Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Heida, nu zinok dar ne ax.gif po svenciu MB sbektels su draugu, tas vana turi. Tai vat, viska susikraus ir nuves vienu vezimu. Mums su savo masina gal kokiu 5 kartu prireiktu biggrin.gif

Kiek darbu daug pasidariau gardene. Negaliu atsidziaugt. Braskem lysves pasidarem, pasodinau braskes jau. Beveik visos jau ziedus augina rolleyes.gif pasodinom 5 bulves, 2 obelis, geliu dar. Zodziu, dar liko agukrai ir pomidorai. Bet dar anksti. Pora savaiciu palauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
NA,Nova, visa sodininke pasidare biggrin.gif biggrin.gif O manes visiskai netraukia sodo darbai..Siemet net vazoneliu nenoriu atnaujint,nors maciau,kad vienas kazkoks nusmurges..
Pora serbentu krumu pasodinau,bet jie ziuriu nelepus,auga biggrin.gif

NA ka,poryt jau tureciau siuntini is Brandalley gaut,SMS siandien gavau mirksiukas.gif Ziuresim ju kokybe biggrin.gif Is Boohoo jau nebeuzsisakinesiu,nors visai idomiu rubeliu randu,tik kad siuntinetis ir ziuret kokia kokybe gausi...
Atsakyti
Nu ir ka gi is ten uzsisakei, Giega 🤔
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 04 23, 19:36)
Nu ir ka gi is ten uzsisakei, Giega 🤔

Skrybele su tokiais dideliais bryliais ir liemenuka..Uz tai ir klausiau,ar galima grazint biggrin.gif Nes skrybele tai vieno dydzio,bet va apatiniu dar vis neatitaikau biggrin.gif
Atsakyti
Turiu tokia siaudine skrybele, bet negaliu nesiot. Jei vejas, tai kelia i dangu su visa skrybele 😂😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 23 balandžio 2019 - 21:22
LAbukas

Na ka,jau po darbu mirksiukas.gif LAbai daug siandien darbo turejau,po svenciu visi neisvezti likuciai...PAvargau siandien...Tikrai pavargau..

Atejo ir mano siuntinys..Liemenuka paskui matuosiuos,bet is paziuros lygtai mazas bus ax.gif Skrybele visai nebloga.Tik ar turit ideju kaip islygint krastus g.gif Kazin su lygintuvu galima g.gif O gal garais g.gif nes jei neissilygins,tai siusiu atgal..
Atsakyti
Parodyk skrybele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2019 04 24, 19:21)
Parodyk skrybele  bigsmile.gif

Fotkint tingiu,o tam brandalley neberandu..PAmatysi uz keliu sav,jei pasiliksiu biggrin.gif
Atsakyti
Isskyrus LT atostogu neturim jokiu susiplanave ax.gif kita men pasiemiau 2 iseigines, tai ziuresim kaip oras. Jei geras, pasiimsim sune ir vaziuosim kur porai dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
Padoriu atostogu tai pas mus tik va Turkija geguzi. Paskui porai dienu i Paryziu i koncerta ir birzeli i lt savaitgaliui-vel balius biggrin.gif
Vasara man ir UK gerai mirksiukas.gif O rudeni dar nesugalvojom kur palekt..
Atsakyti
O pries kiek laiko tau reikia atostogas darbe bookintis? As dar pasiimsiu birzeli pora dienu. Nors is tikruju reikia visas issimetyt per metus. Paskui kai lieka neisnaudotu dienu, tai ir ne kas. Pernai metais turejau 4 neisnaudotas dienas. Tai persikele i siuos metus. Nemoka uz neisnaudotas, gali tik persikelt iki 5 dienu.
Atsakyti

LAbukas

O as siandien pikta..JAu ir taip pabudau nepailsejus,tai dar darbe dienas sukeite blink.gif MAno menedzeris i atostogas isejo,o keiciantis nezinojo...Tai kai durnele atvarai i darba ir apsisuki..O ryt ir marti dirba,man penktad visada laisvi budavo,tai turejau mazaja ziuret...

QUOTE(*nova* @ 2019 04 24, 21:10)
O pries kiek laiko tau reikia atostogas darbe bookintis? As dar pasiimsiu birzeli pora dienu. Nors is tikruju reikia visas issimetyt per metus. Paskui kai lieka neisnaudotu dienu, tai ir ne kas. Pernai metais turejau 4 neisnaudotas dienas. Tai persikele i siuos metus. Nemoka uz neisnaudotas, gali tik persikelt iki 5 dienu.

Na uztenka pries kelias sav..Aisku jei ten per kokias vaiku atostogas nori,tai geriau is anksto..
Man uz jokias atostogas nemoka..Nedirbu,negaunu pinigu ir viskas..

As eisiu dazyt kiemo kedziu rolleyes.gif Jos pas mane medines,per laika isklibo kai kurios detales,tai paklijuosiu..o paskui nulakuosiu rolleyes.gif DAr uzsiimciau vienu darbu-priekiniam kieme tarp trinkeliu labai daug zoliu priaugo,bet lietu zada,o ir pavargus esu,kad tokiu darbu uzsiimt biggrin.gif
Atsakyti