Laba,
Būkit žmonės pakentėkit be lietaus iki antradienio, na taip norisi saulės ir šilumos
Cia tam netoli Auxxes namu?Buvau pora kartu,man ten toks siukslynas pasirode,daugiau nebevaziuoju..
Po atostogu reiks man vaziuot pardavinet-labai jau daug visko palepej prisirinko
Taip, tame.
Aš specialiai į jį ir važiavau, nes tokiuose paprastuose ir tikėjausi, kad bus daugiau gėlių ir vazonų visokių.
Limcamca, o medzio nesuzalos su bokso kriause? Juk ji tai sunki?
Ne, nesunki ta kriaušė. O, jeigu tuos medžius kas nors ir nugalabys, tai tik į gerą. Niekas jų neima, NIEKAS.
Jo, krumas skiepytas, i viena suskiepytos trys rusys, dabar gi visokiu ciudu gali priskiepyt
Jei kas dar balsuojat, kaip jums pateiktas klausimas del pilietybes? Jau taip sudetingai ,gal 4 kartus skaiciau ir tai jau pazymejusi vel suabejojau.
Mes irgi su MB vakar kokį 50 kartų perskaitėm.
Berniukas,Silver vardas,9men vesriukas Su velykom fb gi sveikinau,ten dukros suo ir mano anuke Labai nenuorama,labai judrus,visur lekia.. Sukramte puse anukes kamuoliuku
Labai daug haskių pabėga iš namų, nes šeimininkai pirkdami nepasigilina, kad haskis yra bėgantis šuo, jam nuolat reikia išsikrauti bėgant. Ir, šiaip jų tiesiog instinktas: bėgti.
Man jie nerealiai fainūs šunys, bet nepirkščiau dėl šito bruožo ir dar nesu tikra, kad atlaikyčiau jų kalbėjimą Jau man katino užtenka, non stop kalba, o haskiai išvis gi, garsiai.
Jeigu mėšlungis traukia, esu girdėjusi, kad magnio trūksta.