Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labas, 

Paskaiciavau, kad va, nagai po paskutinio ilgalaikio lakavimo atsigavo mazdaug po 3-4 menesiu naturaliai. Neatsimenu paskutini karta lapkriti ar gruodi lakavau. Dabar naturaliai paauge, stiprus. Ta laka, kur buvot rekomendave as nutraukiau naudoti, nes paskaiciau blogu atsiliepimu apie ji. Realiai nieko nedariau. Nei lakavau, nei kuom tepiau. A, tiesa vitaminu tai toki, tai anoki vis isgerdavau. 

Jus geriat kokius vitaminus?

Atsakyti

Ta evelin stiprikli tai as vis palakuoju, bet man nepatinka , kad jis jau ant rytojaus labai atsoka ir pasilupa, negraziai atrodo. Aisku gal man nuo pastovaus plovimo, dezinfekavimo ir pirstiniu.

Vitaminu turiu pilna spintele visiems galams, nes man jie patinka pirkt is iherb,tik  va groziui tai neturiu siuo metu jokiu, nes dukra visus sugere.

Atsakyti

Gera diena,

Šilta pagaliau ir pas man, smagiai prasiėjau šiandiena, o ir dirbt smagiau, kai langus pravert nešalta   :wub: 

Vitaminų išgeriu,  labai ten grožiui kažkokių tai nelabai ir žinau, bet biotiną kažkada nagams ir ragams gėriau, tai nagai atsigavo  :rolleyes: 

Nuo pirštinių ir man lakas labai greit atsilupa, tai dabar nesilakuoju. O nuo dezinfekcinio tai krumpliai buvo nušašę, nžn ką ten tokio įpylė, bet vienam darbe jo nenaudoju, savo atsinešu, tai jau gyja rankos  :B 

Atsakyti
LAbukas

MAno nagai is esmes gana stiprus,tai lakuoju del grozio,ne del stiprumo biggrin.gif Juokauju,kad kai nusiperku kokiu nagam plaukam odai vitaminu,tai viskas i nagus ir nueina biggrin.gif Koks lasiukas odai ir nieko plaukam nelieka biggrin.gif
Bet siaip vitaminu nemegstu biggrin.gif PAmirstu as juos ir isgert ir nelabai tikiu ju poveikiu biggrin.gif
Atsakyti

Pas mano dukra tas pats, kiek pirkta skirtingu papildu plaukams, kaip 5 plaukai ant galvos, taip penki, o va nagai visada labai grazus ir tvirti.

Atsakyti

Labas rytas,

Vitaminais nemanau, kad prie penkių plaukų dar penki užaugs. Žvilgėt ar slinkt nustot gali. Mano giminė kažkaip prie plaukų, o va vyro nelabai. Tai dukra savo "garbanas" paveldėjo iš vyro giminės, o sūnus apsiplaukavo mano giminės genais, gaila, aišku, truputį, galėjo būt atvirkščiai  :D 

Kaip norėčiau šaltibarsčių  :rolleyes: 

Ar patinka/stebit Starkaus ir Radzevičiaus keliones? Dabar jie keliauja po Afriką, tai kiekvienas mano rytas prasideda jų kelionės nuotykių skaitymu  :rolleyes: kažkaip patinka jų rašymo stilius ir pakeliaut virtualiai  :ax: 

Atsakyti

Sveiki, 

Jo, taip jau būna. Kam reikia tai dievulis pagaili tai nagų, tai plaukų tai papulių  :D  :D 

Aš kažkaip geriu bendrus vitaminus, nesu gėrusi specifinių. Kažkada su grožio dėžute esu gavusi vitaminus plaukams, sugėriau ir nieko nepajutau. Bet, mano plaukai ir taip labai stori, tai gali būti ir dėl to tie vitaminai nepasijautė. 

Patinka ir man ta laida. Dabar kažkaip vyras užsikabino žiūrėti serialą apie Eskobarą. Tai aš kas vakarą skaitau knygą, o jis tą serialą žiūri. Pagal tikrus įvykius, patinka jam labai. 

Buvau Lidl, nesuprantu aš jų kartais. Vieną dieną būna pilna visokių gėlių. Kitą dieną, pvz šiandien - absol tuščia, nė vienos gėlytės. O, taip norėjau kokią kompoziciją nusipirkti. 

Atsakyti
Eskobara MB jau ziurejo,as labai nesekiau biggrin.gif Tu kelioniu irgi labai neziuriu,nors esu kelias macius..Vakar atsisukau per tv3 nauja laida-Burbulas biggrin.gif Nu visai puse velnio,ziurima biggrin.gif
Atsakyti

Apie ka?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2021 03 25, 18:02)
<p>Apie ka?</p>

14 artistu-Mia,Fara,RAdzis,J.LApatinskas,kazkokia siknatriaso sokeja(rusiskoj sokiu laidoj su tokiais savo pasirodymais,net pirmos atrankos nepraeitu biggrin.gif biggrin.gif O LT pasirodo zvaigzde kazkokia biggrin.gif )pramoginiu sokiu pora,daug jaunu atlikeju,kuriu as net nezinau biggrin.gif Vnz,gautusi 12 pasirodymu,nes dvi poros buvo.Pirmoj laidoj visi pasirode ir juos uzdare i ala kaimo sodyba.Ten jie ruosias kitos sav pasirodymams pagal specialias uzduotis..Antroj laidoj dainavo arba soko pagal dainas is filmu.
Per tv 3GO gali tiesiogiai ziuret,ka jie veikia ten uzdaryti biggrin.gif O kiekviena sekmad vyksta tiesioginis pasirodymas per tv3 mirksiukas.gif KAzka kiekviena sekmad ismeta.
Kol kas dvi laidos buvo biggrin.gif
Atsakyti

Geras, negirdeta laida, bet skamba idomiai. 

Kaip tavo zole ar sudygo? As cia klausiu, kad zinociau pati, sodinti jau ar ne  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Nu tai nauja laida, dar tik dvi buvo biggrin.gif

Zole pamazu dygsta mirksiukas.gif Galo set biggrin.gif
Atsakyti