Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

https://www.bakker.c...one-stem-M63288

Nova, gal rodys

Atsakyti

Laba,

Norėčiau ir aš po šilta kaldra. Lietus tai feee... ne tai, kad lynotų, bet pila kaip reikalas. Nosies iškišti neįmanoma. 

Atsakyti

Verdu sriubą. Kai toks oras, tai pagalvojau, kad geras maistas. 

Atsakyti

As ir sriuba viriau, pomidorine su cili, pati tik nevalgiau, man per astri, o seimynai per astru nebuna niekad  :rolleyes: 

Atsakyti
LAbai bjauru dirbt per toki ora..Net kelnes slapios buvo...Paskui uzspigina saule,akina nuo slapio asfalto..O dar po Ilforda vazinejau,fu tas babajynas..PAskambini,palauki,pabarskini i langa,niekas neatidaro..JAu pas kaimynus paskambini,tie kol duris atidaro,ziurek jau ir is reikiamo namo islenda nindze apsimuturiavus..Kol ten apsivynioja tas paklodes..

Reiktu nagus susitvarkyt,bet mazoji tuoj prisistato biggrin.gif GAl ryt geresnis oras bus,issives kur i kiema biggrin.gif Ir lagaminai dar nedeti biggrin.gif Bet perziurejau rubus,irgi ryt sudesiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Žvengiu  :laugh:  :laugh:  :laugh: Giega, kokia ne rasistė  :laugh:​ 

Atsakyti

Apie rasizma, kaip tik vakar darbe buvo toks pakalbis, ateina sesele (juode) ir sako “ man reik licenzijos nuzudyt”, iskart suprantam apie ka ji kalba, guli pas mus babajus diedas reto bjaurumo, sokdina visus diena nakti ir dar nepamirsta primint kad jis visiems moka  :D kita (irgi juode) ir sako, nieko nuostabaus, jie visi tokie, va balti zmones taip daro retai, o sitie tai visi tokie, geriau niekur neturet reikalu su jais. As truputi nustebau, nes maniau kad juodziai blogiau galvoja apie baltus, o pasirodo kad babajai jiems daug blogesni atrodo.

Atsakyti

Labas rytas,

panasu kad oras gal visai ir neblogas bus siandien, reik gal iki kokio Lidlo nueit, kokiu kvietku sodinamu turi pasiziuret.

Atsakyti
LAbukas

Atostogos bigsmile.gif
Rytas kol kas grazus,diena zada lietu..Turkijoj +28 bigsmile.gif
einu nagu tvarkytis,dar biski pinigu pasikeist reikia ir lagaminus susikraut mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

Apie rasizma, kaip tik vakar darbe buvo toks pakalbis, ateina sesele (juode) ir sako “ man reik licenzijos nuzudyt”, iskart suprantam apie ka ji kalba, guli pas mus babajus diedas reto bjaurumo, sokdina visus diena nakti ir dar nepamirsta primint kad jis visiems moka  :D kita (irgi juode) ir sako, nieko nuostabaus, jie visi tokie, va balti zmones taip daro retai, o sitie tai visi tokie, geriau niekur neturet reikalu su jais. As truputi nustebau, nes maniau kad juodziai blogiau galvoja apie baltus, o pasirodo kad babajai jiems daug blogesni atrodo.

Nu vat. Bet, realiai jeigu kas pasiskųstu, kažin ji nepakliūtų į bėdą už tokią nuomonę?

LAbukas

Atostogos bigsmile.gif
Rytas kol kas grazus,diena zada lietu..Turkijoj +28 bigsmile.gif
einu nagu tvarkytis,dar biski pinigu pasikeist reikia ir lagaminus susikraut mirksiukas.gif

Kai grįši susitikimą darysim. 

Mano dukterėčia nori išbandyti gyvenimą be mėsos. O, šeštadienį, kaip tyčia, mes susiruošę steikus kepti. Kuom man ją pamaitinti? Lašišą žinau, bet norėčiau kažką įdomiau. Ateina tik mintis apie kukurūzą  :D Kepsim ant laužo. Gal turit idėjų?

Atsakyti

Man skanu pievagrybiai kepti ant lauzo, ypac tie rudi, padruskini, paprieskoniuoji kuo megsti, majoneze pamarinuoti, arba be jo. Dar cukinijos irgi nieko.  Dar didziosios krevetes cielos labai niam ant lauzo keptos.

Del tu skundimu tai oj pas mus istisai tas vyksta, tarp personalo, issivadina bezdzionem ir panasiai, rekauja vieni ant kitu, mirtim ir ligom grasina, raso raportus vieni ant kitu, bet tarp saves cia, ligoniams ar ju artimiesiams juk i akis nieko nesako.

Atsakyti

Ačiū Heida už idėjas. 

Pas mano vaiką mokykloje juodžiai tarpusavyje irgi visaip prasivardžiuoja. O, jei tik koks baltasis ant jų ką nors pasako, iš karto skundžia ir rasizmo vėliava mojuoja 

Atsakyti