Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

QUOTE(Limcamca @ 2021 03 15, 13:50)
<p>Va, kaip gerai sugalvojot. </p><p>Nuomininku neturit siuo metu?</p>

Turim biggrin.gif Ta pati pusgiminaiti, kuris tik miegot pareina biggrin.gif Pas mus gi 4 miegamieji biggrin.gif Nuomoninko, musu, sunaus ir dar vienas, beveik sandeliukas,kur lyginimo lenta, rubai dziusta kai lauke lyja..Tai va, ji ir sutvarkem, ismetem nereikalingas spinteles..Po biski bandys mazaja i atskira kambari perkraustyt-pradzioj zaislai biggrin.gif
Atsakyti

Aaaa, matai kaip. As galvojau, pas jus 3 kambariai. Tai liuks, faina bus mergaitei atskirai. 

Mano metu pussesere siandien suzinojo, kad taps mociute. Na, virs 20 metu jos mergaite, bet man atrodo, mes dar tokios jaunos, o jau prasau: mociute. 

Atsakyti
Pas mus skaitos 3 bedroomai ir du receptionai. 3 kambariai virsuj ir salionas ir dar atskiras kambarys pirmam aukste.Nuomininkas pirmam aukste gyvena, va grizo nesenai is darbo, iskart i lova miegot, ryt vel anksti iseina biggrin.gif Nei valgyt jis daros, nei ka po namus veikia biggrin.gif

As 20m vaikus gimdziau biggrin.gif o mociute 43 patapau biggrin.gif Dukrai 25, bet vaiku nenori, sake geriau dar viena suni nisipirks biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

dabar tikrai labai jaunos mamos kur tik per 20 gimdo, mano akim tai visiski vaikai dar 🙈

Beda mane istiko, uzblokavo visus rusiskus puslapius per kuriuos serialus ziuredavau, bet taip visus is karto, dukra juokiasi kad teks Netflix ziuret, o man taip nesinori angliskai 😫

Atsakyti

Laba, 

Heida, o kaip cia taip? IP blokavo? 

O, filmai.in neziuri?

Man tai visai patinka per juos ziureti. Ne viskas aisku buna, bet galima rasti. 

Atsakyti
Sveikos

Man labai grazu jauni tevai, jauni seneliai wub.gif nesigailiu visai kad susilaukiau budama 19 mirksiukas.gif

Kada gi pagaliau atsils tas oras unsure.gif jau taip reikia saules ir silumos ax.gif

Atsakyti

Nezinau ka uzblokavo, puslapiai yra, bet kai bandai isijungt kad rodytu, paraso kad turinys neprieinamas GB. Filmai.in turim, bet maniau kad jie isjungti ir nebegalima per ten ziuret. Reiks paziuret.

Mano vyresne susilauze kojos pirsta sededama namie 😆 sugebejo ispirt i lovos stalciu.

Atsakyti

Nova, tais laikais nebuvo nieko neiprasto jauniems vaiku susilaukt, bet dabar, tai tikrai nenoriu kad mano panos taptu jaunom mamom. Tegul palaksto, pasaulio pamato, suranda megstamus uzsiemimus, darbus. 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2021 03 16, 14:46)
<p>Nova, tais laikais nebuvo nieko neiprasto jauniems vaiku susilaukt, bet dabar, tai tikrai nenoriu kad mano panos taptu jaunom mamom. Tegul palaksto, pasaulio pamato, suranda megstamus uzsiemimus, darbus. </p>

Tikrai taip, laikai keiciasi. Anksciau kazkaip visos jaunos tekedavo, vaiku susilaukdavo. Gal kad tas nesantuokinis gyvenimas buvo draudziamas.

Kiek tavo panoms metu dabar bigsmile.gif

Vyresnelei tavo 4u.gif vaziuosit i a&e?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 16 kovo 2021 - 16:28

Vyresnei 20, mazajai 14.

As su MB pradejom gyvent nesusituoke, labai nepatiko tevams, vis burzdejo, kad reik tuoktis jei jau kartu gyvenam, tai metus kartu pagyvene ir susizenijom. 

Atsakyti
Kokios dideles jau tavo panos bigsmile.gif atrodo gi visai neseniai kava costoj visos gerem biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Jo Nova, labai nesenai, tik pries kokius 5 metus 😂

Atsakyti