Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

labas sekmadienio vakarą  :ax: 

vasarą mes buvom Clacton on sea, labai patiko, jūra rami tuomet buvo, fainai pasitiurškė chebrytė  :wub: 

cepelinų šventės nešventėm, vis dar be viryklės, gelbsti orkaitė ir elektrinis grylis  :rolleyes: tai šiandiena troškinau bulves ir vištieną grietinėlėje, o kas nevištinis tam žuvis atiteko  ir daug salotų visiems  :rolleyes: desertui obuolių pyragas su ledais  :essen: 

lauke siaubingai šalta šiandiena, vakar toks gražus oras, gerai, kad išėjom pasivaiksčiot metę visus darbus, nes šiandiena vėjas viską neša, žvarbuma neišpasakyta  :unsure: 

Atsakyti

LAbukas

Prisnigta...Ir vis dar sniguriuoja..Visai nereikia man to sniego biggrin.gif
LAisva siandien,bet padangos pakeistos,tai ramu ir ryt bus mirksiukas.gif Namine masina 4 varomais-ka tai reiskia,nezinau biggrin.gif biggrin.gif Bet sake,negali uzmest..Nu tikekimes biggrin.gif MB sake pagrindiniai keliai pabarstyti mirksiukas.gif Man 12h pas dantiste mirksiukas.gif Paskui dar i pardes..

PAtalus nuvilkau,skalbenke idarbinau..Nu blyn,kas tuos namus suverte,jei vakar tik ant sofu pragulinejom biggrin.gif Tuoj paleisiu robota dirbt biggrin.gif

Pabaigiau ryte knyga skaityt mirksiukas.gif Vakare reiks kokios naujos ieskotis biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Giega, kokia knyga baigei? 

Man taip smagu, negaliu net paaiskinti. Ejau i parka, taip tuscia, tylu, balta. Zmoniu nera, o taip graziai sninga. Tokia palaima, toks lengvumas. Paskui dar vaikis uzsinorejo, vel ejom. Nu fantastika! 

Net pyraga seimynai siandien kepsiu  :D​ 

Atsakyti
Giega, as ir taip galvojau kad man reikia implanto kol nenuejau pas dantistus. Siandien padare nuotraukas, apziurejo. Paradontozes pradzia, bet dar jokiu implantu nereikia. 2 dantis, viena salia kito trauks ir des acrilinius dantis, kurie laiko kelis metus. Visai viskas netrauks ne £700 mirksiukas.gif net nepatikejau kai pasake kaina. Siandien jau stampus nueme. Kovo pradzioj einu traukimui ir statymui.
Tai taip kad tu irgi neskubek su tais implantas, atvaziuok pas mano dantistus geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 08 vasario 2021 - 22:16
QUOTE(*nova* @ 2021 02 08, 20:14)
Giega, as ir taip galvojau kad man reikia implanto kol nenuejau pas dantistus. Siandien padare nuotraukas, apziurejo. Paradontozes pradzia, bet dar jokiu implantu nereikia.  2 dantis, viena salia kito trauks ir des acrilinius dantis, kurie laiko kelis metus. Visai viskas netrauks ne £700  mirksiukas.gif  net nepatikejau kai pasake kaina. Siandien jau stampus nueme. Kovo pradzioj einu traukimui ir statymui.
Tai taip kad tu irgi neskubek su tais implantas, atvaziuok pas mano dantistus geriau  mirksiukas.gif

Mu ziurint, kur tau traukt reikia, vietoj kokiu dantu statyt.. Vienur karuneles uztenka, kitur butinas implantas. Man krumini statys. Ten ner jokios galimybes det karunele, nes ner daugiau uz ko kabint..
Be to buvau dvejuose klinikose, abejose sake ta pati-tik implantas. Tiek kad viena klinika ju nededa. Jie tik taiso.
Atsakyti
LAbukas

