Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

DAr dukra tik i secondary perejus buvo,kokia 20h ateina jos klasioke,atseit pamete raktus,tevai nakti dirba,ar gali pas mus pernakvot..Nu OK,duodu savo telefona,kad paskambintu tevams,perspetu,ji su kazkuom pasneka ir lieka nakvot..Kokia 6 ryto-policija blink.gif Pasirodo ji pabegus is namu,niekam ji ten neskambino,tik pavaidino..PAgal klases sarasa policija vaziavo pas visus...
TAda policija pasake,kad jei dar kada ji ateis,tai skambint is kart jiems,nes cia probleminis vaikas,daznai bega..Bet daugiau jau niekad ji nebeatejo,matyt pas kitus klasiokus ejo..
Beje,16 m ji vaika psigimde...

Nesudygo dar ta zole..GAl tikrai per anksti pasejau biggrin.gif
Atsakyti

Mano dvi pusseseres buvo megejos begti is namu. Viena karta, viena pabego is mano tevu namu. Sveciavosi pas mus ir mes abi (vienmetes) mineralinio nepasidalinom. Tai ji, bac ir isejo... Buvo ziemos metas, gal apie kokia 12 val dienos. Negrizo iki kol sutemo, jau mano mama susinervavo, paskambino tevams, tie is Panevezio atleke persigande. Salia musu kareivines buvo. Nu, kaip ir nepiktybiniai tie kareiviukai, bet tevai labai drausdavo panoms artintis ten. Matyt buvo pagrindo nervintis. Grizo kazkur apie 22 val issisiepus, tipo pajuokauti norejo. Ojetau, pamenu tada mama savo broli, jos teva i kambari nustume, nes zinai is nervu tevai ir uzvanoti gali. 

O, kita begdavo daznai, bet ten labai problematiski tevai buvo. Tai, kaip ir suprantu. Kad ir kas butu ir vaikams ir tevams baisu ta situacija. 

Penktadienis! Kai vaikai isejo i mokykla, tai siandien pagaliau grizo tas jausmas, kad atejo savaitgalis  :D  :D​ 

Atsakyti

LAbukas

Ryt angliska motinos diena,tai labai biziakas darbe,paskambino ryte,kad ateiciau..Bus beveik vien geles biggrin.gif Ko gero dar ir ryt dirbsiu..Nesistebiu,nes visada pries visokias sventes dirbam daug..

Vakar visa diena galva skaudejo...TAi jau 21h miegojau prigerus visokiu vaistu,bet vis tiek atsikeliau su maudziancia galva...O tempos neprisildau niekaip biggrin.gif

Ai,vakar marti is Lenkijos turejo grizt,turejo visus testus ir vis tiek neileido i lektuva blink.gif Ten turi but 7 skaiciai,o ant jos testo tik 5..Ir taip sake beveik puse lektuvo blink.gif Matyt vel kazkokio kitokio testo reikia,tie reikalavimai keicias kasdien...Gerai,kai i ta Lenkija bilietai nebrangus ir i darba dar negreit jai..Bet vis tiek su vaiku trintis po orouosta,o ir gyvena ji nuo orouostos uz 1,5h kelio...
Atsakyti
Labas rytas

Giega, 4u.gif man nieko nera bjauriau kaip atsikelt su skaudancia galva unsure.gif

Man tai isviso kazkoks kosmosas su tais testais. Kiek ir kokiu tu testu reikia kad isskrist ir parskrist. Dar vakar perskaiciau kad sugrieztintos atvykimo i uk taisykles ir dar kad uk duoda pinigini paskatinima kad eu pilieciai gryztu i savo salis.

Nu ka, vejas ir toliau draskosi unsure.gif
Atsakyti

Laba, 

Kaip nefaina, Giega. O geras testas buvo, ta prasme tikrai daresi, ne fake koks? 

Nova, del tu pinigu griztantiems, tai biski ispute burbula. Duoda 2000 jeigu neturi uz ka grizti ir neturi statuso. Ir, as galvoju, nu faina. Kiek yra pvz sunkiai, vargingai gyvenanciu, be normalios gyv vietos. Ir griztu i ta LT, bet nera uz ka. O, va, pinigeli paemus jau turi galimybe ir grizti ir dar biski gal net liks. Labai gera ideja, manau. 

