Limcamca, o medzio nesuzalos su bokso kriause? Juk ji tai sunki?
O mano braskes jau prazydo bet kazkas vis duobutes pakasa 🤔 jauciu neirute vis paravi darza man
O taksiukai labai megsta uzvurs kasti Dukterecia turejo,i soda LT atsiveze,visa kiema suare
Jo, krumas skiepytas, i viena suskiepytos trys rusys, dabar gi visokiu ciudu gali priskiepyt
Jei kas dar balsuojat, kaip jums pateiktas klausimas del pilietybes? Jau taip sudetingai ,gal 4 kartus skaiciau ir tai jau pazymejusi vel suabejojau.
Ot traktoriukas geras nu sita kolkas dar neperkasineja darzo 😁
nesu tikra 100% kad cia ji man tas duodutes pakasa, prie akiu to nedaro. Gal kai nematom ir paravi braskes
Giega, neziurit naujo sau seimos nario kolkas? Suniuko ar kaciuko?
Berniukas,Silver vardas,9men vesriukas Su velykom fb gi sveikinau,ten dukros suo ir mano anuke Labai nenuorama,labai judrus,visur lekia.. Sukramte puse anukes kamuoliuku
Siandien radau visus neiros zaislus lauke isnesiotus po kiema. Turbut lapes nesioja. Reiks dabar viska isplaut.
Heida, gal zinai kodel rankos ir kojos tinsta ir tirpsta sedet darbe darosi vis sunkiau
Labas rytas.
Nova, tinsta kai kaupiasi vanduo organizme, o kodel jis kaupiasi , tai reiktu jau pas gyd eit, gal inkstu kokios problemos, daug kas gali but. Gali pabandyt gert arbatas skyscius varancias, bet ir priezasti gerai butu rast.O tirpimas galuniu gali but ir visai nekaltas, o gali but ir ligos signalas, cukru kraujyje reiktu paziuret, dar gali trukt B grupes vitaminu, zinai, jei jau tai darosi istisai turi but to priezastis.
Nova MAnau,jei nei is sio,nei is to pradeda kauptis skysciai,tai nera gerai..Eik i GP,prasykis tyrymu
As ikisus i zeme toki vejo maluneli,tai jis kazkiek atbaido zveris,nes pas mane ri vis ateidavo kazkas pasikapstyt Kad lape,tai abejoju,nes smulkiai..TAi greiciausiai voveres..Gerai butu,kad truputi palytu,na siandien,kai nei dirbu,nei kur vaziuot planuoju Reikia jau,kad zole gerai palaistytu.O savaitgali noretus gero oro...
Sausa tai ziauriai, norejau braskiu pasodint, tai zeme nors kirviu kapok, kastuvu negaliu duobes pramust,siaip tai idomu, gi kasmet kazka sodinu, vis pridedu geros pirktines zemes, bet ji lyg isgaruoja kazkur, lietaus ne kazka zada, tik kad vesu bus.
As dabar kazkokio pusiau meslo nupirkau Rinkaus rinkaus zemes,tai per grubi pasirode,tai maisas labai didelis,as nepakeliu..Ziuriu toks padorus maisiukas,dar organic parasyta,kaina gera,tai ir pasiemiau..Pradarau-smirda baisiausiai