Tikrai kazkaip ilgai neatsyla.. Pas mane vis dar sildymas ijungtas.. nepilnai,bet rytu ir vakaru noris siltesniu.
QUOTE(Heida @ 2019 04 26, 07:07)
<p>Labas rytas,
</p><p>na kas per nesamone, kodel rytoj rodo tokia zema temp, butent sestadieniui, ner teisybes </p>
</p><p>na kas per nesamone, kodel rytoj rodo tokia zema temp, butent sestadieniui, ner teisybes </p>
Zakon podlosti
Nejungiam sildymo jau. Uztatyta pas mus ant 18 laipsiu sildymas namie. Tai kartais boileris isijungia pats. Normaliai namie. Kai mazu vaiku nera, tai pilnai uztenka tokios temperaturos. Gziaugiuos kad namas musu sausas
Man paciai nemalonus tas saltis,tai mes dar laikom sildyma ijungta Siandien ryte is vis ant pilno pastacau,nors miegame langas atidarytas
Prasiejom per shopingus..Nepatikesit-nusipirkau maudymkes virsu(juoda,tiks prie visu mano turimu kelnaiciu)uz 1sv Debenhame,paskutinis likes buvo ir biski nuo lipduko matos,bet manau issiskalbs..Bet to ta deme matos tik kai taip apziurineji..
Dar issimatavau kruvas rubu,bet vel nieko padoriai neissirinkau..Suknele viena nebloga buvo,bet ryt gal iki outletu pavaziuosim..jei ten nieko nerasiu,tai pasiimsiu ja..
Uz tai apatiniu kalna prisipirkau KAi kasoj suma pasake-geriau ta sunkele buciau nusipirkus DAr mazajai dzinsini svarkeli ir toki sukneles,tympu ir rankinuko kostiumeli-tiesiog nepraejom pro sali Kol anuku neturit,tol nesuprasit
Vakarienei krevetes su vynu
Prasiejom per shopingus..Nepatikesit-nusipirkau maudymkes virsu(juoda,tiks prie visu mano turimu kelnaiciu)uz 1sv Debenhame,paskutinis likes buvo ir biski nuo lipduko matos,bet manau issiskalbs..Bet to ta deme matos tik kai taip apziurineji..
Dar issimatavau kruvas rubu,bet vel nieko padoriai neissirinkau..Suknele viena nebloga buvo,bet ryt gal iki outletu pavaziuosim..jei ten nieko nerasiu,tai pasiimsiu ja..
Uz tai apatiniu kalna prisipirkau KAi kasoj suma pasake-geriau ta sunkele buciau nusipirkus DAr mazajai dzinsini svarkeli ir toki sukneles,tympu ir rankinuko kostiumeli-tiesiog nepraejom pro sali Kol anuku neturit,tol nesuprasit
Vakarienei krevetes su vynu
Labas rytas grazuoles, atnesu jums kavos i lova
Pridėta:
QUOTE(Heida @ 2019 04 30, 04:36)
<p>Labas rytas grazuoles, atnesu jums kavos i lova</p>
Su trupuciu pieno, jei galima
Labas rytas
Labukaa
Kazko kavos netoleruot pradejau.. jau kelinta karta pastebejau,kad kazko negera po jos buna.. Matyt per stipri,reik pamazint..
Bet tai matet koks zakon podlasti-visa sav apie 18, o savaitgali tik 11
Kazko kavos netoleruot pradejau.. jau kelinta karta pastebejau,kad kazko negera po jos buna.. Matyt per stipri,reik pamazint..
Bet tai matet koks zakon podlasti-visa sav apie 18, o savaitgali tik 11
Nova, soriukas, pieno nera, karves dar nemelztos 🐂🐂
Giega, o koks blogumas po kavos, ar skrandziui negera, ar sirdis kalatojas? Bandyk negert ant tuscio skrandzio, na jei geri taip, arba gal ir stiproka padaro.
As negeriu vienos kavos.. su sumustiniu kokiu ar kiausu.. Neskauda nei skrandzio,nei sirdies,bet bloga.. Manau arba tikrai stiprumas per didelis,arba nebetinka.. Diena kazkada isgeriau tai is vis vos vemt nejau..
QUOTE(Heida @ 2019 04 30, 07:33)
<p>Nova, soriukas, pieno nera, karves dar nemelztos 🐂🐂</p>
Ilgai, panele, miegate ristis is lovos anksciau reiktu 😀😁
Giega, ir seniai tau sitaip darosi nuo kavos 🤔 anksciau juk nieko budavo 🤔
As tik kava geriu, nevalgau nieko su kava
Ne,koks geras menuo.. Sakyciau kava pakeitem,nu bet ta pacia rusi vis geriam.. Pamazinsiu stipruma,ziuresiu.. jei vis tiek negera bus,tai nebegersiu kuri laika
As nesu priklausoma nuo kavos,siaip man skanu ja rytais isgert.. Bet nebus ir nereikia
Po darbu,sedziu kiemely
As nesu priklausoma nuo kavos,siaip man skanu ja rytais isgert.. Bet nebus ir nereikia
Po darbu,sedziu kiemely
Labas rytas,
man ir kava rytais kaip koks ritualas, malonu ja gert, daugiau dienos begy ir nebegeriu, na nebent labai retai jei koks svecias ispuola, ar pati kazkur sveciuojuosi.
Atkeliavo balsavimo biuleteniai is ambasados, prabalsavom, reik siust atgal 🇱🇹