Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Jau kokia vetra  :blink: 

Labas, vakar ir pas mum tik ryte smarkiau nulijo, o paskui nieko jau visai buvo :)

Man kažkaip visai šopintis nesinori, atpratau matyt, namie sėdint ir į darbą nulėkt daug parėdų nereikia  :rolleyes:  Basutės nuo pernai naujos spintoj šlovės valandos laukia  :D 

Pasiilgau sriubos, tai žirnienę šiai dienai susiplanavau  :wub: 

Atsakyti
Labukas

Mes tai shopinginiai biggrin.gif Reik nereik perkam biggrin.gif Nors va per karantinus pasitaupe pinigu biggrin.gif Mb tai jau laukia kada shopingus atidarys biggrin.gif O as jau gailiu leist ant smutkiu, nes ju tikrai pilnos spintos biggrin.gif

As vis ka su nuolaidom paperku.. Man labai gaila pilna kaina moket biggrin.gif
Jazkada gavau ted bakerio dovanu ceki, nupirkau bliuska pilna kaina, dar nebuvau spejus uzsidet, kai ja 50% nukainavo biggrin.gif tik susinervinau biggrin.gif
Atsakyti

:lietuva:  taigi šventę vėl galim švęst  :lietuva: 

aš irgi palaukiu išpardavimų, jei nelieka prekės, tai neskirta buvo  :rolleyes: bet Kalėdiniuose išpardavimuose niekur nesu gyvai buvus, masės žmonių krautuvėse ne man  :B 

Atsakyti

Laba, 

Dar karta su svente  :lietuva: 

Vetra tai joooo, kaip jau zinot stoga gerai nuplese. Vyras nakti girdejo, bet ka ten tamsoje iziuresi. Pastovejo prie lango ir nieko nesuprato. Ryte tik prasvitus, nuostoliai pasirode. Ot, uztai musu senuke pavojinga kriause stovi kaip stovejusi. Kokia vetra jos neima  :unsure: 

Oi, nemegstu ir as sopytis, gyvos parduotuves man kancia. Apskritai as nesu isranki, bent jau save tokia laikau. Greit issirenku, greit nusiperku. Biski sunkiau buna su spintom  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Ar seket ta istorija apie dingusia moteri Londone? Na, kokia baisi situacija. Mano dukterecia daznai megeja taip grizti namo. Moteris ejo 8.30 ar 9.30, gi dar ir nevelu atrodo. Niekada nezinai, koks iskrypelis uz kampo laukia. 

Atsakyti
O mes megstam po parduotuves pasitrint biggrin.gif Bet kai labai daug zmoniu,tai ir man nepatinka biggrin.gif biggrin.gif
Bet vien internetu pirkt irgi nenoreciau..

NA ka,paejo vaikai i mokyklas,gali jas vel jau uzdaryt biggrin.gif Nu blyn blyn,kiek masinu is kart...

Vienoj vietoj maciau didziausia medi nuluzusi,puse gatves uztveres..Bet namie lygtai viskas tvarkoj,jokiu nuostoliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 11 kovo 2021 - 18:00
Sveikos 4u.gif

Jau vejas tai tikrai stiprus buvo. Atsirado is niekur... blink.gif mums tik tvoros viena sekcija isverte ir viskas.

Giega, TB megejas laikrodziu kad sitiek turi bigsmile.gif as turiu 2, kuriuos tai nesioju tai nenesioju. MB 1, kuri nesioja kiekviena diena.

Laukiu shopingu ir as. Nieko nereikia taip kad reiktu, reiktu ax.gif bet vistiek bus smagu pereit per shopus po tiek laiko bigsmile.gif man ir smagiau gyvai apsipirkinet nei intiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi,kisene nestu,tai dar 5x daugiau tu laikrodziu turetu biggrin.gif Prie kiekvienos maikes vis kita biggrin.gif Nors siaip nesioja tik 1 biggrin.gif Ta ismanuji-Garmin ar kazkaip panasiai...NAmie dar guli senas fit bitas biggrin.gif O kitus dedas prie kokios progos-iseiginiai vadinas biggrin.gif
Tas naujas kaip ir nieko,bet bijo vandens,tai jauciu nelabai ir nesios ji biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Nenesioju laikrodziu. Kazkaip atpratau, kad kai reikia tai i telefona pasiziuriu. Dabar tik Valentino dienos proga vyrai fitbit padovanojo, tai pratinuosi, nes man reikia zingsnius skaiciuoti. Bet, kad anas biski gryba pjauna, tai gal ir ji ant kaklo kabinsiu, tada tiksliau rodo. 