Nesimiega kazko...UZsikloji -karsta,atsikloji-salta biggrin.gif Gulinejau gulinejau ir atsikeliau anksciausiai biggrin.gif KAip nekeista,bet skaneris jau uzsikroves,bet i darba vaziuot vis tiek anksti,nebus dar visko,tai ko ten salt biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2021 02 08, 15:24)
<p>Laba, </p><p></p><p>Giega, kokia knyga baigei? </p><p></p><p>

https://www.knygos.l...ismo-spastuose/
Lietuviu rasytojos,lengva,paprasta knygele,greit persiskaite.KAzko wow nera,bet man ir patinka tokios lengvos,neapkrautos biggrin.gif
DAbar vel pasiemiau J.Picoult knyga.Kazkada ja pradejau,bet mano el knyga issikrove ir ji nusimete biggrin.gif Ir as pamirsau,kokia skaiciau biggrin.gif biggrin.gif DAbar vel ja radau,tai tesiu biggrin.gif

https://www.knygos.l...iesos-blyksnis/

Ai,dar apie dantis biggrin.gif Vienas draugelis vare i LT(cia dar pries visus karantinus,keli m atgal) dantu,implantu statyt..KAip jis ten nesusisnekejo,nezinau,bet grizes pasakojo,kad ar 4 implantai jam tik 1000sv tekainuos..Vnz ir taip galvojom,ir kitaip...Finale,kai vel nuvaziavo i LT,jam ne implantus sudejo,o plokstele su 4 dantim biggrin.gif biggrin.gif Na tokia,kur nakciai i stikline isidet reikia biggrin.gif
TAip kad ir tu Nova,ziuret,kad taip nebutu biggrin.gif biggrin.gif

PAs mane toj vietoj buvo saknis apmauta karunele..Ir dabar ta saknis luzo..Jos isgelbet niekaip neisejo,tik traukt..Kadangi jau gaunas paskutinis dantis,joks tiltas nebesideda.Belieka implantas.
Atsakyti

Labas rytas,

su plokstele tai cia ziauriai  isejo, eina sau, maniau jas tik gerai pagyvenusiems zmonems siulo.

Vakar pasiskiepyjau, tai siandien i darba neisejau, vakar viskas gerai buvo, dar vakare su MB ir šuniu pasivaiksciot isejom, oras toks gaivus. O nakti uzkilo temperatura, jegu ner. Nors taip ir skaiciau, kad persirgusiems covid, jau ir pirmas skiepas sukelia reakcija, tai dabar bijosiu antra karta skiepytis.  Knygu skaityt neturiu, tai teks pribaigt The Crown ziuret.

Atsakyti
Labas rytas

Geri tokie implantai - nakciai I stikline biggrin.gif manyciau kad cia tie laikinini ir yra, tai jie tikrai ne implantai biggrin.gif

Heida, eina sau blink.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu ne implantai,jis tik norejo implantu,bet nezinau,kaip nesusisnekejo biggrin.gif Grynai vielute ir kabo dantys,uzsikabina kazkaip..KAi isideda ,visai puse velnio atrodo,bet kasvakara issimt turi biggrin.gif

JAm tuo metu netoli 50m buvo,bet labai gere ir daug ruke,tai atitinkama ir isvaizda..+ niekad savo isvaizda(rubais) nesirupino..TAi kai nuvare pas dantistus,ta gal pagal isvaizda ir padare isvadas,kad netures is ko susimoket biggrin.gif Nors pinigu jis tikrai turejo biggrin.gif

Ryte slidu soninese gatvelese,bet diena prasivazinejo mirksiukas.gif Ir pugos gavau ir graziu snaigiu biggrin.gif Daug kur besmegeniu pristatyta biggrin.gif
Bet jau namie,galima ilsetis biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Heida, sveikatos! Bet, skaityk tu jau du kartus prasirgai ir vis dar taip stipriai griebia  :hmm:​ 

Pavaikščiojau po miškelį, taip fainiai. Nuėjom kur toliau nuo žmonių, taip smagiai, visai nepravaikščiotas takas. Ne pusnys, bet bristi teko  :D 

Atsakyti
Heida,sveikatos 4u.gif O tu vis dar elektrine knyga skaitai ar nebe?
As buvau radus kazkoki saita,kur susimokejus 1£ ir gali siustis daug el knygu mirksiukas.gif
Atsakyti

Heida, neturi ka skaityti? Tau gal atsiusti? As kasdien i pastus vaikstau, man jokiu problemu. Hese specialiai tau laikau, neparduodu. 

Picoult man anksciau labai patiko. Bet, paskui biski pradejo i pievas nusivaziuoti su savo kuryba. Tas pats per ta pati, nuobodzios knygos paliko. 

Atsakyti