Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba ryta.

Giega, ot siknius pavaduojantis, visai nesmagu apsisukt darbe. O kas mazaja paziuri jei visi dirbat, uosviene? Galima jai vaika patiket?

Man tai atostoginius moka kiekviena menesi su alga, einu ar neinu atostogu, visad vienodai, siaip nieko, alga didesne, bet va atostogavai ir nieko nera tam laikui.

Patvirtino man jau statusa uk gyventojo.

Atsakyti
Labas rytas

Heida, sveikinimai 4u.gif buteli dabar turi statyk, nuplaut statusui mirksiukas.gif biggrin.gif

Giega, ileskit siandien. Zinoma, kad zole palauks mirksiukas.gif nors reikia ir man verkiat ravet prieki
Atsakyti

Mazas nuopelnas statuso gavimas, dabar juk lengvai suteikia, svarbu ne kriminalinis ir cia jau 5 metus esi, na bet buteli statyt visada galima  :D 

Nuejau iki centriuko tik plaukams dazu nusipirkt, na ir dar juru gerybiu asorti makaronams, gryzau su dviem tasem sunkiausiom, rodos o sita reik paimt, dar ana, ir kita, na kaip visada  :rolleyes: 

Atsakyti
Heida, kiek mokejei? £65? Girdejau nemokamai dabar daro 🤔
Nu ta kaip dabar bus su tuo buteliu? As offus turiu 13-14 geguzes 😉 kokio 14-to galim kur pasimeetint 😊

Giega, darze kapstais bigsmile.gif ar jus issiuntet jau dokus statusui?
Atsakyti

Mes nei vienas neturim Androido biggrin.gif biggrin.gif Del to ir tempiam vis dar biggrin.gif

Nesikapstau as kieme biggrin.gif ,I parde nuvariau,grizus pamiegot spejau mirksiukas.gif DAr siuntini pas kaimynus radau-MB man tokius dzinsus uzsakes biggrin.gif JAu buvau atsisiuntus juos,bet tada dydzio nepataikiau.Dabar dydis tinka,bet buvau sakius,kad baltu noriu,o tie labai persimato biggrin.gif biggrin.gif Tai vel galvoju biggrin.gif biggrin.gif

Jau kelinta karta dziaustau rubus ir nesuprantu,ko jie man taip smirda..Jau ir Sb aprekiau,kad skalbia visokius savo tepaluotus rubus,galvojau,gal nuo ju..Ir siandien apsiziurejau,kad skalbimo tabletes nupirkau su levandom..O as ju taip nepernesu..Tai gerai,kad lauke dziudami issivedina tas kvapas..O dar 3 dezes nupirkus...

Netycia issiaiskinom,kodel jokios programos per musu atostogas tam viesbuty..Gi ramadanas prasides 5(mes 9 vaziuojam) blink.gif Nu ir sekas mums...Turbut del to ir tie bilietai buvo pigesni,nes siaip ten labai brangus viesbutis..

Einu kedes kieme tvarkyt rolleyes.gif
Atsakyti

Nei kiek nemokejom, nemokama. 

Atsakyti
Noriu ir as baltu dzinsu. Nu bet kiek paziuriu, tiek uztaikau ant tu kurie persisviecia ax.gif turiu baltus, nepersisvieciancius bridzus, nu bet jie tokie stori ax.gif bet vasara, kai nelabai karsta, nesioju mirksiukas.gif

Tikiuosi po atostogu nepakeisi tikejimo 😂😂😂
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2019 04 25, 16:18)
<p>Nei kiek nemokejom, nemokama. </p>

Girdejau, kad lietuviai buchalteriai ir "advokatai" vistiek ima £65 biggrin.gif
Atsakyti

Levandu kvapo as ir nemegstu, stengiuosi nieko nepirkt su ju kvapu, augalas tai grazus, bet ir ta kieme isnaikinau, nes uzaugo milziniskas, biciu spieciai buna kai zydi, reik mazaji pasaugot, o tai nekokia jo patirtis su bitem/vapsvom.

Atsakyti

Labukas

Penktad.. Kraunu skaneri,ziuresim kiek cia to darbo..
Mb irgi siandien jau gris,bet kita sav vel visa kitam mieste dirbs..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2019 04 26, 06:02)
Labukas

Penktad.. Kraunu skaneri,ziuresim kiek cia to darbo..
Mb irgi siandien jau gris,bet kita sav vel visa kitam mieste dirbs..

Labas rytas

Tai sia savaite vienisa buvai bigsmile.gif dar ilgai dirbs kitam mieste bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 04 26, 07:40)
Labas rytas

Tai sia savaite vienisa buvai  bigsmile.gif  dar ilgai dirbs kitam mieste  bigsmile.gif

Nuo antrad..
Keicias ten pas juos viskas.. Sako viena,paskui kitaip buna.. bet kituose miestuose nemazai darbu turi.. tik is vienu grizineja,kituosa nakvoja..
Atsakyti

Labas rytas,

na kas per nesamone, kodel rytoj rodo tokia zema temp, butent sestadieniui, ner teisybes  :rolleyes: 

Atsakyti