Laba,
Obetaciau, koks idomus hobi: oro balionai. UK turbut net nesu ju maciusi. O, LT gi labai populiaru. Vilniuje labai daug ju skraido, vakarais. Pamenu, vakarais taip grazu, ypac kai geras oras. Dangus pilnas ju budavo.
Labas rytas,
Vakar tai į SM įeiti negalėjau, kažko neužsikraudavo, o FB nespėju ant pulso būt širdučių tik pridedu
Gražu, giega, pas tau darosi
Limcamca, yra UK oro balionų ir šventės jų net būna ir paskraidyt jei nori gali Pamenu kažkada šventėm mano vaikio gimke, mažiukas dar buvo, svečiai dainavo Happy Birthday tai ir iš oro baliono prisijungė chebra labai žemai virš stogų skrido, susimojavom Vėjuota UK tai ne taip dažnai jie skraido
Man tai ne tik krepšiai nepatikimi, visiškas priklausymas nuo oro sąlygų, labiau baugina ir dar ta ugnis žodžiu, kiekvienam savi horizontai
prisiminiau vieną filmą susijusį su oro balionu
Labas,
Man tai gal pirmas kelias dienas nepatiko nauja versija, o paskui viskas taip pat kaip ir senoj pasidarė, tik va, pastarosiomis savaitėmis sublūdo ir neužsikrauna tema naujoj versijoj
giegai už keptuvės sukeltus padarinius pamenu, aš kažkada taip pašventinau virtuvę išleidus iš rankų būrokėlių sultčių stiklainiuką
eisiu skiepytis po dviejų savaičių ir MB gavo sms, kad gali registruotis
man kampai labai patinka, bet jie nėra tokie paslankūs kaip sofos, visad kampas daugiau vietos užima ir kambario taip paprastai neperstatytsi
Ogo, amzina garantija baldams, dar nesu taip maciusi 😲 turetu but geri.
Nova, as ir nesu didele avienos gerbeja, valgau kazkiek, bet man tik MB pagaminta skanu,o jei kokios maitinimo istaigos, tai dar nebuvo kad patiktu.
Prie musu nesenai atsidare turku parduotuve didele, ten jje vietoj kepa bulkas/duonas visokias, na ir ju tradicinius saldumynus, tai mes kai prisiemem deze paragaut visko, aisku ir suedem viska per karta, koki milijona kaloriju 🙈