Ai,tegu pasibuna patys DAr MB but buves namie,gal butume ir vaziave,bet viena nenorejau
Nesuprantu, kaip mano knygu sarase atsirado knyga Stambulas. Kas ja patare, kaip labai idomia? Nu taaaip nuobodu skaityti. Susiplanuoju visus reikalus kol skaitau
Limcamca, paskutine tavo knyga damusineju, reikia pradet meeta organizuotis
Aplankiau Aldi, bijunu ner, gaila, bet prisipirkau nereikalingu daiktu, taures dzinui, retai mes ji geriam, bet grazios buvo tai pasiemiau ir dar zibintus i kiema su saules baterijom, kurie netgi keicia spalvas kai sviecia, geriausia nekelt kojos is namu
Aplankiau Aldi, bijunu ner, gaila, bet prisipirkau nereikalingu daiktu, taures dzinui, retai mes ji geriam, bet grazios buvo tai pasiemiau ir dar zibintus i kiema su saules baterijom, kurie netgi keicia spalvas kai sviecia, geriausia nekelt kojos is namu
Tu supranti, kad man dabar reikes dar karta vaziuoti 🙄🤣
Tu supranti, kad man dabar reikes dar karta vaziuoti 🙄🤣
O futbolistas tau ju neisspardo kieme? Nors yra ir pakabinamu labai fainu, tik as neturiu kur kabint, su Kotryna pasiemem, bet niekaip nesugalvojom kur pakabint galetumem ir padejom.
Laba,
Išspardo gėles. Praėjusiais metais jų visai neturėjau, būtent dėl tos priežasties. Šiemet vartus nuėmėm, nes sulūžo, paskui ta trauma buvo, tai gėlių turiu. Bet va, praėjusį savaitgalį spyrė, ir tiesiai kaip su dalgiu per mano naujai sodintas begonijas. Nu atsiprašo ir vaikis, bet nėra ką daryti, tiesiog į šonus gėles sodinti reikia. Jis išeina į kiemą, atsargiai pradžioje spiria, bet matau, kad kažkuriuo metu matyt ta futbolininko dvasia savo daro, vistiek kaip spiria, taip ir skrieja kamuolys. Praktiškai visi jie pas kaimynus atsiduria. Dabar net susirinkti sunku, nes ten dilgelės, už mane turbūt aukštesnės išaugo, tai net kamuolių nesimato.
Prieš miegą vakar įsijungiu Heidos filmą pažiūrėti. Įdomu, kabina, bet jėtau koks sunkus, slogus
Nu kaip, vejai nenupute?
Klausykit, ar daret ka nors is gatavos teslos? MB nupirko teskinej, tai va dabar sedziu ir ieskau kaip ten su elgtis 🤔 daryciau su vistienos idaru
O kokia ta gatava tesla?
Susipjaustai tesla norimais gabaliukais,sudefi ka nori i vidu,sulankstai graziai,aptepi kiauso tryniu ir i orkaite Pati tesla iskepa per 15-20 min.. tai ziurek kiek idarui kept reikia..Vista as apsikepinciau pries dedant..
Limcamca, va tokia paziurek tesckines pastry
Jus-Rol Puff Pastry Ready Rolled Sheet 320G