Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

,otpusk” atostogos, nauja serijala per TNT rodo mirksiukas.gifLengva komedija mirksiukas.gif

Mes ziurim per filmai.in tai dar tokio nera. Pabandysiu paskui rasti per emigranta. 

Baigem ziureti Brestantis blogis, maniskis dabar ziuri Gauju karai, per emigranta atsisuka. Man ten biski too much, bet jam patinka. Apie vilnieciu gauja, ir paskui bus apie Siauliu princus. Nu va apie pastaruosius gal paziuresiu viena akim. Ar teisybe rodo  :unsure:  :D 

Atsakyti
Mes ir apsukom pora ratuku aplink namus po darbo. Nemalonu buvo pries veja eit ax.gif

Mano knyga taip ir guli nebaigta skaityti biggrin.gif nevazineju i darba, ir neturiu laiko kada uzbaigt ax.gif neuzilgo pabaigsiu mokslus, tai galesiu imtis knygos mirksiukas.gif
Atsakyti

Nebeskaitau as nieko, nei popieriniu, nei per skaitykles, negaliu, labai akis skauda, kazkaip keistai tarsi uz akiu giliai. Gyd paziurejo, nieko nerado bloga. Bet galiu tik kokius du puslapius perskaityti, po to viskas, tai jau visai nebeskaitau virs metu gal bus. 

Limcamca, nezinau ko cia man taip sureagavo nuo to skiepo, vakar vakare su MB dar pasijuokem atsigule, sako negulek ant kaires rankos, dar cipas iskris 😂. Siandien paskaitinejau, tai radau nemazai kad jau sirgusiems covid, buna stipresne reakcija i skiepa, bet tai manes dar vienas laukia, idomu kas tada bus.

Atsakyti

Labas rytas,

Vėsoka pas mum ir sniguriuoja, bet nenukloja žemės, tuo ir džiaugiuos  :rolleyes:

Virtuvė neplanuotai užsigrobė antrą savaitę  :unsure:  na, nedžiuna ta alyva nors tu ka. Bet jau šį savaitgalį bus gražu ir tvarka sugrįš į namus  :wub:

Heidai  :4u:  už skiepo nepatogumus.

Labai patinka skaityti tikras knygas, ypač tos naujos knygos kvapas  :wub:  bet pastaruoju metu labiau skaitau elektronines, nes pigiau ir vietos neužima  :geda:  

kol kavą gėriau ir rašiau, kad snigt pradėjo  :blink:  gal visgi neprisnigs tiek, kaip praeitą kartą  :ax:  svaitgalį smagu, pro langą dievškai gražu, bet kiek nepatogumų per ta grožį  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obetačiau: 10 vasario 2021 - 10:13
Sveikos

Heida, kaip jauties? Isejei I darba ar dar namie?

Kokia grazi diena wub.gif gaila kad dirbu ax.gif
Atsakyti

Labas,

Nova, viskas jau man gerai, dar ranka truputi skauda, bet temp nera ir siaip savijauta lyg nieko ir nebuve. Namie tinginiauju, i darba tik penktadieni eisiu. 

Atsakyti
LAbukas

Diena tikrai grazi mirksiukas.gif Nors ir saltoka,bet saulyte sviecia,nuotaika visai kita mirksiukas.gif

Ar atkreipet demesi,kaip jau anksti prasvinta bigsmile.gif As po 7 ryte isvaziuoju,siandien jau be lempu variau bigsmile.gif

UZkaiciau sriuba..DAr galvoju tokius pusiau kalafioro,pusiau bulvinius blynus iskept mirksiukas.gif KAzkada esu kepus tik is kalafioro,skanu,bet labai sunku apverst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2021 02 10, 15:59)
<p>Labas,</p><p>Nova, viskas jau man gerai, dar ranka truputi skauda, bet temp nera ir siaip savijauta lyg nieko ir nebuve. Namie tinginiauju, i darba tik penktadieni eisiu. </p>

4u.gif nu liuks kad jauties geriau 4u.gif

Vat blynu is kalafioru neteko ragaut. Net nezinau kad blynus is ju kepa ax.gif
Giega, kaip tu juos kepi?

Klausykit, kur galima sunaudot kondencuota piena. Liko man nuo torto puse dezutes ir nezinau kur sunaudot ax.gif gal zinot koki gera, greita receptuka kur dedasi sitas produktas bigsmile.gif

Ka tik gryzom is lauko. Nu liuks orelis wub.gif
Atsakyti
Sutarkuoji kalafiora, kiausas, saukstas miltu, druskos ir kepi mirksiukas.gif Tik vien is kalafioro labai sunkiai apsivercia, tai siandien per puse su bulvem maisiau mirksiukas.gif Skanu mirksiukas.gif

Kond puena i tingini deda mirksiukas.gif Tik is puses indelio mazai gausis biggrin.gif Dar kazkoki obuoliu pyraga su kond pienu turejau, primink ryt, nes jau lovoj guliu, tingiu eit ziuret..
Atsakyti
Reiks pasikept kada tokiu blynu mirksiukas.gif

Labai seniai dariau tingini, bet ten lyg virdavom kondencuota piena. Vat neprisimenu...o ta receptuka su obuoliais tai duok. MB megsta obuolinius pyragus mirksiukas.gif ryt priminsiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba, 

Man siandien buvo labai crazy diena. Daug reikalu, daug nesekmiu. Aisku, ziurint globaliniu lygiu, suds ir nieks tos nesekmes, bet reikalu tvarkyma stabde ir dar kaip. 

Heida, kaip nesmagu del akiu. O, taves nesiunte tikrintis rimciau? Gavus siuntima tai jie labai atidziai tikrina. Nes, gi tu jauna dar esi, biski gaila, kad jau apriboja gyvenima. Gal tiesiog akys pavarge ir uztektu kokiu lasiuku ar akiniu. 

Kondensuota piena kur sunaudot? Mano namuose tiesiog palieki ant stalo, po 15 min smaliziai bus islaize  :D  :D 

Atsakyti
Oi, pas mane darbe crazy gyvenimas prasidejo nuo pirmadienio - audita turesim 2 savaites. Jau pradejo rinktis dokumentus. Jie pirmenybe, o dar savo darba turi pasidaryt.... Nu bet netruks prabegt tos pora savaiciu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 10 vasario 2021 - 23:35