Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labas rytas, skaniu blynu visoms. Nors as nekepiau, vaikai nera megejai, patinka bulviniai, bet per daug darbo su jais. 

Atsakyti

Pas mus blynai pusryčių patiekalas, jei tik vyras namie. Vaikai dievina jo blynus. Man irgi labai skanūs anytos blyneliai su kumpeliu ir sūriu. 

Buvau pas gydytoją, tai gavau siuntimų krūvą. Ir echoskopuotis ir skydliaukę tirtis. Kai pradės ieškoti, tai būtinai ir ras. 

Atsakyti

Limcamca, turi bedu su skydliauke ar cia profilaktika?  

Esu ir as ja tyrusi seniau, nes buvau pradejusi jausti “kasni” gerklej, hormonai geri buvo, per echo cistu rado, bet sake dauguma moteru turi, nekreipt demesio, o visa kita tik nervinio pagrindo reikalai, butu gerai jei kas patartu kaip tuos nervus sisitvarkyt  :rolleyes: 

Blynu nekepiau, tai vistik nusprendziau kad reik kazkaip tas uzgavenes kompensuot, kepu pyraga, padarysiu baltos misraines dar mazu ceburekiuku prakepsiu.

Atsakyti

Tirs profilaktiskai. Man mmm jau metai laiko nepastovios. Tai yra, tai nera. Tai kelios diena, tai viena, tai dvi. 

Pradejo usiukai augti. Tai GP nusprende, kad tikrinam ir moteriska puse ir skydliauke. 

Heida, jau beveik visa baliu ruosi  :D​ 

Atsakyti
Man visada pagal kakla sakydavo,kad struma,bet hormoninis niekad nerodydavo.. Tai labai ir nesigilinom.. As tik pati ligu ieskojaus,nes svoris buvo ant akiu aug pradejes..Bet susitvarkem mytyba ir viskas ok mirksiukas.gif
Limcamca,sveikatos tau 4u.gif

Kepu ir as blynus-cirvinius biggrin.gif Keptuve mano dviguba,tai gana greit gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau blunu ir as ax.gif su grietine, trupuciu uogienes mirksiukas.gif bet nekepsiu, nusikalus kaip suva gryztu namo.

Limcamca, sveikatos tau 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas panos, 

Aciu uz linkejimus. Serganti nesijauciu, bet zinot, kaip gydytojai: kai iesko, tai ras. 

Giega, tu po operaciju jau viskas, ciki piki pilnai pasveikusi?

Atsakyti
Labukas

Na kaip ir sugijo viskas.. Akiu dar matos atsimerkus randukas. Papai tik po pusmecio parodys tikraja forma.. Bet jau nieko nebeskauda.
Atsakyti
Labas rytas

Giega, o kaip tavo opp koja? Man tai istisai jauciasi kad kazkoks tvarstis zemiau kelienio uzdetas. Ir tiek spaudzia blauzda. Reiktu daryt opp, bet taip nesinori ax.gif

Ant "geru" oru LT uztaikysiu biggrin.gif ir sniegas, ir lietus, ir salta... kazin ar iseis kur nosi iskist biggrin.gif

Atsakyti

Nova, tokia oru prognoze? Nesmagu, gausi ziemos pajusti :) 

O nupirko mama bilietus i teatra? I koki eisit?

Atsakyti
Nori i filma eit. Pasmerkti lygtai. Eisim ziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 03 06, 07:27)
Labas rytas

Giega, o kaip tavo opp koja? Man tai istisai jauciasi kad kazkoks tvarstis zemiau kelienio uzdetas. Ir tiek spaudzia blauzda. Reiktu daryt opp, bet taip nesinori  ax.gif 

Ant "geru" oru  LT uztaikysiu  biggrin.gif  ir sniegas, ir lietus, ir salta... kazin ar iseis kur nosi iskist  biggrin.gif

Baik tu,kojas jau senai pamirsus mirksiukas.gif Bet matai,man ju nelabai ir skaudejo.. As labiau del grozio dariaus.
Atsakyti