas.gif Ji Dagenhame gyvena mirksiukas.gif
Atsakyti