Čia puodo pavadinimas kazanas?
Aga Jie spiziniai buna,mani is duraliuminio-truputi lengvesnis.bet vis tiek kokius 5kg vien tik puodas sveria.
Geras, nesu girdejusi tokio.
Mano vyras iprato bulves kepti tose kinietiskose stir fry keptuvese
Beje,jame sriubas virt gali Mes zuviene virem
Laba,
Parodžiau vyrui puodą ir instrukciją, bet nesusižavėjo, nes plovo nemėgsta. Va, šitoje vietoje sunku mums pasidalinti. Jis plovo nemėgsta, įdarytų paprikų nemėgsta - o man tai vieni iš skaniausių patiekalų.
Laba,
Limcamca, kaip tavo vargses kojos, esu ir as kruvinom kojom gryzusi, zinau kaip smagu
Giegos plovas atrodo skaniai, labai senai valgiau, aisku ne tokio, o paprasto, kazkaip nemegejai mano seimyna, o man visai skanu.
Sveikos,
Nieko gereja kojos, pirstai kaip perpjauti, tai lankstant skauda. Su kedukais visur begioju.
Panos, jusu ne vienos vaikas nedare apprenticeship?
Musiskis dare, kai mokykloj mokesi. Bootse 2 savaites dirbo.
Panos, kaip gydyt skaudancia gerkle. Negaliu nieko nuryt. Skausmas nezmoniskas. Tempos nera, slogos nera, tik ziaurus gerkes skausmas...
Ne, čia ne tas. Čia, kai firma įdarbina ir kartu mokaisi. Jos būna 2-4 metus.
Gerklei sako, labai padeda ananasų sultys. Tikros, ne iš koncentrato. Esu bandžiusi, tikrai veikia.
O, šiap mes visada naudojam Wicks purškalą, - superinis. Arba jeigu tas nepadeda, bet kokį lietuvišką ir LT parduotuvės. Sveik
Pameginsiu ananasu sultis pagert negaliu kaip durna
Nee, mano pana nedare to ka Limcamca klausi, cia gal kai ir tavo mokslus apmoka darboviete, o tu turi kazkiek metu jiems atidirbt.
Nova, druska skalaut gerkle gerai, jei vaistu neturi, dar gali isgert kad ir ibuprofeno, jis nuo skausmo ir uzdegimo.