Labas rytas, skaniu blynu visoms. Nors as nekepiau, vaikai nera megejai, patinka bulviniai, bet per daug darbo su jais.
Pas mus blynai pusryčių patiekalas, jei tik vyras namie. Vaikai dievina jo blynus. Man irgi labai skanūs anytos blyneliai su kumpeliu ir sūriu.
Buvau pas gydytoją, tai gavau siuntimų krūvą. Ir echoskopuotis ir skydliaukę tirtis. Kai pradės ieškoti, tai būtinai ir ras.
Limcamca, turi bedu su skydliauke ar cia profilaktika?
Esu ir as ja tyrusi seniau, nes buvau pradejusi jausti “kasni” gerklej, hormonai geri buvo, per echo cistu rado, bet sake dauguma moteru turi, nekreipt demesio, o visa kita tik nervinio pagrindo reikalai, butu gerai jei kas patartu kaip tuos nervus sisitvarkyt
Blynu nekepiau, tai vistik nusprendziau kad reik kazkaip tas uzgavenes kompensuot, kepu pyraga, padarysiu baltos misraines dar mazu ceburekiuku prakepsiu.
Tirs profilaktiskai. Man mmm jau metai laiko nepastovios. Tai yra, tai nera. Tai kelios diena, tai viena, tai dvi.
Pradejo usiukai augti. Tai GP nusprende, kad tikrinam ir moteriska puse ir skydliauke.
Heida, jau beveik visa baliu ruosi
Limcamca,sveikatos tau
Kepu ir as blynus-cirvinius Keptuve mano dviguba,tai gana greit gaunas
Limcamca, sveikatos tau
Labas rytas panos,
Aciu uz linkejimus. Serganti nesijauciu, bet zinot, kaip gydytojai: kai iesko, tai ras.
Giega, tu po operaciju jau viskas, ciki piki pilnai pasveikusi?
Na kaip ir sugijo viskas.. Akiu dar matos atsimerkus randukas. Papai tik po pusmecio parodys tikraja forma.. Bet jau nieko nebeskauda.
Giega, o kaip tavo opp koja? Man tai istisai jauciasi kad kazkoks tvarstis zemiau kelienio uzdetas. Ir tiek spaudzia blauzda. Reiktu daryt opp, bet taip nesinori
Ant "geru" oru LT uztaikysiu ir sniegas, ir lietus, ir salta... kazin ar iseis kur nosi iskist
Nova, tokia oru prognoze? Nesmagu, gausi ziemos pajusti
O nupirko mama bilietus i teatra? I koki eisit?
Giega, o kaip tavo opp koja? Man tai istisai jauciasi kad kazkoks tvarstis zemiau kelienio uzdetas. Ir tiek spaudzia blauzda. Reiktu daryt opp, bet taip nesinori
Ant "geru" oru LT uztaikysiu ir sniegas, ir lietus, ir salta... kazin ar iseis kur nosi iskist
Baik tu,kojas jau senai pamirsus Bet matai,man ju nelabai ir skaudejo.. As labiau del grozio dariaus.