Motinos diena man atrodo rytoj. Ar ne sekmadieni, visada?

Atsakyti
Ryt motinos diena, bet siuncia is anksto.. Jau ir vakar daug geliu buvo.. Siandien stopu kaip ir nedaug,119, bet kazko labai velai baigsiu.. Vaziuoju po nauju namu area, kur dar mapas neveikia.. As jau zinau kur koks namas, o navigacine po 5 min atstumus rodo, nors namai salia viens kito.. va taip man uztemps laika..

Testai tikri, pirko cia UK, juk jai 3x reiks testuotis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 13 kovo 2021 - 13:52

Laba, 

Su  mamyciu diena! 

Vakar pradejom ziureti Orijaus keliones, labai idomi laida. Mes is pradziu Instoje ji sekem, bet vakar isijungem jo laidas pasiziureti. Jus ziurit ji? 

Baigesi musu serialai nerandam ka ziureti. 

Labai be rysio, jeigu pirko ta normalu testa uz 210 svaru ir neileido. Eina sau. Nuostolis koks. Va ir baisu rizikuoti vaziuoti dar dabar. 

Atsakyti

Labas,

Savaitgalis į pabaigą, daug smulkmės visokios pasidariau, kur ilgai kaupiausi  :rolleyes:  tai susiūt, tai pataisyt ką. Spintoj perrūšiavau žieminius aksesuarus, tvarka dabar  :ax: 

Vakar taip apgaulingai saulutė mane į kiemą išvyliojo, tai sušalau kol braškes susodinau. Nusipirkau naują įdėklą į vazoną, tai senajį atidaviau šarkom, džiūgauja antra diena  :D 

Orijaus mačiau kelias laidas, seku irgi. 

Karūnos niekaip neprisiruošiu pažiūrėt, o dar sakė bus du sezonai  :ax: 

Atsakyti

Labukas

Is Lenkijos bilietai gana pigus buna..DAr bandys atgaut ir uz sita skrydi,nes kaip ir Ryanairo kalte,kad nespeja su pakeitimais..Viena testa dabar darysis Lenkijoj ir du grizus i UK..

KAip atsventet motinos diena?Sakiau vaikams nepirkinet geliu biggrin.gif biggrin.gif Geriau saldainiu biggrin.gif TAi atveze Guylian dezute ir toki spec uzsakyta atviruka su nuotraukom mirksiukas.gif TA proga issivirem pirktiniu saldytu cepelinu ir tiek biggrin.gif
Siandien ir MB nedirba,tai eisim palepe patvarkyt,nes jau sunkiai kas telpa biggrin.gif DAr plaukus nusidazyt,maisto apsipirkt,valgyt padaryt biggrin.gif Planuoju balandelius virt mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba, 

Si karta kazkaip didelio sventimo nebuvo. Anytai 70 metu, tai kazkaip labiau i ta svente koncentravomes. Skambinomes visi, ilgai plepejom. As gavau geliu ir dickis ta proga pats vienas desreles ant lauzo pagrilino. Kazkaip anksti kelemes sportui, tai as visa diena beveik nieko neveikdama praleidau: tai kompiuteris, tai telefonas, tai knyga. Ai nu, bet reikia ir tokiu dienu. 

O, Giega rimtas darbas laukia. Ir daug ten daiktu turi? 

Atsakyti
Zinok uzlipom i ta palepe ir nusprendem neuzsiimt biggrin.gif Daug daiktu i carbotke vezt reikia.. Tai perdet juos is vienos vietos i kita.. Va kai issives puse daiktu, tai ir bus galima uzsiimt biggrin.gif
Uz tai sutvarkem maziuka kambariuka, padarem i vaiko zaidimu kambari biggrin.gif Didziaja dali zaislu nunesem, bet dar liko ir salione.. Jei tiks/ patiks ten vienai zaist, tai ir kiti zaislais atkeliaus biggrin.gif
Atsakyti

Va, kaip gerai sugalvojot. 

Nuomininku neturit siuo metu?

Atsakyti