Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Sunku pasakyt kas labiau patiko, Velsas ar Kornvalis, nemaciau dar Velso papludymiu.

Su nakvyne buvom.

O mazas tai gerai, kas jam, truputi dreba kai pradeda vaziuot, bet veliau jau gerai, buvo dar du suniukai be jo, tik tiek kad jis maziausias, tai truputi bijojo, lyg ir pats lenda, bet kai jau pradeda ji kibint, uodegyte pabrukes bando issisukt. Bet siaip graziai elgesi sveciuose, teritorijos zymet nebande, zbitku nepridare.

Atsakyti
Labukas

As ir negaleciau issirinkt,kur fainiau-Velse ar Cornvaly,nes abiejose vietose labai patiko mirksiukas.gif

VAkar netiketai sveciu atvare,jau kaip ir ramiai pasedet namie norejau biggrin.gif Bet bevakarodami nuplanavom kitam savaitgaliui su palatkem kur i gamta mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba, savaitgali silta zada, tai gamtoj visai neblogai turetu but. Man tik neiprasti ju kempingai, noretusi kad butu prie vandens ir maudytis kad butu galima, o cia dazniausiai nebuna jokio vandens arba maudytis neleidzia.

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 05 28, 11:00)
<p>Laba, savaitgali silta zada, tai gamtoj visai neblogai turetu but. Man tik neiprasti ju kempingai, noretusi kad butu prie vandens ir maudytis kad butu galima, o cia dazniausiai nebuna jokio vandens arba maudytis neleidzia.</p>

Vakar sake,kad kazkokie pazistami netoli Basildono buvo tokiam privaciam kempingiuke,kur yra ezeras ir lygtai buvo galima maudytis..DAbar bando tiksliai issiaiskint kur kas ten randas ir ar yra vietu.
DAr kazkas kazkur girdejo,kad ir tam Bewl water jau galima maudytis.Pernai mes ten buvom,tai tik zvejot ar su valtelem plaukiot buvo galima.O siemet jau sako ir taip maudytis galima..NA ziuresim..
Siaip su tom palatkem tai tiiiiiiiek vargelio biggrin.gif 1 nakciai varai,o susikraut puse namu reikia biggrin.gif Palapines,patalai(turim miegmaisius,bet nepatogu man juose miegot,imam normalia kaldra)maistai,rubai..Paskui grizus vel viska atrusiuot...Tai planuojam penktad vakare po darbu lekt..Ziuresim,kaip cia gausis biggrin.gif
Atsakyti

Su palapinem tai tikrai simtai smutkiu reikalinga, o po to ta palatke namo parsivezus vedint/dziovint kieme reikia, o kur dar visa kita. 

Atsakyti
Sveikos

Giega, jei ka suzinosi apie ta kempingiuka - duok zinot mirksiukas.gif
Ora gera zada savaitgaliui, tai bus smagu gamtoj. Tik gal dar vanduo per saltas maudynem butu.

Atsakyti

Laba,

Si savaitgali buvau uzsakiusi staliuka Radio roof top bare. Norejom tecio dienos proga teti palepinti, bet deja teciui teks dirbti. Gaila, jeigu dar ir oras geras. 

Jeigu gyvunai labai stresuoja yra geri vaistai Bach. Labai padeda ir nekenkia. Ir, zmonems jie labai geri, pvz jeigu lektuvu bijai skristi ir nervuojiesi. Ar siaip, pries egzamina koki ir pan. 

Atsakyti

Limcamca, gal iseis palepinti per angliska tecio diena, berods ji bus uz dvieju savaiciu.

Paziurejau Bach, tai jie ten is zoleliu, o lasai tai ir su alkoholio, kiek bandem zoliniu preparatu tai nelabai ka jie veikia, aisku situ tai neteko bandyt, cia aisku ne ant suns bandem, ant saves.

Atsakyti
Bandom rast koki keminga,visi arba jau uzbukinti pilnai,arba kaina nuo 100£.. Limcamca,jus lygtsi kazkur buve,imesk adr.. Ar as cia hau prisigalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 05 28, 20:25)
Bandom rast koki keminga,visi arba jau uzbukinti pilnai,arba kaina nuo 100£.. Limcamca,jus lygtsi kazkur buve,imesk adr.. Ar as cia hau prisigalvojau biggrin.gif

Bus sunkoka rast siam savaitgaliui. Kelios dienos tik liko unsure.gif o to kempingo, kur prie Basildono yra, neiisiaiskinot detaliu ax.gif

Panos, SOS, auga svoris doh.gif atrodo taip nesijauciu kad dideju, nu bet svarstykles rodo visai ka kita biggrin.gif ir kai kurie vasariniai rubai pasitrauke unsure.gif zinoma, judejimo truksta... darbe, kai ta vista ant kiausiniu, visa diena issedi biggrin.gif paprasiau SB kad nuimtu nuo lofto stepus. Gryzus po darbo paminsiu nors po 10 min ax.gif baisu... blink.gif
Atsakyti

Laba,

Giega, mes esam gyvene karavanuose. Kempingu nemegstam ir nesam nakvoje su palapine. 

Nova, man irgi svoris labai auga. Ir, pabegioju ir pasportuoju... nu aisku ir skaniai pavalgau  :D 

Grizom ir ligonines. App buvo 8.30 - tai tik 8.40 daktarai i darba rinktis pradejo. Jetau, kad mane nervuoja tokie dalykai, neturiu kantrybes visiskai.. :oh:  :mad2:​ 

Atsakyti
Limcamca, ka girdejei ligoninej?

As pasiziuriu maista. Nors nevalgau kiaulienos visai, is miltu praktiskai ir nieko. Daug zuvies, salotu...

Sedziu kavinukej, priesais Ritz restorana ir viesbuti. Laukiu antro interview. Gaila kad lyja centre, nera kaip bludint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 29 gegužės 2019 - 15:54