Eik tu! Taip skirtingai buna. Pas mane tai nemazai kambariniu geliu, vazonais zmones pirko po kelias. Manes kai nedomina, tai neatkreipiau demesi kokios.
Prancuzu dienos, parsinesiau kamemberto surio, tai vyrai nosis surauke saldytuva darineja
Laba,
Ar siandien su elektra viskas gerai, Nova?
Maniskiai vyrai tai kaip dave savo sandeliukus tvarkytis. Viska issivale, issikuope. Mazius irgi savo stalcius praejo, jetau, kiek popieriaus prikaupe per karantino mokslus. Antradieni testuosis, treciadieni jau opa opa i mokyklele.
Vakar baigiau ziureti Karuna. Na, tikrai labai patiko serialas. Vertas. Idomu dabar ar kur dar toliau ar ne.
Laba,
nesu kepus kijevo kotletų man atrodo, kad su jais daug darbo, o viertuvėj aš nemėgėja sukinėtis, patinka kai viens du ir yra, arba kaip Beata sako -taukšt ir vakarienė
Limcamca kaip ten su banku ir kortele baigėsi?
Mano kaimo Lidlas irgi kitoks, nei kad būdavo kitam mieste kai gyvenom, negaliu sakyt, kad skurdus, bet kažkaip prisiminimuose likę, kad ten daugiau visko būdavo.
Gėlių tai man nelabai reikia, ypač kambarinių. Vėliau lobelijų ir svyrančių palergonijų nusipirksiu į kabančius važonus ir viskas, visa kita pas man daugiametės
Kita savaitė į mokyklą grįžimo savaitė, balaganas žodžiu, kiekvienam skirtingos dienos, skirtingi laikai prisistatyt, skirtingi įėjimai ir pan. Atrodo, kad niekada visa tai nesibaigs ir dar kaukės pamokų metų, tai kiek jų reiks per dieną?
Laba,
Šiandien pas mane tvarkymosi diena. Jau išardžiau gartraukį, plaunasi indaplovėje. Paskui reikės praplauti ir pačią indaplovę ir skalbimo mašiną. Pakeisti patalus, grindis išplauti. Vonios plyteles nušveisti, ir gal pagaliau tą varganą spintelę sutvarkysiu Kažkaip čia negražiai gaunasi. Vyrai didžiausią sandėliuką greitai susitvarkė, o aš vis dar vargstu su savo kepimo skardom
Dukterėčia atsiuntė citrininės verbenos arbatos, nu kokia skani. Visada dabar rytais geriu, niam niam. Kur UK įsigyti tai nežinau, gal jūs esat matę.
Obetačiau, dar nesibaigė bankiniai reikalai. Vakar ėjom, mus identifikavo, o dabar toliau teks su fraud skyriumi kalbėtis. Moteriškė miela, bet nu ką, ji vadovaujasi pagal iš viršaus nuleistas instrukcijas. Sako, tipo, mano komentarai make sense, perduosiu aukštesnei valdžiai. Chm... perduosiu aš pati.