Aaaa, sitas zinau, jo kartais perku ir gaminu vaikams kokius greitus pusrycius ar pietus.
Dazniausiai dedu i keksiuku forma, o i vidu kas jau sauna i galva, kad ir desrelius su suriu maisytas.
Jeigu labai skysta turini darysi, isbegs per sonus.
Laba,
O Dievai, kaip to plovo norėčiau ir aš. Skaniai atrodo.
Kokį puodą naudoji? Reikia ir man nusipirkti ir tada bandyti.
Vakar tokia suvelta diena buvo, kad iki šiol pykstu Jau senai buvau užsakiusi pietus Radio rooftop bare mūsų tėčiui, tėčio dienos proga. Nu vis įtarimus kėlė atsiliepimai apie maistą nu, bet galvoju negali būti, negaaali būūūūti taip blogai tokiame bare. Bare jau buvau buvusi, visks čiki piki, gėrimams viskas gerai. Antrą kartą surizikavau (pirmas karta buvo, kai nepatikėjau viešbučio atsiliepimais Italijoje. Kur užkėlė į kalno viršūnę ir patekom į baisųjį Folčio viešbutį). Viešai pasižadu, daugiau visada tikėsiu TripAdvisor atsiliepimais.
Pirma - staliuką gavom blogą. Pradėjau burbuliuot, gavom kitą. Bet prie jo valgyti neįmanoma. Jis žemiau kelių. Nusprendėm, kad išgersim gėrimus, eisim valgyti į Flat Iron. Pradedam užsisakyti gėrimus - aperolio neturi. Aperolio tokiame bare... Nu nieko. Kai pasakau, kad nevalgysim, nes nepatogus stalas, greit sujudo, gavom padorų stalą su visu vaizdu ir pan. kaip norėjau. Jėzau, geriau būčiau negavusi jo. Atnešė užsakytą steiką: šiaip sau į lėkštę įdrėbtą mėsos gabalą su lašinias ar riebalais nežinau, bet visai net nepanašu į steiką. Šalia kokius 3 kartus šildytos bulvytės fri ir nepatikėsit: kečupo įpilta a la padažas Koks vaizdelis, toks ir skonis. Baisu, tragedija, siaubų siaubas. Mane paskui net pykino. Tai prie nenusisekusio maisto, dar nenusisekė ir mano batai. Apsimoviau naujus, mandrius designer batus. Biški suabejojau (vėl.. daugiau visada klausysiu savo intuicijos), kad pirmą kartą gali spausti. Nu, bet nuraminau save. Designer šiuzai nespaus, bus pats tas. Jau prie metro supratau, kad ... šakės Kadangi batai kur išlenda pirštai, tai ties ta linija pirštus beveik nupjovė. Neskaitant to, kad viduryje ekskursijos po miestą prisipirkau pleistrų ir apsiklijavau visas įmanomas vietas. Nepadėjo. Pirštus beveik nupjovė, kulnus beveik sutrynė. Ne nutrynė, o sutrynė. Grįžau kraujuotom kojom, baisiai pikta, nelaiminga, nevalgiusi ir pasiutusi, nes ir siurprizas sugadintas buvo ir šventė nepavyko, ir apskritai. Jeigu vyras nebūtų greit vyno taurės pakišęs, būčiau ir apsiverkusi
Tai va. O šiandien dar tas lietus visą dieną. Nova, gal jau gali paburti, gal jau užtenka žolę laistyti?
Neapsisprendžiam ko vestuvių metinėm norim: ar eiti out į Tina Turner miuziklą ar į spa viešbutį su nakvyne? Giega, gal žinai kokį gerą spa?