Tikrai fainas oras vakar buvo,net tas vejas nelabai maise Siandien irgi panasu zada,ir visa ateinancia sav I darba su maikute eisiu
VAkar pora darbu padariau kieme,bet paskui atvare sveciu ir sumaise man darbus TAi siandien reik ir kaimynu medzio sakas apipjausty,ir zole nupjaut..Ir gerai butu visas tas kiemo siuksles i recyclingus izvezt,nes maisai sunkus,as viena nepakeliu..
MAno uosviai 1x pasiskiepine jau,laukia antro.Uosvienei is vis nieko nebuvo,uosviui sake ranka skaudejo.
Laba,
KOkia vakcina skiepijo, nezinai?
Siandien silta, bet saules kol kas nera. Bet, vistiek smagu. Langai atidaryti, oras sviezus.
Neklausiau kokia skiepino..
Laba rytą
Pas man tai tik šeštadienis buvo graži saulėta ir šilta diena, tai visas išankstinis nusiteikimas tinginiaut kažkur išgaravo kieme prasikuičiau, gėlynus pasipurenau ir šiltnamyje šio bei to pasėjau, niekad nesėdau nieko, tik jau pmidorus ir agurkus susodindavau. Tai žiūrėsim, kaip čia gausis.
Vėliau išlėkėm elektrinių paspirtukų išsibandyti, sugundė, kai visai prie mūsų namų pastatė, smagu buvo.
Mano mama dar negavo skiepo, bet skambino jau jai, klausė ar skiepysis, tai į sąrašą pateko matyt. Skiepytis ji nori ir dar kaimynę padrasino, kuri dvejojo. Mano brolis serga, lengva forma. Tempos turėjo kelias dienas, o šiaip tai bejėgis labai.
Labukas
Negaliu atsidziaugt tokiom graziom dienom Siandien irgi apie +15 zada
Planuose paset zole, kur buvo smelio deze.. Zinot, kai ilgai koks daiktas stovi, ta zeme issutus buna, tai sujudinom, dar svieziu zemiu uzbersiu, gal augs ta zole .. Norejau ta gatavai uzauginta zole patiest, bet dar ner pardavime..
Vakar izvakar daug padarem kieme Ir drozles po rozem pakeiciau, ir smelio deze kitur pernesiau,ir zole nupjoviau, ir medzio dvi sakas nupjovem is musu puses. Nuejom kaimynui pasakyt, tai sako ir kiti kaimynai nepatenkinti,pranese consulams,kazkada atvaziuos apziuret tu medziu(3jie ten) ir spres ka daryt.. Nu bet kol ju sulauksi, o sakos uzstoja puse kiemo.. Paskui visas tas siuksles isvezem i siukslyna, minuciu reikalu spejom Jie uzsidaro 15:45, mes atvarem 15:30, o aisku ir be musu masinu daug, eile, bet spejom..
Per ta laika draugai plova ant bbq iskepe, mb zuvi jau pries tai isrukines buvo Lietuvinej pirko malku, pasmulkino, nu issirukino
Limcamca, nea dar musu mamos nei viena negavo pakvietimo skiepintis.
Giega, tas suplaktas vietas, kur kazkas stovejo ilgai, reikia gerai subadyt. Zoles saknim reikia oro. Gavusios oro, saknys atsigaus ir greiciau zole prades augti tose vietose. Isbandytas reikalas
Heida, kokiu doku reikia suniuka vezantis I LT cia butu kaip ir planas B mums, jau jei nepavyktu isskrist I LT. Jau tikimes siais metais susitikt su saviskiais
Giega, tas suplaktas vietas, kur kazkas stovejo ilgai, reikia gerai subadyt. Zoles saknim reikia oro. Gavusios oro, saknys atsigaus ir greiciau zole prades augti tose vietose. Isbandytas reikalas
Zinau zinau,jau ispurenta ta vieta DAr svieziu zemiu uzbersiu ir turetu atsigaut Aisku geriau butu iskart patiest ta zoles kilima,bet dar niekur nemaciau pardavime..Matyt dar anksti..TAi pasesiu seklom
Nedirbi siandien?
Romfordo B&Q tokiu pilna geliu buvo,ivairiu spalvu.
Bet as neauginu jokiu geliu,isskyrus rozes Kabanciuose vazonuose-zemuoges-ir grazu ir naudinga
Laba,
Mano akys isvarveje, kuriu foto knyga anytai, tai nuo visokiu foto ir zodziu, akys nuvarge.
Kaip jus anksti viska sejat? Man zole irgi reikia atsviezinti, bet vis galvoju, kad gal dar ankstoka. Dar tik pora dienu tos silumos buvo.
Bet, kaip gera ant dusios, ane? Borisiukas plana paskelbe, jau viskas biski sviesiau atrodo. Nova, buvot vakar prie juros?
Heida, kokiu doku reikia suniuka vezantis I LT cia butu kaip ir planas B mums, jau jei nepavyktu isskrist I LT. Jau tikimes siais metais susitikt su saviskiais
Kad dabar gal naujos taisykles gyvunu gabenimo, dar nesidomejau. Seniau tai paprasta buvo, isvaziuojant jie neziurejo nieko, o gryztant tai skiepus reikejo turet nuo pasiutliges galiojancius ir kad veternaro butu suduota vaistai nuo kirminu bei parasas kad suniukas sveikas. Gali but kad dabar daug daugiau reikalu.
Cia jau reiktu pas kokius vezejus,kur gyvunus veza, klaust...KAzkur skaiciau,kad kazkokio numerio reikia,bet kokio,net nesigilinau..
Vakar specialiai paziurejau i Ispanija bilietus ant MB gimkes,tai uz 50£ dar visai suskraidyt galima Bet kuo toliau i vasara,tuo brangiau Jauciu sinaiden nei tu uz 50£ neberasciau Cia,kaip drauge kazkada pasakojo apie Tenerife..Tik nueme ten 14d karantinavimasi,buvo uz 100£ bilietai..Kol apsitare su vyru,nori kita diena pirkt-tom pat dienom 500£ zmogui