O kaip atrodo tas kibiriukas?
Pas mus gal oras labiau uzterstas, uztai ir silciau. Visokie kamina kurena, ruksta.
Labas rytas
kažkaip prastai miegojau šiandiena, tai būsiu pikta panda
Vėjas aprimo, tai gal ir šilumą pajusim Boružėlių šeimyną aptikau vakar vazone, tai nei į lauką išnest, nei po namus leist gastroliuot, išsimiegojo mat jau
Internetu sėklų iš nežinomų pardavėjų, tai gal ir nesirysčiau pirkti, esu mačius, kad kažką gražaus pasėja, o užauga piktžolės
O kaip atrodo tas kibiriukas?
Ieškojau, kaip atrodo, ir nerandu, bet manau, kad esi mačius kibirėlius ar vazonus visuose supermarketuose būna ir gėlių, ir daržovių kokie rinkinukai sėjai.
Na, kažkas panašaus kaip čia
man tai šįryt irgi tokie egzistenciniai klausimai kankino, savaitgalis, o planų jokių. Namai sutvarkyti, išskalbta, pardėj jau buvau ir ką reiks veikt
na, bet pagalvojau, svarbu šilta ir gražu už lango būtų, ryt ryte atsikelsiu ir sugalvosiu ką veikti
dar labai norėčiau bulvinių blynų
Laba,
Aš pagaliau baigiau knygą, tai šiandien jau griebiau savo darbus tvarkytis, kad pasivyčiau.
Faina knyga pavyko, manyčiau labai džiaugsis anyta. Eilėraščių gražių įrašėm, tai turbūt dar ir ašaros.
Mano mamukas šiandien gavo pirmą skiepą. O amžiną atilsį močiutės sesuo, ir pasiskiepijo. Ir šiandien ji švenčia 102 metus. Ot, ilgaamžės moterys mamos pusėje.
Labas pavasario ūkanotą rytą
Savaitgalis, tai kaip akimirka, oplia ir nebėr. Nors niekuo galima sakyt nebuvom užsiėmę, daugiau poilsio buvo. Baigiau skaityti knygą, naujos nepradėjau, bet už akies vis "Bitininko duktė" užkliūna...
Pastarosios dienos padžiugino gražiu oru, tiesa rytai buvo žvarbūs ir su šalna. Sekmadienį anksti reikėjo išlėkt į trasą, tai teko langus nusigrandyti, bet dieną tai ir pietavom, ir kavą gėrėm terasoj Kiemas mūsų pietinėj pusėj, tai visai maloniai šildė. Vakar vakare labai tylu ir ramu buvo, nė vėjelio, kilo rūkas po truputį, su dukra smagiai plepėdamos pasivaikštinėjom
Be saldumynų išgyvenam, morališkai pirmos dienos sunkiausios buvo, dabar jau viskas kaip iš pypkės vyrija neprisijungė prie mūsų.