Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labukas

Na ka,dar viena salta diena biggrin.gif Jau kaip faina -taip sviesu ryte,neatsidziaugiu bigsmile.gif Man grynai reikia saules,o jei dar ir silumos wub.gif wub.gif Pasikraunu as tada biggrin.gif

PAs mus pagaliau baiges crazy darbai biggrin.gif siandien 120-tiek kiek man patinka biggrin.gif Tik myliu kazko daug rodo..Na bet per 3 raj ir vaziuosiu,susidaro...

Nova,dar prisimenu apie pyraga,grizus paieskosiu to recepto biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Ir vel sninga. Grazu per langa paziurejus wub.gif matet kokia ziema Lietuvoj bigsmile.gif daug metu tokios nebuvo. Na, ir cia, as neprisimenu kad tiek sniego butu ir taip ilgai laikytusi ax.gif

Atsakyti

Heida, kaip nesmagu del akiu. O, taves nesiunte tikrintis rimciau?

Nesiunte, paziurejo akiu dugna ir tiek, nieko bloga nepamate. Prirase akinius, lasus nuo sudirgusiu akiu ir vitaminu. Planavau i Santariskes nueit vasara, bet kad nebegalejom isvaziuot, taip ir liko.  

Atsakyti

Laba, 

Jo, siandien vel snieguota. Jau pradejau galvoti, kazin ar nereikia pauksciams kokio lesalo papilti? Nelabai megeja as juos lesinti, bet dabar kaip ir ekstrymas...

Heida, o audio knygos nepatiktu? Dabar labai ispopuliarejo. 

Atsakyti

Audio knygu nebandziau, bet kolkas man pilnai uztenka serialu, vis kazkoki surandu paziuret.

Atsakyti
Limcamca, nu o kaip tavo nugara? Prisimenu turejau bedu su ja 4u.gif

Man paskutiniu metu ir akis paskausta, o paskui ir galva sunki pasidaro ... Bet manau kad nuo kompo man sitaip darosi. Po darbo dar mokslus darausi, tai tiesiog per didelis kruvis akim.
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2021 02 11, 07:57)
Labas  rytas

Ir vel sninga. Grazu per langa paziurejus  wub.gif  matet kokia ziema Lietuvoj  bigsmile.gif  daug metu tokios nebuvo. Na, ir cia, as neprisimenu kad tiek sniego butu ir taip ilgai laikytusi  ax.gif

Pries kokius 4m buvo sniego ir laikes apie savaite laiko mirksiukas.gif DAr kazkada,kai vaikai i mokykla ejo irgi sniegas kelias d laikes,pamenu leido eit su siltais zieminaiis batai i mokyklas mirksiukas.gif

Tinginys-ji irgi daro su kond pienu mirksiukas.gif Nors mano drauge kazkaip paprasta piena verda su daug cukraus..Bet as pagal sita darydavau smile.gif)
https://www.lamaista...-tinginys-11161
Atsakyti

Ai, ta mano nugara kaip kada. Tfu tfu tfu nera taip, kad susuktu taip, kad negali atsikelti, bet buna, jauciu. Va, pvz siandien. 

As nusipirkau specialius akinius prie kompo dirbti. Jie kazkokie ten atmusantys bla bla bla, nei as zinau ka :D , bet vienzo labai naudingi akims. Su jais dirbu ir labai pagelbejo man, kai buvo pradeje akis skaudeti. 13 svaru tik mokejau Amazon. 

Heida, pasidalink serialais. 

Nu va, troskinasi paprikos ir grybas, vaikams naminiai burgeriai kuriuos pasidarys patys.  :D​ 

Atsakyti

Parasysiu ka atsimenu, bet mano skonis nezinau ar tiks, labai specifinis 🙈 Sharp Objects, Servant, Requiem, The Haunting of Hill House, The feed, Ratched, Nightflyers. Na ir ka tik pabaigiau seriala is visai kitos operos The Crown. 

Atsakyti

Labas,

Aš atostogų pasiėmiau, dar kelios dienos buvo užsilikusios per tuos karantinus, tai plušu namuose. Kadangi virtuvės stalviršis ilgai nedžiuvo, o namuose betvarkė, tai koridorių persidažiau ir dar darbo kambarį prie to pačio perdažysiu, dažai tie patys, tik palauksiu kol mokyklos atostogos prasidės, o tai mokslai vyksta, negaliu brautis  :D 

Audio knygas sakyčiau reik išmokt klausyt, aš kai pradėjau tai mano mintys nubėgdavo kažkur ir niekaip neprisimindavau, ką ten man paskaitė  :P o dabar visai gerai  kokią knyga paklausyt, kai tvarkausi, dažau ar kieme krapštausi   :rolleyes: 

giegos kalafijoriniai/bulviniai blynai skaniai susiskaitė  :essen: 

Kondensuotą pieną naudoju vaflių pertepimui ir sūrio pyragui  :mirksiukas: 

http://savaitgaliore...abel/cheesecake

Parsinešiau savo kalėdinį kaktusą atgal namo, neužsigrūdinęs, o kaip tik šaltukas įsisuko, tai liūdnas toks paliko, kelis lapus numetė. 

Atsakyti

Laba, 

Visai negirdėti serialiai  Heidos. Tik, Crown ir aš šiuo metu žiūriu. Baiginėju antrą sezoną, labai patinka. Ne tiek apie pačią Karalienę, kiek visokių įdomybių, negirdėtų faktų sužinai. Nu, ir princas Filipas visai nebepatinka, toks nedraugiškas žmonai, visai jos nepalaikantis. 

Bet, tai klausykit. Skaitau ryte Obetačiau: "parsinešiau savo kalėdinį kalakutą". Nu žinokit tikrai, kokias 3 minutes žiūrėjau į tą sakinį ir nesupratau, kaip jis gali lapus numesti ir būti liūdnas??  :oh:  :oh: 

Gaminsiu šiandien paella. Niam niam. 

Atsakyti

Bet, tai kaip šalta, tai eina sau. Orų prognozės rodo atšilimą jau kitą savaitę iki pat mėnesio galo. +10  :wub:​ 

Atsakyti