Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labas  :4u: 

Skaičiau ir aš Karalienes  :ax: 

Jaunasis popiežius tai labai patiko, bet tik pirmas sezonas, antrasis jau ne toks buvo.  Bordžijas žiūrėjau, bet sakyčiau, kad viso nesužiūrėjau, o Versalio nemačius. Aš tai kiek privengiu serialų, nes jei užkabina, tai sunku atidėti, o viską žiūrėti tai aplink gyvenimas stoja tada  :oh: 

Šiltėjantys orai ir mane džiugina, snieguolės jau žydi ir narcizai kalasi, krokai  :rolleyes:  galėtų tik lyti mažiau, o tai kiemas nusamanojęs. 

Blynai valdo dar ir šiandiena  :ax:  vakar neblogai atstovėjau prie petelnės  :rolleyes: jei norinčių nelabai bus , gal į šaldiklį sudėsiu, neprapuls  :D 

Su dukra nutarėm atsisakyti saldumynų iki Velykų, bus matyt kaip seksis. Aš kavą geriu tik jei kokį saldėsį turiu, tai šįryt tik kelis gurkšnius nurijau, tai jaučiu ir kavos negersiu  :victory2: 

Atsakyti

Labas, 

Aš serialus žiūriu tik vakare, eidama miegoti. Jeigu trumpa serija, tai dvi. Jeigu ilga, - tai viena. Dabar atostogos, galima ilgiau ryte pailsėti, tai žiūriu dvi ilgas, Karūnos. Ryte pagal nustatytą laiką būna sunku keltis.  :huh2:  :huh2: 

Pradedu galvoti, kad gal šiemet šiltnamio noriu? Bet, kiemas tamsus, be saulės. Kažin jeigu priekiniame kieme statyčiau? Vietos yra, tik, gal durnai atrodys, šiltnamis prie įvažiavimo  :unsure:​ 

Atsakyti
LAbukas

Limcamca,juk krumai is priekio,nelabai ir matysis nuo gatves tavo siltnamis mirksiukas.gif Be to-koks kieno reikalas biggrin.gif

Uzlekiau po darbo i maistine,nupirkau mazyciu papriku-jas idarysiu,kaip balandelius mirksiukas.gif Bet ryt..PAziurejau,kad ir MB tures ka ryt nestis,ir vakarienei uzteks likuciu,tai nestovesiu siandien prie puodu biggrin.gif
Atsakyti
Nuo pat ryto toks vaizdas kad ryt penktadienis biggrin.gif kaip as cia taip persokau per diena bigsmile.gif biggrin.gif

Ir vel lauke tamsu, lyja unsure.gif vakar nejom pasivaiksciot, nes labai jau lijo. Nu bet siandien tikrai eisim, kad ir su valtele reiktu plaukt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 17 vasario 2021 - 19:57

Laba, 

Tą dieną kai Nova nėjo pasivaikščioti, mes su drauge ėjom. Įlindom į golfo laukus, tai vaikyti, kaip smagiai prasiėjom. Žolė ten labai gera, tie kalniukai kaip papildomas sportas. Nejučia kaip dėjom, kokias 5-6 metro stoteles praėjom. Į priekį einant lietus į veidus lijo, atgal einant į nugarą. Bet, taip gerai galvas pravėdino. Vakar irgi ėjau, ir šiandien teks eiti. Skauda kojas, ieškau kokio kremo. 

Obetačiau, o jūs labai visi smaližiai, kad gali būti sunku be saldumynų?

Atsakyti

Laba,

Koks žvarbus vėjas, buvom pasivaiksčiot su vaikais, tai nemalonu eit, atrodo, kiaurai perpučia  :B na, bet nors nelija  :rolleyes: 

Dėl saldumynų, na ne esam meškinai su medaus statinėm apsikabinę nemiegam, bet kai turi susiformavusius įpročius ir juos bandai pakeist nors ir trumpam, nevisada paprasta būna. Juolab, kad kažką skanaus kiekvieną savaitgalį kepdavau, bet atsisakius saldėsių, manau, mažesnis iššūkis, nei tam tikrų maisto produktų  :ax:  Mano draugės šeima pasnikauja, tai jie daug ko nevalgo tuo metu, tai ir meniu keičiasi. Čia man būtų žymiai sunkiau. 

dėl šiltnamio, tai giegai pritariu, jei tau gerai, tai koks kieno reikalas  :mirksiukas: 

reiktų patalus pasikeist, grindis prasiplaut, valgyt pasidaryt ir savaitgalis  :rolleyes: labai noriu nieko neveikti, gal paskaityti ar pamegzti  :wub:  pastarosios kelios  savaitės buvo labai darbingos  :) 

Atsakyti

O remontus jau baiget?

Atsakyti

Limcamca, 19 Vas 2021 - 14:45, parašė: O remontus jau baiget?
baigėm :ax:
Atsakyti

Aš kažkada neįsivaizdavau, kad galėčiau kavą gerti be cukraus. Mes abu su MB. O, dabar jau galiu ir visai be cukraus gerti. Iš inercijos tik kruopytę deduosi. Bet, kokiam Aguona saldainiui tai neatsispirčiau, turbūt  :D​ 

Atsakyti

Tiesa, mano mamukas su dieduku gavo pakvietima skiepytis Lietuvoje. Kita savaite. 

Atsakyti
Labas rytas

Limcamca, tikriausiai laukia teveliai tavo skiepu bigsmile.gif Musiskes mamos dar negavo jokiu pakvietimu.

Nu, ka gi ilgai lauktas savaitgalis bigsmile.gif vakar bedirbdama apacia susitvarkiau, tai liko tik kolidorius ir virsus. Ot, geras dalykas tas darbas is namu. Nenoriu net pagalvot apie vazinejimus.... ax.gif

Lenda saulyte, baiginejam gerti kavas, ir su panos leksim I lauka biggrin.gif taip noretusi kur prie juros, bet baisu premija uzsidirbt. Vis girdisi kad zmones susimoka baudas, kad be priezasties isvaziuoja is savo apylinkes. Nu, bet labai tikiuosi kad kita savaite Borisiukas palengvins musu gyvenimus biggrin.gif
Atsakyti

Bet kokia faina diena siandien buvo, ane? Jetau, kaip norisi kuo daugiau silumos ir saules! 

Nova, nu kaip cia pasakius ar labai laukia skiepu. Laukia. Bet labai daug yra dezinformacijos, visokiu a la pazistamu, draugu kalbu, kur vis numusa nuotaika ir vis nukalbina nesiskiepyti. Bet, dabar jau pasiryzo, gavo geresne Phizer vakcina, tai jau skiepysis. O tavo mamyte dar ne?

Atsakyti