Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labukas

Labai nenoriu tu skiepu,bet gausiu pakvietima ir eisiu..Vien del kelioniu..Vis tiek anksciau veliau visus suskiepys...Jei jau 50+ skiepina,tai greit jau ir mums eile ateis..

NA ka,varau dirbt biggrin.gif Per tas mokyklas labai laikas uzsitempia..JAu ir ryte trafikas buna,o jei darba baigiu apie mokyklu pabaiga,tai 5mylias vaziuoju 40 min blink.gif PAvargstu ne nuo darbo,pavargstu nuo stovejimo trafikuose..
Atsakyti

Sveikos,

man tai baisu kad vel kyla susirgimu skaicius Prancuzijoj,Lenkijoj kitose vakstybese, ar ne bus taip, kad niekur neleis mums isvykt is Anglijos per visa atostogu laikotarpi.

Del skiepo as pati labiausiai pykau, kad jis buvo priverstinis, pateike ultimatuma, imi skiepa arba iseini is darbo. Labai norisi priesintis kai kazka turi daryt prievarta. Va MB tures dabar laisva valia skiepytis arba ne, jis jau su manim praejo visus nepasitenkinimo etapus, visus svarstymus ka daryt, kaip cia viskas bus, tai sake kai pries eile pasiskiepys.

Atsakyti

Laba, 

Vaziavau siandien katems maisto, dar visokiu smulkmenu i B&M reikejo tai pilnai pritariau Giegai. Tris mokyklas turejau pravaziuoti  :D  :D Pasiemiau knyga, galvojau  nuvaziuosiu anksciau, bet trafikas toooks letas, kad nuvaziavau net veliau, nei planavau.  :D  :D Visokiu fintikliuskiu prisipirkau B&M reikia ar nereikia  :D Patinka man ten  :D​ 

Atsakyti

Anksciau siuntiniai atvaziavo,anksciau susikrovem ir is depo isvaziavom,tai pavyko ir baigt truputi anksciau pries mokyklu pabaigas biggrin.gif TAi va jau namie mirksiukas.gif

Grizti amziais alkana biggrin.gif Sriubos,ant virsaus silkes biggrin.gif Ir kazko sustojo ta silke biggrin.gif biggrin.gif
Pailsesiu ir eisiu kazka is vistos daryt..Gal is vis tik paprieskoniuosiu ir taip iskepsiu biggrin.gif
Atsakyti
LAbukas

Anksti svinta,tai ir man nebesimiega biggrin.gif Kazin siais metais vis dar sukiosim laikrodzius ar gal jau nebe?

JAu ryte gavom sms,kad prie Datfordo avarija ri kad A13 uzsikises..Na,dabar mano postcodas pasikeites,tai daznai pro Limcamca vaziuoju arba pro HAinauto miska,tai kaip ir nelabai jausiu,bet va depas tai prie A13 biggrin.gif Gal reik anksciau judet link darbo,jei jau atsikelus biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

*nova* sveikinimai tau  :4u: 

Labai sunkiai man ši savaitė juda, kasdien vis kas nors įvyksta. Tai ar dėl to, ar šiaip , kad anksti švinta, prastai miegu, anksčiausiai atsibundu  :B 

Pirmadienį priešgaisrinė darbe suveikė, apsauga vartus anksčiau laiko buvo uždariusi, tai išėjus iš pastato nei į pstatą grįžti, nei iš kiemo išeiti  :oh: 

Antradienį, kažkoks kamikadze ant stogo parkingo užsiropštė, tai kelią ir parkingą policiją užblokavo, į darbą nepatekt  :mad2:  ratais kvadratais pasisukinėjau, kol radau kur ratus savo įkišt. Trečiadienį vyro kolega koją į stakles įkišo, tai vyras darbe užtruko, telefoną kaži kur palikęs, o vakar mano kolegė nuo laiptų nusirideno, apsikūlė neblogai, apsibrozdino, laimei nieks nelūžo. 

tai džiaugiuos, kad savaitgalis ant nosies gal apstos nesąmonės  :B 

orai irgi visai nedžiugina, saulė jei iškiša nosį, tai tik trumpam  :ax: 

Atsakyti
Nu jo, nekokia savaite..

