Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba, 

saziningai ilsetis ir man labiau patinka nei dirbti  :D  bet va teko dirbt sestadieni, sekmadieni, tai dabar tokia lengvai trenkta jauciuosi, prikisau pilva cepelinu ir dabar jau drybsosiu ant sofkes, dar  tiramisu laukia, bet jau cia veliau.

Atsakyti

Labas rytas ☕

Norisi sakyti “ir vel pirmadienis”, bet visai neblogai kad jau antradienis. Ziuriu rytoj lietu rodo, aisku gerai nes sausa, bet jau taip norisi silumos, o jis vis neateina. 

Nova, kaip tavo zemes ukis? Mano vieni pomidorai jau zydet ruosiasi, tik vargsai namie ant palanges, labai noretu i lauka jau jie, bet kur tokiu oru nabaguciams. Atkeliavo sestadieni nuostabusis serbentas, bet kaip nustebau, parduotuve tokia brangi, kainavo nemazai, o atkeliavo net be jokio vazono, plikos saknys visuskai, ir gal juos kokiuose saldytuvuose laiko, nes viskas juk senai zaliuoja ar net zydi, o cia be jokio lapelio, tik tik pumpuriukai sudeti, na labai idomu kaip jis cia augs.

Atsakyti

Laba, 

Jo, būtų gerai, kažkaip nepamiršti, kad šiandien jau antradienis.

Iš ryto apsilankiau pas gydytojus, siunčia tyrimams toliau. Nėra galo. Sakau, vieną kartą nueisi, tai bus non stop. 

Iš turgaus kur pirkau gėles, jos visos buvo įsodintos į arbatos pakelius. Pamenu mama visada augalus tręšdavo arbatos, kavos likučiais, bet, kad sėklas į juos įsodintų, tai neteko matyti. 

Atsakyti

Savaitgalį dičkio gimtadienis. Užsisakė paauglys steiko  :D 

Giega, jūs jau atostogaujat?

Atsakyti
Labukas

Dar neatostogauju biggrin.gif Nuo ketv mirksiukas.gif
Savaitgali pas draugus buvom,kubile pamirkom,grizom tik vakar.. vakare buvau blakstienom uzsirasius,tai veje caje,net 4h man ten jas dejo.. pavargau..
Siandien dirbu.. ryt irgi dirbsiu mirksiukas.gif Is grozio proceduru liko tik nagai biggrin.gif
Atsakyti

Labukas

Dar neatostogauju biggrin.gifNuo ketv mirksiukas.gif
Savaitgali pas draugus buvom,kubile pamirkom,grizom tik vakar.. vakare buvau blakstienom uzsirasius,tai veje caje,net 4h man ten jas dejo.. pavargau..
Siandien dirbu.. ryt irgi dirbsiu mirksiukas.gifIs grozio proceduru liko tik nagai biggrin.gif

Jezau, 4 valandas! Isdurneti galima :)

Man irgi jau reikia nagus pasitvarkyti. Uzaugo labai ilgi, sunku su klaviatura dirbti. O, telefonu jeigu reikia kazka maigyti isvis sudetinga. Net, riesa paskausta. 

Atsakyti
Sveikos

Heida, nu gerai mano zemes ukis klesti biggrin.gif braskes zydi, ant vysnios gal 5 vysnias maciau, 5 bulves dar neisdyge biggrin.gif
Klausyk, parodyk savo stebuklinga krumeli bigsmile.gif

Giega, maciau fc kaip kubile su SB mirkot biggrin.gif

Man pirm if antr offai.. tikiuosi oras atsils iki iseiginiu ax.gif jau taip silumos seniems kaulams norisi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
PAti nesitikejau,kad net 4h uzims..PAskui net draugei skambinau,klausiau,kiek jai laiko deda,nes ta pati..Bet ji klasikines dedas(pas mane Volume) tai sake,per 2h sudeda..NA tikiuosi laikys ilgiau,jei jau tiek laiko dejo biggrin.gif Ir papildymai bus trumpesni..Nes planuoju iki birzelio baliaus pavaiksciot su jom..Paskui nuspresiu ar ir vasara nesiot ar nusiimt biggrin.gif

MB siandien negris..As einu kazka valgyt padaryt..GAl kokios sriubos pravirt..Kiek cia man reikia..O ir daug nesinori prigamint,nes ketv juk jau isvaziuojam,reikia likucius suvalgyt biggrin.gif
Atsakyti

Nova, juk rodziau ta kruma, parduotuvine fotke, koks tipo bus, o dabar tai ka, stagaras be lapu ir tiek, ner ka rodyt, kai jau paaugs kazkiek, nufotkinsiu.

Na 4 val pragulet tai siaubiakas, o dar kai apie akis krapstosi, as tai labai krupciojau ir asaros bego, ir siaip meistre rukanti buvo, tai nemalonu buvo, veidas gi prie pat. Vieno karto man ir pakako tu blakstienu, nesusigyvenau as su jom.

Atsakyti
Labukas

Kazkaip si karta nejauciau visai,kaip po tas blakstienas sukos.. Ir specialiai linziu neissiemiau.. Jos pas mane vienkartines,vakare ismeciau,bet nors kai dejo,tai nei klijai neerzino,nei asaros nebego..
Bet koks kaifas-atsikelei,nusiprausei,kremu pasitepei ir grazi biggrin.gif Nei jokiu tusu,nei jokiu seseliu nereikia biggrin.gif

Jau oras oras.. kaip bjauru bus dirbt..
Atsakyti
Labas rytas

Heida, nu nemaciau as tavo krumo ax.gif atgal ejau, nu nerandu... nieko, palauksiu kol taviskis uogu tures mirksiukas.gif

Siluma ateina 🌞
Atsakyti

Laba, slapuma lauke, fee, bet as jau tuoj i lova  susipakuosiu tai bus silta ir gera  :D 

Nova, jei tu naudoji sena versija, tai nuotrauku ir nematai, pabandysiu surast nuoroda.

Atsakyti