Atsakyti
Labukas

As irgi nemegstu laikrodziu..MB turi ir ta fitbit,dziauges juom,gerai jis ten skaiciavo ir zingsnius ir viskas..Pagal pulsa kazkaip jis ten skaiciuoja..As buvau kelis kart uzsidejus,kad paziuret,kiek as zingsniu i diena padarau biggrin.gif Bet pastoviai nesiot mane erzina,prakaituoja,kliuna..Vnz,nemegstu jokiu laikrodziu biggrin.gif
O dabar MB nesioja Garmin(nu lygtai taip vadinas) irgi ismanusis,kazka daugiau skaiciuoja,rodo,nei fitbitas..Situo is vis patenkintas biggrin.gif Kam prireike dar vieno laikrodzio biggrin.gif biggrin.gif Nu tik i kolekcija biggrin.gif
Beje,draugelis pamate ta jo nauja,jis toks kiauras,skeletonas,tai irgi uzsimane biggrin.gif Uzsisake ir sau biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

visą rytą vaikau šarkas, nebijo jos manęs  :D  teko vazonus nusikabinėt, kol joms reikalas praeis pešioti tą kokosų pluoštą.

Laikrodžiai man patinka, bet tik laisvom apyrankėm, kitaip erzina ypač kokią karštą dieną, tiesa, laikrodžio man reikia tik darbe, namie nenešioju  :rolleyes:  jokių kolekcjų ar mandrų laikrodžiu neturiu, tiesiog patogu žvilgtelt į ranką, nei kas kart siekt telefoną.

Žingsnius juk ir telefonas skaičiuoja  :mirksiukas: Tiesa kiekvienas atrodo, kad savaip skaičiuoja, trumpą laiką teko su huawei pabūt, tai jis man gerokai daugiau žingsnių priskaičiuodavo, nei iphonas  :ax: 

Iš dukros mokyklos mergaitė buvo dingusi, atrado ją. Jaučiu lietus nebūtų pradėjęs lyti, dar nebūtų pasirodžius. Golfo laukuose kažkur įsikūrusi buvo. Kas tiem paaugliam užplaukia  :oh: 

Atsakyti

Laba,

Oi, kokia nesmagi istorija del mergaites. Tai ji siaip is namu isejo? 

Bet, tenka tenka girdeti. Kaimyne vis iesko savo mergaites, laikas nuo laiko. Nepiktybiskai ji, bet matyt ar vaikas laike nesirorientuoja ar nepranesa tevams, kur iseina. Dickis turi tokia pazistama, tai irgi vis papasakoja, kad susipyko su tevais ir is namu pabego. Nesmagiai skamba, visiskai. 

Mano laikrodis priskaiciuoja rankos judesius, uztai gaunasi biski nesamone. Telefonas judesiu priskaiciuoja maziau. O, gal ir daugiau, nu kas ten zino, neatrenku. Skirtumas kazkur 1700 zingsniu. Fitbit isbandziau nesioti ant kaklo, tai tip top, teisingai suskaiciavo. Bet, kaip ji ten ant to kaklo pasikabinti. Kad butu galima ideti i kazka ir paskui kokia grazia grandinele prikabinti ar ka, butu gerai. Girdejau, kad fitbit 2 labai tiksliai skaiciuoja, o va su 4 jau problemyte. Ir, dar kiek guglinu, tai sako tie pigiausi geriausiai skaiciuoja. Nu biski abidna, vyro dovana, o naudoti sudetinga. 

Nusipirkau Lidl seklu zolei. Kazin sodinti jau ar palaukti geresniu oru. Giega, tavo sudygo?

Atsakyti