Giega, o kas negerai su akiniais? Jul vietoj apmatuoja, kojeles sutvarko pagal veido formas
Ir mes ziurimes masina
Mes neziurim naujos masinos,tik noretu Noretus is NX pakeist i RX
Is tokios
i tokia
Sestad grizo mazoji.Pajungiu robotuka siurbt,ta nese savo robotus jam parodyt
PAskui MB sako jai-tu avyte(nes labai jau garbane),ne-as arbata Is pradziu neikirtom apie ka ji cia..Bet ji mate per tv reklama apie melisu arbata ir va-as arbata
Labas,
Atšilo vakar vakare palijo, šiandiena apniukę, bet jau gyvent galima, net kavos išgėriau terasoj
Širdučių nešvenčiam, bet kai savaitgalis išpuolė, tai cepelinų išsivirėm ir alaus atsidarėm
giegos arbata och, tie vaikai, visko jie prisimąsto pamenu mano dukra kai mažytė buvo arkliukas buvo arkliukas, o ponis tai zosė ir niekaip kitaip turėjo daug ponių/zosių, jų rūmus, filmukas dar kažkos buvo ant bangos pas ją, žodžiu, tie poniai dabar pas mano mamą, ir kai atvažiavo brolio mergaitė, mama davė jai puseserės zoses, viskas, niekaip kitaip ir nevadina, kaip tik puskės zosės
Limcamca kokią knygą skaitai? Pabaigiau skaityt "pribuvėjos..." tris knygas, tai dabar net nžn ką norėčiau skaityt
Cepelinu ir as vakar valgiau,bet tokiu neskaniu jau senai neragavau Drauge baltaruse vire..KAzkas ja pamokino kad cepelinus apkept reikia,na zalius,dar nevirtus..Nu nieko,sitas kazkaip nepamaise..Bet nei vandeny druskos,nei mesoj..Gelbejo spirguciai
Siandien virsiu burokeliu sriuba-einamiausia ji pas mus O gal zirniu As ja irgi megstu MAn sushiai bus,MB kepsniu padarysiu Varskes dar yra,reiktu kazka pagamint...Gal varsketuku vakarienei
Nupirkau mazajai ta slime,kazi nepasigailesiu Ji kazkoki turi,tai toks kietas,nelabai kur limpa..O dabar kazkoks skystalas...
Laba,
Ryt sventine diena, tik aisku, ne pas mus. Na, bent jau blynu galesim issikepti. Turit kokiu suplanave?
Mano vyras uzsiprase bulviniu. Vaikams jauciu kepsiu amerikietiskus arba sirduciu. Sau, siaip kokiu liks uzvalgysiu. Nemegeja as blynu visai.
Obetaciau, as dabar skaitau knyga labiau del naudingos info. Vadinasi The Squeaky Wheel, how to complaint in a right way. Paskutine mano perskaityta buvo Luizos butas, bet nelabai patiko. Nemegstu Rykstaites. O, dar pries tai skaiciau Eleonai Olifant viskas gerai. Sita tai uz sirdies griebianti, man labai patiko.
Labas šventinį rytą
Vakar galvojau apie lietinius su įdarais, jie kiek sotesni ir visai dienai užtektų, bulvinių pas man vaikai nelabai mėgsta, tai negi kankinsi o šį rytą pradėjom nuo stambiai tarkuotų bulvinių blynų su lašiša su vyru prikirtom kol jaunimas snaudė. Vaikams iškepiau belgiškų vaflių, dar lietinių bus ir apsiblyninsim šiandiena
Išsisaugau knygas, pavartysiu prie progos, gal kuri ir nuguls į perskaitytų lentyną
Vakar pradėjau skaityt Izabel Allende “Vidury žiemos”
Kaip as jau noreciau pasinert I skaitymus bet vis to laiko nera.
Bet kaip smagu jau ant dusios kai silciau ir sviesiau lauke jau jauciasi pavasario kvapas is tolo
Ruosiames kepti saslus sestadieni
Sveikos,
O taip, labai smagu, kad dienos ilgeja. Siandien su drauge zingsnius ejom, jau atsilapoje paltus
As esu skaiciusi tas Karalienes. Visas perskaiciau. Patiko man jos. Labai paskatino istorija pasidometi, nors Henrikas 8, tai toks izymus Anglijos istorijoje, vaikai is mokyklos atsimenu vis kalbedavo apie tuos laikus. Uztai kaip laukiau pasiziureti Tudoru seriala, bet deja, teko nusivilti. Taip netaikliai sukurtas, namas raudonu plytu, o karaliaus Henriko sukuosena tokia grazi, lygi, plonu skalpeliu iskabtuota. Ties, kokia 3 serija meciau ta reikala, nesamone. O, taip gaila, nes galejo buti labai geras serialas.
Beje, o jus esat mate: Bordzijas, Jaunasis popiezius, Versalio rumai? As per pirma karantina suziurejau, nu fantastiski serialai. Man labai patiko.
Tikrai smagiau kai dienos ilgesnes darosi. Tik galetu saule dazniau rodytis