NA kazkaip neseku nei Ignalinos elektrines,nei Astravo likimu..Tik pamenu,kad vaikystej daznai su tevais vaziuodavom prie Ignalinos ezeru ir jie buvo vieni is svariausiu Lietuvoj,nors elektrine jau stovejo..
NA ka,oras s...Bet lietaus kaip ir reiktu..Zole jau ruduot pradeda...Tik va labai abidna,kai savaitgaliais lyja
O jūs nelaistot žolės? Mano vyrai tai laisto beveik kas antrą dieną. Nu, gal ne visai sąžiningai kas antrą, bet kelis kartus į savaitę tai tikrai. Jeigu ne tie medžiai užstojantys saulę, būtų viskas liuks.
Visai nežinau ką šiandien valgyti pagaminti. Ką jūs gaminat?
Suku galva ir as ka gamint siandien, viskas atsibode, as pati tai is vis kokiu varskeciu su malonumu pavalgyciau, bet gi yra dar 3, kuriems reik mesos ar bent jau zuvies. Vistu kumpeliu turiu, tai gal kepsniukus tiesiog pakepsiu ant keptuves ir ryziu isvirsiu.
Va va, pas mane irgi visi tokie: arba zuvies arba mesos. Man ir salotu uztektu.
Klausykit, gal turit pasimerke pinaviju? Kur perkat?
Taip noriu i namus, bet tik Tesco parduoda uz 6 svarus. Kazkaip ranka sudrebejo ir nepirkau uz tokia kaina.
Planavau plova ant lauzo virt...Ko gero teks virt ant virykles Ai,skanus ir ant virykles isvirtas,tik nuo lauzo ta dumo kvapa turi..O ir atrakcija
Perziurejau ta Chernobili,tai pradzioj sako-pirmo sezono 5 serija...Tai gal dar bus koks tesinys
Giega, nemanau kad dar bus tesinys, cia gi mini serialas, o ir viska jau parode.
Man va sitas labai patiko, bet gal tu knyga skaiciusi.
Pinaviju dar nepirkau, nusiperku kai kokiam Aldi atsiranda, ten apie 3-4£ budavo, bent jau pernai.
Va! As ka tik is Aldi. Nuveziau priduoti rubus, kur turguje nepardavem. Na i tuos, kur superka po 50 pyskiu. Ten salia Aldi, tai uzejau. Jep, pinaviju jau yra, po 3.50 svaro. Pamaciau iseidama!
Vakarienei cukiniju-morku sriuba ir kepta zuvis su bulviu kose. Parsiveziau is Aldi surios karameles ledu, ragauju, kad visai skanus va taip ir storejam
Plovas atsidejo iki rytdienos,nes dabar visi isvare i kiniecius pavalgyt,tai tikrai nenores dar ir plovo O vakarui racletes pasikepsim.NA vis tiek kazko reiks uzkast
Heida, kur tavo pranasauti vejai ir lietus lietaus tikrai reikia bet Lietuva tikrai isdegs. Mama sake iki 34 pranesa, Kaunas be lietaus jau kuris laikas gyvena
Varau is kirpyklos: pajaunejus, palengvejus
Nereikia, nereikia to lietaus. Kiek siandien buvo, tiek uzteks.
Nepirkau pinaviju, iseidama pamaciau. Labai ilga eile buvo, nebenorejau grizti. O, kodel tu ne kinieciuose?