Vaje kaip as cia taip supainiojau
Mes vakar Duntono carborkej buvom, bet apsipirkom kaip kokiam ukininku turgelyje, net juokemes su MB, pirkiniai: medus, kumpis, rukyti sparneliai, trumpi agurkai, slyvos, pora petuniju i kiema.
Na kiek zinau tai dauguma dziaugiasi rinkimu rezultatu, o ne nustebe. Siaip dar nevisai aisku kas bus prezidentu, bet man atrodo kad Nauseda, Simonyte protinga moteris, bet ja remia konservatoriai, o ju daug kas nemyli, tai vien del to rinksis nepriklausoma kandidata. Is esmes mane tenkina abu kandidatai, svarbu greiciau is seimo dingtu karbauckis su savo zaliaisiais talibais.
Man vien isversto diplomo neuztenka, reikia kad Naric, mane prilygintu kazkokiam angliskam issilavinimui.
Labas rytas,
tai gal viskas ir gerai bus vaikiui, pailses truputi nuo futbolo, nors jam to gal visai ir nesinori.
Nova, super kad i kita etapa patekai, bet tai kaip darysi jei gausi darba? Sakei kad kolkas darbo nezadi keist, tai cia tu savo galimybes tikriniesi ar kaip?
O pas mane ukiski reikalai, reik nest pomidorus i lauka, nes jau netelpa ant palanges, bet nesugalvoju kaip juos sustatyt/susidint kad nenulauztu vejas.
Šiuo metu poilsiui labai netinkamas laikas, nes vyksta klubų kaita.
Vyksta treniruotės ir bandomosios rungtynės. Jis turi tris pakvietimus iš kitų klubų, vienas kuris yra premjerinėje lygoje ir dar akademija. Teks praleisti šituos šansus, jeigu jie nesutiks laukti, kol pagys koją. Sveikata aišku, svarbiau.