Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Oi, kaip nefaina del kojos. Lengvo gijimo! 

Mano dickis gime kai man buvo ar 26 ar 27, tai jau oho sena skaiciausi  :D  :D nors pati manau, pats laikas. Nei per sena, nei per jauna. Nezinau ar linkeciau vaikams jauniems vaikus gimdyti. Gal tegul biski pagyvena, kaip ir Heida, kad sako. Tegul pasaulio pamato. 

Jeigu filmai.in neveikia eik per filmai.tv

Atsakyti

Tiesa, gal kas zinot. Pas lietuvius dantistus jeigu eini, dabar reikia kazka papildomai moketi del Coronos, ar ne? 

Atsakyti

Vyresnelei tavo 4u.gifvaziuosit i a&e?

Cia vakar viskas buvo. Vaizdas tai labai ne koks, bet dabar jau neskauda,  tik primint negali, o ir eit niekur nereikia,namie sedi.

Atsakyti
Sveikatos dickei 4u.gif Mano drauge panasiai susilauze-i sienos kampa ispyre.. Ir sunus kazkada bezaizdamas futbola i kojos apsauga ispyre,slubuodamas bet toliau zaide, kol dar pora kart uzlipo jan ant tos pedos.. Kai padare xray, grynai mates atskiles kampukas.. Beg nei draugei, nei sunui negipsavo, tik stipriai suverze ir viskas. Sunui gan greit sugijo, po men jau nebeskaudejo, o va drauge ar pusmeti slubavo..

As tai nei gailiuos nei nesigailiu kad anksti vaiku prisigimdziau biggrin.gif Man nemaise tie vaikai nei keliait, nei ka veikt biggrin.gif Jei kur reikdavo islekt, pas mama nuvezdavom.. Uz tai ir as dabar mazaja daznai paziuriu, nesunku gi mirksiukas.gif
Beje, parskrido su tuo paciu testu tik ne su Ryanairu, o su Wizzairu- jiems tiko . Ir ko gero neatgaus pinigu is ryanairo, nes jis nepripazista savo kaltes.. dar aiskinsis, bet..
Atsakyti

Tai jo ir maniskei graziai luzes, niekur neissikraipe, tai nereik nieko daryt, tik saugot ir ibuprofeno tepalu tept.  Bet siaip toks juokas sueme, susilauze namie sededama.

Del tu testu kokia nesamone, isivaizduoju kaip pikta.

Atsakyti
Labukas

As uosviam nupirkau , voucerius panaudojau,geguzes 9- birzelio 13 bilietus i Ispanija.. O vakar vel uzmaciau straipsni, kad gal Ispanija dar prates karantinus..Na ziuresim..
Sau ziurinejau birzelio pabaigai, bet dar nepirkau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2021 03 16, 16:00)
<p>Jo Nova, labai nesenai, tik pries kokius 5 metus 😂</p>

😂😂😂

Labas rytas

Pasigirsiu ... ax.gif pasinau visus assissgmentus, laukiu advanced diploma accounting and finance sertificato rolleyes.gif turiu dar viena pasidaryt per 5 menesius hr ir payroll. Bet sita tai jau bus sunkoka darytis - geri orai ateina, sunkiai laiko atsiras mokslams.

Girdejau Lt po biski daugiau viskas atsidarineja. Nu gal gi pavyks apie vasaros pradzia i lt suskraidyt ax.gif

Mes ir Raynair £ pasiemem uz du skrydzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 17 kovo 2021 - 09:47

Labas rytas.

Nova, sveikinimai su dabartiniais pasiekimais ir dideles sekmes su tolimesniais 🥳

Atsakyti

Laba, 

Nova, sveikinimai!  :4u:  :4u:  :4u: 

Taip, LT atsidarineja, Estija, Italija uzsidarineja. Neimanoma suprasti nieko. Cia atidaryta, cia uzdaryta  :huh2: 

Matet? Virs 50 metu jau gali patys registruotis skiepui. 

Atsakyti
Dekui uz sveikinimus 4u.gif

Tikrai kad cia taip viskas painu su tuo virusu unsure.gif
Ar girdejot kas vyksta su Astra vakcina? Kelios salys laikinai sustabde vakcinavima bet dabar lyg vel paleido.

Neisiu vakcinuotis - tempsiu iki pat galo ax.gif
Atsakyti

Taip, girdejom. As tai manau situacija su Zenecca yra labai politizuota. EU kaisioja pagalius visur kur tik gali. 

Nuo siandien gi jau galima eiti skiepytis, kam virs 50+. Pats NHS puslapyje uzsiregistruoji ir eini. 

Atsakyti

As jau gavusi ta zenecca, kaip ir daugelis is mano darbo, gyvi visi. MB ir sako kad cia viskas politika del to skiepo, nors aisku nesmagu kai tiek blogos informacijos.

Atsakyti