Su geguzes 1-darbo zmoniu svente As kaip LT irgi i darba neinu VArau iki pasto-vis siunciaus visokiu rubu,bet taip nelabai kas ir itiko..Tai vis po porcija atgal issiust reikia Ai,vis del to geriausia gyvai apsipirkt-is kart pasimatavai,matai tinka netinka
Siandien ryte biski persimatavau savo vasariniu rubu,manau prasisuksiu su turimais per atostogas Nes jau taip nerandu nieko grazaus pirkt..KAzkokia labai skarmaline mada-viskas su kvarbatkelem,pusta papusta,o tokie man labai netinka
Nupirkom mazajai ta smelio deze,dabar gailiuosi jau Smelio visur JAu nesakau,kad pieva smeliu nubarstyta,bet ir namai pilni
Laba,
Atostogos buvo puikios, daug pamatėm, pavalgėm , daug ką nuveikėm, daug pakeliavom, pasimaudėm ir t.t. Sala graži, oi jau gėlių gėlių kiek Visi laukai pilni aguonų, ramunių, grožis neišpasakytas.
Aplankėm apelsinų, citrinų giraitę, jėtau, aš ten ir numirti galiu. MB su sese sakė, baik tokiais žodžiais kalbėt, dar tikrai širdis sustos. Bet, nereali, NEREALI, N-E-R-E-A-L-I vieta pasaulyje. Kalnai, gėlės, apelsinai, citrinos, saulė, visas kitas grožis. Sunku jį perteikti, tą ūkį reikia tiesiog aplankyti.
Tik nusileidus gavau statusą, dar juokėmės, kad matyt reikėjo pasą praskanuoti Ir balsavimo lapelius gavom. Tuo pačiu metu ir EU rinkimų lapeliai atėjo. Vietiniai. Tik balsuok.
Laukiu savaitgalio, kad pagaliau rankas į sodą įkišiu, iki atostogų nenorėjau nieko daryti. Šiandien apžiūrėjom gėles ir kt dalykėlius, žiūrėsiu kur pigiau, geriau pirkt. Ir, dirbsiu, kasiu, sodinsiu
Giega, jūs labai faini seneliai Smagu jūsų anūkei
As papirkau siandien geliu,eisiu tuoj sodint Lidle nupirkau Hidrangea uz 5(gal 5.99) £ Kazkada internetu is patikimo puslapio siunciaus,mokejau gal net brangiau,gavau kazkokius maziukus augliukus,kurie man taip ir neprigijo..Cia jau visai padorus krumas Tikiuosi sita prigis,nes sodinsiu taip truputi i pavesi...
DAr Romfordo turgely papirkau kazkokiu lengvai violetiniu gelyciu.Jas sodina ant kokiu akmenu,jos pleciasi..As susodinsiu i kabancius vazonus,lai kadaruoja 1 vazonelis 3£,du uz 5 Kitoj vietoj irgi nemazai daigeliu tokiu neblogu buvo,uz treisiuka,ten sake 12 augaliuku,po 5£ norejo..bet man reikia jau normaliai paaugusiu,o ne tik ka tik sudygusiu
Tai va,gali paderint ir Romfordo kainas
Vat užtai ir žiūriu kitose vietose, šiemet. Nes, porą metų pirkau iš fermos, gėlės gražios, bujoja, o paskui kažkaip greitai nusibaigia. Nu, gal čia ir aš, sodininkė nekokia. Bet, pamenu iš Lidl vienais metai pirkau, labai gerai laikėsi.
Ryt gal turgų pasieksiu, gal turguje rasiu. Ten jaučiu, geriausia.
O as jau apsisodinau geles. Liko dabar tik agurkai su pomidorais. Bet anksti dar, per salta jiems lauke
Laba,
Vasara arteja, tai kryptis Lietuva. O, rudeniui dar Italija turim uzsisake.
Gal dar ka sugalvosim. Bus matyti.
Kad tik oras geras butu savaitgali.
Tai va,kad zakon podlasti-savaitgaliui nekoki ora zada,vesu.. mus irgi kviecia i gamta,ziuresim..
Labas rytas, Limcamca, kaip smagu kad atostogos su tiek geru ispudziu. As geliu dar irgi neuzsidinau, tik pora kolkas pirkau, bet uztai palange nurykiuota pomidorais ivairiu spalvu, laukia keliones i lauka. Dar braskiu atnaujinimui pirkau ir pora serbentu, vienas paprastas raudonas, o kito dar laukiu, nuotrauka pamacius suzavejo, suprantu kad nuotrauka gerai pagrazinta,bet vistiek neatsispyrem su MB
Pridėta:
Heida, įdomus serbentas. Čia ant vieno krūmo ir raudonas ir juodas?
Grįžau iš turgaus, na ir nieko gero iš gėlių neradau.
Jo, ant vieno krumo ir juodas, ir raudonas, ir geltonas.
Romfordo turgui buvai? As praeita savaite Lidle maciau graziu geliu turejo, ir tikrai jos neblogai auga, tik aisku daugiau tradicines, petunijos, begonijos, pelargonijos.
Įdomus krūmas, nesu mačiusi.
Nea, buvau paprastame car boots'e, ant A12. Nelabai didelis gėlių pasirinkimas.
Radau dičkiui bokso kriaušę, jau senai norėjo. Nupirkau. Pasikabino lauke, ant kriaušės, medžio. Sugadino visą mano kiemo vaizdą Su mėlyna juosta, kaip koks pakaruoklis dabar atrodo
Cia tam netoli Auxxes namu?Buvau pora kartu,man ten toks siukslynas pasirode,daugiau nebevaziuoju..
Po atostogu reiks man vaziuot pardavinet-labai jau daug visko palepej prisirinko