Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Giega, jus anuke vezetes? 

Dabar pagalvojau, kad visai gal noreciau su palapine savaitgaliui isvaziuoti. Visai fun butu. 

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 06 02, 18:07)
Aisku. Gaila kad sunu negalima. Reiks paieskot kempingu, kur su sunis leistu  mirksiukas.gif

Tai ka, ryt i darbus, ot tos dvi dieneles greit prabega

Debden House su sunim galima

http://www.debdenhou...ite-prices.html
Tik cia jokio ezero,jokios juros..NA palapiniu miestelis ir tiek.Bet jis arti,nuo musu apie 30min vaziavimo mirksiukas.gif Tulikai dusai yra,vanduo geriamas isvedziotas vamzdziais mirksiukas.gif KArta mes tuo vandeniu tiek prisilaistem,kad nereikejo jokiu maudyniu,slapi iki triusiku buvom biggrin.gif

Dar Bewl water irgi su sunim galima.ten yra ezeriukas,zvejot galima mirksiukas.gif Ten ir siaip grazu pasivaiksciot,kad ir be palapiniu mirksiukas.gif Yra kavinuke,jei nieko nepasiemei kept mirksiukas.gif

QUOTE(Limcamca @ 2019 06 02, 18:24)
<p>Giega, jus anuke vezetes? </p><p></p><p>Dabar pagalvojau, kad visai gal noreciau su palapine savaitgaliui isvaziuoti. Visai fun butu. </p>

Ne,si karta nenorejo vaziuot biggrin.gif
Nu zinok tikrai fainai mirksiukas.gif Aisku karavanas gal patogiau-ir viskas vietoj(dusas tulikas) ir erdves daugiau,bet ir su palatkem kaifas mirksiukas.gif Tik va taip 1 nakciai biski abidna vaziuot,nes sakau-turi puse namu issivezt biggrin.gif
Si men jau nezinau ar istaikysim su palatkem,nes prasideda baliai po baliu biggrin.gif Bet vasara juk dar tik prasidejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui Giega 4u.gif reiks paziuret ka nors liepos - rugpjucio men.

Kaip man nuo saules oda niesti. Nenusvilus esu, neisberta, nu bet kaip niesti. Negaliu nustoti kasinetis blink.gif alergija matyt nuo saules, kurios niekada nesu turejus blink.gif
Atsakyti

Laba,

Gal sukramte kas nors? 

Atsakyti
Labukas

Nova 4u.gif Na bet vis tiek deginais,saule kepino,gali atsirast tas nieztejimas,net jei paciai ir atrodo,kad neidegei..

Dar ne dirbt neipusejau,o jau pavargau biggrin.gif Jauciu kojas po savaitgalio-tas kempingas toks ant kalniuko,i tulika palipt reikua biggrin.gif Prisisportavau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Giega, ar laikai ta pati svori, ar gal vel numetei kiek? Manes nepaleidzia, nors tu ka. Tokia matrioshka niekada nesijauciau blink.gif vat ka daro tas sedimas darbas, o ir metai dadeda savo. Leteja medziagu apykaita, nu zodziu... senatve unsure.gif

Tai ka. Lietus ateina. Visa savaite zada lietu.
Atsakyti

Laba, na taip, su metais vis sunkiau ta svori mest, labai reik maista susiderint, na ir pasportuot  :rolleyes:  as tai tik pamokyt kitus greita, pati tai nei sportuoju, nei maista ziuriu, rinkes ant pilvo tik susikamsau  :D​ 

Atsakyti

Heida, as taip pat  :laugh:  :laugh: pas maziu ziema treniruotes buvo saleje, ir ten yra treniruokliai. Tai vis pamindavau dvirati. Sudeginu koki 10 kaloriju ir manau, kad jau ir taip daug padariau  :laugh:  :laugh:​ 

Atsakyti

Nors begioti man patinka. Begioti, dviraciu vaziuoti. 

Atsakyti

Ar ziurit ta seriala Cernobylis? Mano vyras ziuri, labai patinka jam. As kiek aki uzmeciau, irgi matau, kad gerai pastatytas. 

Sako, populiaresnis nei Sopranai. 

Atsakyti

Limcamca, tu tai nevyk D i medi, juk tu kuda kai sakaliukas  :B 

As ziuriu Cernobili, ziaurus filmas, labai sunku tarpais ziuret, tarpais norisi supurtyt tuos zmones kad atsikvosetu, dziaugiuosi kad buvau vaikas kai sugriuvo tarybu sajunga ir neteko patirt ka reiskia taip gyvent.

Atsakyti
Nepatinka man jokie sportai. Tingine paskutine ... tipo laiko nera 😁

Kaip salta lauke blink.gif islekiau su vienu megztuku i darba ax.gif visa savaite tokia zada unsure.gif
Atsakyti