Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba,

Būkit žmonės pakentėkit be lietaus iki antradienio, na taip norisi saulės ir šilumos  :D 

Cia tam netoli Auxxes namu?Buvau pora kartu,man ten toks siukslynas pasirode,daugiau nebevaziuoju..
Po atostogu reiks man vaziuot pardavinet-labai jau daug visko palepej prisirinko biggrin.gifbiggrin.gif

Taip, tame. 

Aš specialiai į jį ir važiavau, nes tokiuose paprastuose ir tikėjausi, kad bus daugiau gėlių ir vazonų visokių. 

Limcamca, o medzio nesuzalos su bokso kriause? Juk ji tai sunki?

Ne, nesunki ta kriaušė. O, jeigu tuos medžius kas nors ir nugalabys, tai tik į gerą.  :unsure: Niekas jų neima, NIEKAS.  :D 

Jo, krumas skiepytas, i viena suskiepytos trys rusys, dabar gi visokiu ciudu gali priskiepyt  :rolleyes:

Jei kas dar balsuojat, kaip jums pateiktas klausimas del pilietybes? Jau taip sudetingai ,gal 4 kartus  skaiciau ir tai jau pazymejusi vel suabejojau.

Mes irgi su MB vakar kokį 50 kartų perskaitėm. 

Berniukas,Silver vardas,9men vesriukas biggrin.gifSu velykom fb gi sveikinau,ten dukros suo ir mano anuke mirksiukas.gifLabai nenuorama,labai judrus,visur lekia.. Sukramte puse anukes kamuoliuku biggrin.gif

Labai daug haskių pabėga iš namų, nes šeimininkai pirkdami nepasigilina, kad haskis yra bėgantis šuo, jam nuolat reikia išsikrauti bėgant. Ir, šiaip jų tiesiog instinktas: bėgti. 

Man jie nerealiai fainūs šunys, bet nepirkščiau dėl šito bruožo ir dar nesu tikra, kad atlaikyčiau jų kalbėjimą  :D Jau man katino užtenka, non stop kalba, o haskiai išvis gi, garsiai. 

Jeigu mėšlungis traukia, esu girdėjusi, kad magnio trūksta. 

Atsakyti
TAi va,kad ir tos silumos nera..TAi prie salcio tegu ir palyja rolleyes.gif Siandien rolleyes.gif Ryt jau ir man nereis lietaus biggrin.gif Ai,gali cia lyt visa savo po 9d-as atostogausiu rolleyes.gif Tikiuosi ten geri orai bus cool.gif

Aga,laksto su tuo savo haskiu biggrin.gif Idejo cipa,ant kaklo pakabukas su telefonu,jei pabegtu..Bet as irgi tokio suns nebuciau isigijus..jei jau pirkt suni,tai vilkini rolleyes.gif Grazus,protingi mirksiukas.gif Nesakau,kad haskiai durni,nu bet jiems tikrai labai daug laiko skirt reikia biggrin.gif

Blyn,prasvis siandien ar sviesas ijungt reiks visai dienai?
Atsakyti

Oi, aš irgi parėjusi suku, suku žaliuzes, galvoju kaip čia yra, kad atsuku, o šviesos nepadaugėja. Paskui tik dzinktelėjo, ka gi  lauke tamsu  :D​ 

Atsakyti

Grizau is B&Q, visoms lauko gelems 20% nuolaida, daug groziu visokiausiu turi. Biski papirkau, neuzteks, reikes daugiau. 

Tik levandos labai brangios. Reikes apsieiti siemet be ju, vistiek planuojam i laukus vaziuoti, pasibaige jau visi maisiukai. 

Atsakyti

Mano vyras kepa vistienos saslyka  :D​ 

Atsakyti

Limcamca, juk levandos daugiametes, tu jas ismeti rudeni ar cia pirma karta tik sodini? 

Atsakyti
Labas rytas

Ziema prasidejo. Kaip salta lauke, atrodo tuoj snigt prades.

Pagersiu b2 vitaminu. Ziuresiu, jei nepageres niekas - eisiu pas gp.

Nu ka veiksit gero per ilga savaitgali?
Atsakyti
LAbukas

Mes varysim pas draugus i sodyba mirksiukas.gif GAl but net iki pirmadienio..Ziuresim pagal orus ir veiklas biggrin.gif

Nova,sakyciau neuzsiimk savigyda,eik iskart pas GP..Bet pati ko gero irgi pati gydyciaus...
Atsakyti
biggrin.gif pagersiu as tik vitaminu kolkas. Jei nepageres - eisiu pas gp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 04 gegužės 2019 - 09:22

Labas rytas,

Limcamca, juk levandos daugiametes, tu jas ismeti rudeni ar cia pirma karta tik sodini? 

Is manes matyt nekokia geliu priziuretoja, kad iki sezono pabaigos is ju vien tik stagarai lieka. Jos pas mane vazone, ne zemeje isodintos. 

Buvom su vaiku dar viename turguje, dasipirkau geliu, si karta ant graziu uztaikiau. Vsio, galima kapstytis. Bet, oras :unsure: rankas, nosi gelia. Salta. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 04 gegužės 2019 - 12:12

Laba, na ir orelis, kieme viskas isvartyta kas tik imanoma.

Nova, tu pasiskaityk internete kurio butent B truksta prie tirpimu, ir tada jau ziurek ar jo yra kai pirksi vitaminus, bet geriau eik pas GP, na vistiek geriau issitirt.

Atsakyti

Laba,

Turime dar vieną princiuką  :D

Aš tai šiandien sąžiningai ilsiuosi. Pusryčius gavau į lovą, tai nebuvo reikalo keltis. 

Ir dabar nuo lovos ant sofos tik pereinu su knyga ir viskas.  :D  :D

Atsakyti