Jo, sitas namas kazkoks uzkeiktas. Ta pati su kitais kaimynais aptarem. Visuose kazkaip gyvena normalus zmones, nu i sita niekaip normalus neatsikrausto. Aisku, tos vistos ir gaidys kol kas dar nerodiklis, kad bus nenormalus, bet pirmas ispudis ne kazka Dar ir del to, kad ruko miegamajame.
Labas,
Mano savaitgalis praėjo ramiai, atsigavau, patinginiavau Vakar tai ir oras gražus buvo, terasoj pasisėdėjom.
Mano dukra irgi mėgėja prasisukt pro mano spintas ir spinteles, man nebūtų gaila, jei mokėtų saugot, bet... man gaila, gauna pylos o pasiteisinimas visada tas pats, taigi leidus buvai, gal kada ir leidau, bet kai išrausia ir palieka, arba dar kas nors, tai nebeleidžiu Labiausiai tai gaila kai į kosmeiką įsisuka, kai siūlau nupirkt, tai nieko nereikia, o taip tai kopinėja kremus, bando pieštukus, siuntu tiesiog tai gimkės proga užsakiau jai krepšą kosmetikos bandymams, grožio dėžučių, lai siaučia savo valdose mes tai spalviškai skirtingos, bet tikriausiai ne tai svarbiausia jai, kai krausto mano stačius
Balions giegos varžtui smagu, kad neskauda ir svarbu, kad gerai prigytų
Limcamcai irgi balions dėl vištų ir gaidžio. Reik tikėtis, kad kaimynai tvarkysis, ir vėjas bus tinkamos kripties
O consulas leidžia vištas taip kieme laikyt? Pamenu, kad draugai turėjo vištas, na tvarkytis tai nelabai tvarkėsi, tai pagrasino kaimynai jiems consulu, kažkaip neužsibuvo vištos pas juos. Gal yra kokios taisyklės?
Vo sito dalyko tai nezinau, net sudomino. Kitoje puseje kaimynas nemazai vistu laike, ir gaidys kakariekuodavo. Bet, paskui jis kazkaip nutilo. O, vistas visokias dekoratyvines jie dar turi. Bet, ten toks uzkampis, nesimato niekur, ir su ukininko laukais ribojasi. Matyt kiti kaimynai nepriestarauja. Dar kelis kartus tos vistos yra pabege is gardo, tai visi kaimynai stabdem eisma ir gaudem vistas
Obetaciau, bet kai rasai, tai taip smagu tokie dukteru-mamu zaidimai
Obetaciau, bet kai rasai, tai taip smagu tokie dukteru-mamu zaidimai
nu smagu skaityt, nes nuostolių nebūna
Aišku, dabar tiek nuostolių nebūna kaip giliau vaikystėj
Pamenu kai dukrai gal kokie trys metukai buvo, išskalbė mano kvepalais lėlės drabužius, galvojau priplosiu, na, bet pati kalta, tinkamam aukštyje butelaitį palikusi tai va, kol viena triūsė virtuvėje, kita skalbyklą atsidarius buvo tylūs vaikai namie ne prieš gerą
Mazoji irgi dar neprisigalvoja nesamoniu Ai biski ant sienos papiesus yra
Pas mus retkarciais girdis kazkur toli gaidys Gal irgi jas laiko
Na ka,prasideda mano darbo savaite Siandien nepatinka man laikiniai stopai..Viena turiu tokiam atokiam rajone..Tas rajonas labai pakeliui grizt i depa..Bet va laikas toks,kad dar nebusiu spejus visko ismetyt,tai vel turesiu grizt..Vnz,gausis vazinejimas pirmyn atgal..nervina
Labas,
oi tie vaikai maniškiai tai nieko taip nei sudaužė, nei sulaužė ir ant sienu nepiešė, bet save va tušinukais ir flamasteriais nekartą pagražino
pikta būna tuo metu, bet dabar smagu prisimint mano vienas brolis tai zbitkas krėsdavo, o krėsdavo turbūt dėl to, kad visi jį popino, žinojo, kad į kailį negaus
Vakar FB pasiskundžiau, kad pilkuma visą dieną, tai kokia saulė į vakarą išlindo, koks oras buvo o ryte žadina paukščiai, gražu tas čiurenimas, bet tai kaip anksti
Laba,
oi mano dičkis zbitkininkas buvo. Tikrai gerai žinau tą taisyklę, kad tylūs vaikai ne prieš gerą. Jam viską reikėdavo išnagrinėti, pažiūrėti, nusukti, prisukti ir t.t. ir pan. Svečiuose mes bijodavom jį kur nors vieną palikti, net WC. Nes, yra buvę, kad nuardė nuo sienos WC popieriaus laikiklį ir pan. Užkimšęs kanalizaciją, išgėręs buteliuką vitamino D, suvalgęs skalbimo miltelių, išdeginęs vonios dugną, padegęs anytos orkaitę.. nu žo... jis pas mus vaikščiojantis nuostolis buvo ir viskas per smalsumą. Na, jam viską reikėjo išbandyti ir panagrinėti. Ačiū die, dabar proto daugiau
Šiandien anksti prie darbo sėdau, tiek daug padariau, jau praktiškai galiu eiti ilsėtis Vakarienei gaminsiu vaikystės bundukus. Mano mėgstamiausias vaikystės patiekalas. Vis nesigaudavo, mamytė šiandien paprotino įpilti kefyro, tai bandysiu.
<p> </p>
<p> </p>
MB kasryta sako-issaudysiu tuos paukscius
Oi, mano irgi. Praejusiais metais kai grazus oras buvo, tai jau 2a nakties pradedavo cypauti. Eina sau, miegot neimanoma.
Labas rytas,
Limcamca, tikras nuostolis jusu vaikas buvo, baisu kur ir eit su juo, skaityt tai aisku juokinga 🤭
Pauksciai ir pas mus labai balsingi, tikrai nervina kaip anksti pazadina, ypac per iseigines.
Savaitgali laikrodi reiks sukt, eina sau kaip nekenciu, man taip sunku ryte keltis 😰
Triuksmas namie nuo 8 val ryto. Atvaziavo meistrai lauko ir kiemo duris keist. Sedim su panom ofise uzsidare. Neirai labai noretusi pasikoliot ant meistru