Limcamca, ne prie juros nevaziavom. Nu gi bijojom premija uzsidirbt
Nu galgi iseis siais metais susitikt su savais labai jau pasiilgom
Labas rytas,
Šiluma kažkur prapuolus, gan vėsu pas mum, vis palašnoja...
Saviškių labai pasiilgus esu, bet bilietų nesidairau dar. Kainos tai gali būti ir kosminės vėliau, kai karantinai nusiims visur, bet dabar dar ir kaip katės pirkimas maiše.
Kieme aš dar ne daug ką darau, šlapia sakyčiau, žolę tvarkyt ir dar ankstoka manau. Reik kiek daugiau šilumos. Gal kuri turit aeratorių rankinį, ne elektrinį?
Viena iš mano mėgstamų pavasarinių gėlių yra "aubrieta" auga kaip kilimas ir kai pražysta žydi ilgai. Vasara jei sausa gal neišvaizdžiai atrodo, apdžiūna, bet dabar esu suporavusi su flioksais. Tai pavasarį flioksai kol užauga ir užstoja aubrietas, tai tas žydintis kilimas džiugina akį.
Labas,
Šiandien ir man mintis išnaudoti vaučerius, užsakyti keliones rudeniui, žiemai. Nes, galvoju kainos kai šoks, tai maža nepasirodys. Bet, žiūriu jau rašo spauda, kad kainos šoko.
Giega, prie kainos pliusuok testą +210 svarų / žmogui. Be jo, į lėktuvą neįleidžia. Na, nebent kas pasikeis iki to laiko. Ir, beje, ar Ispanija įsileidžia UK šiuo metu? Tenerifė tai ne.
Obetačiau, pas jus vėsu, ane? Pas mus tai šilta, šiandien 13, rytoj 15. Anei jokio debesėlio, tai grynas pavasaris.
Tai gal nereiks jau tu testu po 17 geguzes dar ir reikia ziuret kaip pvz Lietuva isisleis is Anglijos. Zodziu, labai jau viskas cia komplikuota
Pavaiksciojom su panos lauke. Butu labai silta jai nebutu toks stiprus vejas.
Oi,kol nebus nuimti karantinai ir visokie testai,net neskrisiu niekur MAn gaila keliu simtu sv susimoket uz visokias nesamones Tuo labiau,kad juk nedega..Aisku noris atostogu siltesniuose krastuose,bet neskubu O jei kainos bus pasakiskos ir po visu karantinu,tai uzteks ir cia pliazu Arba gal su masina nuleksim..Vnz,bet kuriuo atveju dar neperku,tik paziurejau kainas
Labas rytas,
Tai čemodanus vis matuojates aš irgi noriu lėkt, labiausiai tai į Lt, pasiilgau visų, o paskui jau ir šilti kraštai gali būti bet irgi kaip giega skūpa mokėt papildomai šeimyna nemaža, susidarytų apvali suma tiek laukę dar palauksim.
Obetačiau, pas jus vėsu, ane? Pas mus tai šilta, šiandien 13, rytoj 15. Anei jokio debesėlio, tai grynas pavasaris.
na, pro langą žiūrint taip grynas pavasaris, saulė šviečia, paukštukai ulba, bet išėjus pro duris, kad neša tai neša žvarbus vėjas. Vakar telefonas rodė +11, bet jutiminė tik 7, tai vėsu, o dar tas vėjas, brrr.
O pas mus rodo labai grazius, sauletus orus siai savaitei.
Darbu nusimate turim savaitgaliui. Reikia soda pradet tvarkytis po biski. Sodint tai dar nieko nesodinsiu. Siltnamio neturim, o zeme dar salta... Lauksiu balandzio menesio
Vis galvojam apie LT. Verkiant reiktu gryzt. Gal su masina geriau butu suvazinet 🤔 nu nezinau, dar ir nieko kolkas neperkam, laukiam kol labiau atleis dirzus
Labas rytas. Kiek skaiciau, tai Doveri labai stringa masinos, ilgai tenka stoveti. Bet jei imt suniukus kartu, tai tik masina ir lieka keliavimui. Mes irgi dar nieko neplanuojam, nes visai neaisku kaip cia kas bus. O is kiemo darbu, tai tik zole nusipjoviau, zadam naikint visa braskyna/sabarkstyna, bet kai atsils labiau, man dar per salta.
Laba,
A nu tikrai pas jus vesoka Obetaciau. Pas mus tai net 16. Vakare ejau vaikscioti po pietu, apie 16-17 val ir tai buvo silta, gera.
Kad jau suviliojot reikes ir man savaitgali zoles pasiseti. Vietomis kaip visada, gryna zeme nuo futbolisto koju. Dabar iprato vaikscioti i parka, tai net mano kiemui lengviau. Bet, siemet geliu jau nebesodinsiu, taip nusprendziau. Tik ten kur saule. O, tai nuo pavesio tos gelytes nekazka auga, paskui man ju gaila, nei laikyti, nei ismesti.
Kazkaip Londone visada silciau,nei aplinkiniuose miesteliuose Siandien +16 masinoj rode
Einu kieme pasikapstyt,zole pagrebot noriu,maciau biski samanu priauge,tai va jas isgrebt reikia..
Ir zole set pats tas PAziurekit,ji net ir ziema cia auga
Del vaziavimo su masina..NA reik ziuret-ant kiek laiko planuojat vaziuot,jei tik keliom dienom,tai skrist patogiau,susitaupo laiko..Jei planuojat ilgiau pabut,tai galima ir su masina,o ir ten ji visada reikalinga buna..
As i LT neplanuoju Su sese per skypa susimatom ir uztenka As noriuuuuuu prie juuuuros
Papildyta:
Sodink zemuoges Visai neblogai jos ir sesely auga Atrodo graziai,o ir uogu buna Issiplecia labai greit,net jei pasodini maza sodinuka.
tai gi aš šiaurėje, o jūs labiau pietuose sniego pas man gi daugiau buvo Tesco kažkada pirkau kibiriuką su “ braškių” sėklom, man labiau užaugusios tai žemuoges priminė, gal kiek didesnės, o augo kaip kilimas, tai gal tokių Limcamcai reikia ir žaliuoja, ir žydi, ir nauda, ir priežiūros beveik nereikia