Londoniskese visai silta mirksiukas.gif Saule visa diena mirksiukas.gif
Grizus masina apsiploviau mirksiukas.gif Robota ryte paleidus buvau, jau atradau ka ten nureguliavus buvau, tai naktim nebeisijungia biggrin.gif

Planu vakarui jokiu .. Ryt pas dantistus.. Brrr.. Statys inplanta..
Atsakyti

Laba, 

Oi, Obetaciau, tikrai nesmagi savaite. Tikekimes, kad nauja bus geresne. 

AS siandien susiruosiau is namu iseiti, nerandu batu. Kaip skradziai i zeme. Pasirodo mazylis nukniso. Jo matai, kedai buvo murzini, tai fizinio pamokai maniskius pasieme. Dickis pastoviai viska fyrina is tecio, mat batu ismieros tos pacios. Tai as vis juokdavausi is vyro  :lol:  O, siandien, prasau. Pati savo kailiu patyriau  :bigsmile: 

Atsakyti

LAbukas

Kaip savaitgaliaujat?

MAn siandien isuko implanta..TAi 4h negalejau valgyt...Va dabar siaip taip uzlesiojau...Zandas sutines,vaistai nebeveikia,jau maust pradeda,bet dar nesinori vaistu gert...

Siaip visa diena ir gulineju ant sofos..

MB plati peda,tai perka didesnius batus,sunui per dideli buna biggrin.gif Bet yra kelis kart uzsidejes biggrin.gif Kai jau MB nebeikisa kojos,nes sriuriukai taip suverzti buna,tai zino,kad jau kazkas nesiojo biggrin.gif
O dukros irgi mazesne koja nei mano,tai ir nelabai tinka mano batai biggrin.gif Rubuose gal ir dazniau prasisuktu,bet kai atskirai gyvena,tai ner kaip biggrin.gif Bet buna kokiam baliui per mano sukneles pereina biggrin.gif
Atsakyti

LAbukas

MAne siandien puse 6 pazadino biggrin.gif Veziau MB iki darbo,kad man masina liktu biggrin.gif Dabar pridaviausavo darbine servisui mirksiukas.gif Idomu ka ten tikrins, kai jokiu tepalu keist nereikia biggrin.gif Vel viesu transportu pavazinejau biggrin.gif
Dar pas dantiste vakarop biggrin.gif Vnz,uzsiemus siandien biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

O tu nedirbi siandien Giega? Kaip tavo savijauta po implanto isukimo? Skauda? 

Mes savaitgali nei nieko neveikem, nei ka naudingo nuveikem. Atrodo, tiesiog ejo ir praejo. Vakar dickis vel uzsimane ant lauzo kepti, tai kepe visiems saslyka. Suplanavo, kad kita savaitgali irgi ta pati darys.  :D  :D Vyrui pagalbininkai auga :)

Nauji kaimynai nusprende auginti vistas ir gaidi. Ir stato narva tiesiai salia tvoros, uz kurios yra musu sedejimo poilsio zona. Jau is anksto bijau, kad smirdes labai. Nekalbant jau apie rekianti gaidi. 

Atsakyti
Gi nedirbu as pirmadienoais mirksiukas.gif

Kaip nekeidta, bet neskauda visiskai.. Kai istrauke danti, daug skaudziau buvo.. Dabar irgi atrodo igrezta i dantenas varztas, bet kazko visai neskauda biggrin.gif

Bet tsi nesiseka jums su kaimynais..
Del smarves tai nezinau, pas draugus vistu 10 ir 4 povai , bet ten laukas , tai issivedina.. O jusu ir kiemukai neperdidziausi ir tvoros.. Na bet jei valys, tai gal nesmirdes labai..
Per kelis namus nuo musu balandzius laiko.. Tie gi skrsido, sika.. Va situ tai nepernesu biggrin.gif
Atsakyti