Laba,
saziningai ilsetis ir man labiau patinka nei dirbti bet va teko dirbt sestadieni, sekmadieni, tai dabar tokia lengvai trenkta jauciuosi, prikisau pilva cepelinu ir dabar jau drybsosiu ant sofkes, dar tiramisu laukia, bet jau cia veliau.
Labas rytas ☕
Norisi sakyti “ir vel pirmadienis”, bet visai neblogai kad jau antradienis. Ziuriu rytoj lietu rodo, aisku gerai nes sausa, bet jau taip norisi silumos, o jis vis neateina.
Nova, kaip tavo zemes ukis? Mano vieni pomidorai jau zydet ruosiasi, tik vargsai namie ant palanges, labai noretu i lauka jau jie, bet kur tokiu oru nabaguciams. Atkeliavo sestadieni nuostabusis serbentas, bet kaip nustebau, parduotuve tokia brangi, kainavo nemazai, o atkeliavo net be jokio vazono, plikos saknys visuskai, ir gal juos kokiuose saldytuvuose laiko, nes viskas juk senai zaliuoja ar net zydi, o cia be jokio lapelio, tik tik pumpuriukai sudeti, na labai idomu kaip jis cia augs.
Laba,
Jo, būtų gerai, kažkaip nepamiršti, kad šiandien jau antradienis.
Iš ryto apsilankiau pas gydytojus, siunčia tyrimams toliau. Nėra galo. Sakau, vieną kartą nueisi, tai bus non stop.
Iš turgaus kur pirkau gėles, jos visos buvo įsodintos į arbatos pakelius. Pamenu mama visada augalus tręšdavo arbatos, kavos likučiais, bet, kad sėklas į juos įsodintų, tai neteko matyti.
Labukas
Dar neatostogauju Nuo ketv
Savaitgali pas draugus buvom,kubile pamirkom,grizom tik vakar.. vakare buvau blakstienom uzsirasius,tai veje caje,net 4h man ten jas dejo.. pavargau..
Siandien dirbu.. ryt irgi dirbsiu Is grozio proceduru liko tik nagai
Jezau, 4 valandas! Isdurneti galima
Man irgi jau reikia nagus pasitvarkyti. Uzaugo labai ilgi, sunku su klaviatura dirbti. O, telefonu jeigu reikia kazka maigyti isvis sudetinga. Net, riesa paskausta.
Nova, juk rodziau ta kruma, parduotuvine fotke, koks tipo bus, o dabar tai ka, stagaras be lapu ir tiek, ner ka rodyt, kai jau paaugs kazkiek, nufotkinsiu.
Na 4 val pragulet tai siaubiakas, o dar kai apie akis krapstosi, as tai labai krupciojau ir asaros bego, ir siaip meistre rukanti buvo, tai nemalonu buvo, veidas gi prie pat. Vieno karto man ir pakako tu blakstienu, nesusigyvenau as su jom.