https://www.bakker.c...one-stem-M63288
Nova, gal rodys
https://www.bakker.c...one-stem-M63288
Nova, gal rodys
Apie rasizma, kaip tik vakar darbe buvo toks pakalbis, ateina sesele (juode) ir sako “ man reik licenzijos nuzudyt”, iskart suprantam apie ka ji kalba, guli pas mus babajus diedas reto bjaurumo, sokdina visus diena nakti ir dar nepamirsta primint kad jis visiems moka kita (irgi juode) ir sako, nieko nuostabaus, jie visi tokie, va balti zmones taip daro retai, o sitie tai visi tokie, geriau niekur neturet reikalu su jais. As truputi nustebau, nes maniau kad juodziai blogiau galvoja apie baltus, o pasirodo kad babajai jiems daug blogesni atrodo.
Laba,
Apie rasizma, kaip tik vakar darbe buvo toks pakalbis, ateina sesele (juode) ir sako “ man reik licenzijos nuzudyt”, iskart suprantam apie ka ji kalba, guli pas mus babajus diedas reto bjaurumo, sokdina visus diena nakti ir dar nepamirsta primint kad jis visiems moka kita (irgi juode) ir sako, nieko nuostabaus, jie visi tokie, va balti zmones taip daro retai, o sitie tai visi tokie, geriau niekur neturet reikalu su jais. As truputi nustebau, nes maniau kad juodziai blogiau galvoja apie baltus, o pasirodo kad babajai jiems daug blogesni atrodo.
Nu vat. Bet, realiai jeigu kas pasiskųstu, kažin ji nepakliūtų į bėdą už tokią nuomonę?
LAbukas
Atostogos
Rytas kol kas grazus,diena zada lietu..Turkijoj +28
einu nagu tvarkytis,dar biski pinigu pasikeist reikia ir lagaminus susikraut
Kai grįši susitikimą darysim.
Mano dukterėčia nori išbandyti gyvenimą be mėsos. O, šeštadienį, kaip tyčia, mes susiruošę steikus kepti. Kuom man ją pamaitinti? Lašišą žinau, bet norėčiau kažką įdomiau. Ateina tik mintis apie kukurūzą Kepsim ant laužo. Gal turit idėjų?
Man skanu pievagrybiai kepti ant lauzo, ypac tie rudi, padruskini, paprieskoniuoji kuo megsti, majoneze pamarinuoti, arba be jo. Dar cukinijos irgi nieko. Dar didziosios krevetes cielos labai niam ant lauzo keptos.
Del tu skundimu tai oj pas mus istisai tas vyksta, tarp personalo, issivadina bezdzionem ir panasiai, rekauja vieni ant kitu, mirtim ir ligom grasina, raso raportus vieni ant kitu, bet tarp saves cia, ligoniams ar ju artimiesiams juk i akis nieko nesako.