Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labas rytas

Giega, o kas negerai su akiniais? Jul vietoj apmatuoja, kojeles sutvarko pagal veido formas mirksiukas.gif

Ir mes ziurimes masina mirksiukas.gif
Atsakyti
Stiklus per stiprius padare.DAbar jau pakeite i silpnesnius,bet vis tiek jam nepatinka biggrin.gif

Mes neziurim naujos masinos,tik noretu biggrin.gif Noretus is NX pakeist i RX biggrin.gif

Is tokios

vartotojo įkelta nuotrauka

i tokia biggrin.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 15 vasario 2021 - 10:48
Grazi jusu masina mirksiukas.gif norisi jau didesnes biggrin.gif
Atsakyti
KAd ir turima nera maza biggrin.gif Nu bet gi vyrams amziais didesnes reikia biggrin.gif biggrin.gif

Sestad grizo mazoji.Pajungiu robotuka siurbt,ta nese savo robotus jam parodyt biggrin.gif biggrin.gif

PAskui MB sako jai-tu avyte(nes labai jau garbane),ne-as arbata biggrin.gif Is pradziu neikirtom apie ka ji cia..Bet ji mate per tv reklama apie melisu arbata ir va-as arbata biggrin.gif
Atsakyti
Melisos arbatai 4u.gif wub.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas,

Atšilo  :wub:  vakar vakare palijo, šiandiena apniukę, bet jau gyvent galima, net kavos išgėriau terasoj  :rolleyes: 

Širdučių nešvenčiam, bet kai savaitgalis išpuolė, tai cepelinų išsivirėm ir alaus atsidarėm  :ax: 

giegos arbata  :wub:  och, tie vaikai, visko jie prisimąsto  :bigsmile:  pamenu mano dukra kai mažytė buvo arkliukas buvo arkliukas, o ponis tai zosė ir niekaip kitaip  :ax:  turėjo daug ponių/zosių, jų rūmus, filmukas dar kažkos buvo ant bangos pas ją, žodžiu,  tie poniai dabar pas mano mamą, ir kai atvažiavo brolio mergaitė, mama davė jai puseserės zoses, viskas, niekaip kitaip ir nevadina, kaip tik puskės zosės  :bigsmile: 

Limcamca kokią knygą skaitai?  Pabaigiau skaityt "pribuvėjos..." tris knygas, tai dabar net nžn ką norėčiau skaityt  :rolleyes: 

Atsakyti
P.Gregory ,,Karalienes sesuo" ,,Baltoji karaliene" ir dar daug is tos pat serijos knygos..Kazkuom pamasios i tas Pribuvejas mirksiukas.gif

Cepelinu ir as vakar valgiau,bet tokiu neskaniu jau senai neragavau biggrin.gif Drauge baltaruse vire..KAzkas ja pamokino kad cepelinus apkept reikia,na zalius,dar nevirtus..Nu nieko,sitas kazkaip nepamaise..Bet nei vandeny druskos,nei mesoj..Gelbejo spirguciai biggrin.gif

Siandien virsiu burokeliu sriuba-einamiausia ji pas mus biggrin.gif O gal zirniu bigsmile.gif As ja irgi megstu biggrin.gif MAn sushiai bus,MB kepsniu padarysiu mirksiukas.gif Varskes dar yra,reiktu kazka pagamint...Gal varsketuku vakarienei g.gif

Nupirkau mazajai ta slime,kazi nepasigailesiu biggrin.gif biggrin.gif Ji kazkoki turi,tai toks kietas,nelabai kur limpa..O dabar kazkoks skystalas...
Atsakyti

Laba, 

Ryt sventine diena, tik aisku, ne pas mus. Na, bent jau blynu galesim issikepti. Turit kokiu suplanave? 

Mano vyras uzsiprase bulviniu. Vaikams jauciu kepsiu amerikietiskus arba sirduciu. Sau, siaip kokiu liks uzvalgysiu. Nemegeja as blynu visai. 

Obetaciau, as dabar skaitau knyga labiau del naudingos info. Vadinasi The Squeaky Wheel, how to complaint in a right way.  :D  :D Paskutine mano perskaityta buvo Luizos butas, bet nelabai patiko. Nemegstu Rykstaites. O, dar pries tai skaiciau Eleonai Olifant viskas gerai. Sita tai uz sirdies griebianti, man labai patiko. 

Atsakyti

Labas šventinį rytą  :lietuva: 

Vakar galvojau apie lietinius su įdarais, jie kiek sotesni ir visai dienai užtektų, bulvinių pas man vaikai nelabai mėgsta, tai negi kankinsi  :rolleyes:  o šį rytą pradėjom nuo stambiai tarkuotų bulvinių blynų su lašiša  :wub:  su vyru prikirtom kol jaunimas snaudė. Vaikams iškepiau belgiškų vaflių, dar lietinių bus ir apsiblyninsim šiandiena  :D  

Išsisaugau knygas, pavartysiu prie progos, gal kuri ir nuguls į perskaitytų lentyną  :ax: 

Vakar pradėjau skaityt Izabel Allende “Vidury žiemos” 

Atsakyti
Sveikos

Kaip as jau noreciau pasinert I skaitymus mirksiukas.gif bet vis to laiko nera.

Bet kaip smagu jau ant dusios kai silciau ir sviesiau lauke wub.gif jau jauciasi pavasario kvapas is tolo bigsmile.gif

Ruosiames kepti saslus sestadieni mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos, 

O taip, labai smagu, kad dienos ilgeja. Siandien su drauge zingsnius ejom, jau atsilapoje paltus  :D 

As esu skaiciusi tas Karalienes. Visas perskaiciau. Patiko man jos. Labai paskatino istorija pasidometi, nors Henrikas 8, tai toks izymus Anglijos istorijoje, vaikai is mokyklos atsimenu vis kalbedavo apie tuos laikus. Uztai kaip laukiau pasiziureti Tudoru seriala, bet deja, teko nusivilti. Taip netaikliai sukurtas, namas raudonu plytu, o karaliaus Henriko sukuosena tokia grazi, lygi, plonu skalpeliu iskabtuota. Ties, kokia 3 serija meciau ta reikala, nesamone. O, taip gaila, nes galejo buti labai geras serialas. 

Beje, o jus esat mate: Bordzijas, Jaunasis popiezius, Versalio rumai? As per pirma karantina suziurejau, nu fantastiski serialai. Man labai patiko. 

Atsakyti
Labas rytas

Tikrai smagiau kai dienos ilgesnes darosi. Tik galetu saule dazniau rodytis mirksiukas.gif

Atsakyti