Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Giega, nu zinok tavo maltos mesos kijevai superiniai gavosi mirksiukas.gif daug greiciau gaminasi ir labai skaniai susivalgo mirksiukas.gif

Siurbliavau ir siurbliusiu pati. Nors siek tiek pasijudinu unsure.gif Nes tas darbas is namu labai jau I sonus pleciasi biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Su svente dar karta! 

Obetaciau, mes vakar vienu  metu posta parasem ir nepamaciau tavo zinutes del drauges. Labai uzjauciu, labai sunki situacija. Ir pacio zmogaus gaila ir aplinkiniu. Kad tik viskas butu kuo lengviau, ir vistik neprarask tikejimo stebuklais. 

Kazkas sianakt nutiko, mano siurblys irgi nakti isijunge, ko nera buve. Ejau isjungti. Menulis turbut ir dulkiu siurblius veikia  :D  :D 

Nova, aciu tikrai, bet neis mano katinai ypac laukinis, ant kitokio, nei drozles. Jam kuo naturaliau reikia  :D​ 

Atsakyti

Laba, 

Tokia nuostabi grazi ir silta diena. Nuveziau maziu i mokykla, ir zinokit, sirdis dainuoja. Visi kokie isauge, pasitempe, su sypsena. Na, kaip smagu, kad jie gali grizti i mokyklas. Tikiuosi, daugiau nebebus karantinu. 

Mano juoduke Simba siandien svencia 11 metu. Nors, atrodo tik nesenai parsivezem. 

Kas pas jus gero?

Atsakyti
Sveikos

Diena labai grazi wub.gif vaikai sugryzo I mokyklas, surmulys ir pas mus. Toks vaizdas kad ne tik gamta bunda, bet bundame ir mes visi wub.gif
Dar kad paleistu laisvus skrydzius tai butu is viso pasaka.

Atsakyti

Del skrydziu tai dar teks pora menesiu pakenteti. 

Atsakyti
LAbukas

Oras tikrai pasakiskas siandien wub.gif Silta grazu,net pasigailejau,kad ne trumpom rankovem uzsidejau biggrin.gif
O kaip ryt reiks dirbt g.gif Fui veu..
+ dar tos mokyklos...Visiskai man ne i nauda,kad jos atsidare biggrin.gif IS kart trafikai prasidejo..20 min kelia virs pusvalandzio vaziavau..

Uosviene prase paziuret bilietus geguzes menesiui,varys i Ispanija biggrin.gif Vakar permeciau akim,tai uz 50-70sv galima suskraidyt..Ziurejau,kaip ta vouceri panaudot,lygtai radau,kur ji irasyt reikia biggrin.gif Tai tik suderinsiu su ja dienas ir reiks nupirkt...
O mes gal jau po visu karantinu nuleksim..
Atsakyti

O Ispanijoje nereikia karantinuotis? Kokios taisykles dabar?

Mano drauge, 55 metu jau gavo kvietima skiepytis. Tai va, jau kuria amziaus grupe priejo. 

Atsakyti
Labukas

Nezinau kokios dabar tos taisykles.. Ji ziuri geguzes birzelio men vaziuot.. Nors karantinai jai ir nelabai svarbu, ar cia namie sedi ar ten pasedes terasoj mirksiukas.gif

Uosviai jau antra skiepa turetu ant dienu gaut.. O tokiais tempais ir musu eile tuoj ateis biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Mano robotas nuo giegos prisiklausė, kad naktim galima važinėt ir išvažiavo  :D  ryte atėjau užuolaidų atitraukt, žiūriu ano namai tušti, radau svetainėj kampe užstrigusį, o me į svetainę jo neleidžiam paprastai, išdykėlis  :rolleyes:  labiau ne robotas, o sūnus, krovė jis savo droną ir distancinį kažkaip užspaudė, na, tiek ir tereikėjo  :D 

Vakar dukra testą mokykloje darėsi, šiandiena į mokslus, o sūnus ryt testuosis.

Oras tai visai nepasivaiksčiojimams, lija. 

Limcamca ačiū  už palaikymą. Ji kovotoja, jau daug metų kovoja su negandom, tik va, karantinas jėgų neprideda visai.

Atsakyti

Laba, 

Jo, karantinas tai didelis minusas tiems, kam yra problemu su sveikata. Na, bet tikekimes, kad jau jau tuoj baigsis. Gal nebebus taip, kaip buvo, bet bent jau atlaisves viskas. 

Kaip salta siandien. Nemalonu. Galejo saule dar pasildyti, padziuginti. 

Giega, ar daugiau masinu keliuose?

Atsakyti
Daug masinu.. Ypac ryte, pries mokyklas.. Ir aisku po ju, bet kazkaip vis dar speju darba pasidaryt iki mokyklu baigimo..
Atsakyti

As jau namie mirksiukas.gif LAbai stipriai nelijo,tai neperslapau...Ryt vetras su krusom zada...Nu kaip nors..

Atejo MB laikrodis,koks 6 ar tai 7 biggrin.gif Ner labai brangus,bet buvo limituota serija mirksiukas.gif Toks kaip kolekcinis jis biggrin.gif Neardau siuntinio,lai pats pasidziaugia biggrin.gif O mano siuntinukas ryt turetu ateit..Pora dirzu ir bateliai biggrin.gif Ai,dar kazkada pora sukneliu turetu ateit-abi vienodos,tik skirtingu dydziu biggrin.gif

Einu virt sriubos biggrin.gif Ir bulviniu blynu iskepsiu mirksiukas.gif
Atsakyti