LAbukas
KAzkaip labai prastai miegojau..Atrodo tik snaudime buvau...Aisku,kai paryciui jau normaliai uzmigau,tai suskambo zadintuvas i darba...Sugraibau telefa,o ten zinute-lasvadenis JAu vakar nedaug darbo buvo,tai siandien is vis turbut nieko nera.IS vienos puses gerai,is kitos-toks neplanuotas,neturiu ka veikt Sakyciau namus tvarkyt,bet ir mazosios nera,kuri viska vercia,o ir dabar dar vienas papildomas pagalbininkas yra,atkrenta vienas darbas
TAi gal iki maistines nuvarysiu,bulviu nera,dar keliu smulkmenu reikia..Prasisukciau iki kitos sav,nu bet ner ka veikt
Gal kokia joga per kompa isijungt
Neisidejau linziu,su akiniais,bet jauciu ilgai netempsiu Erzina,smunka...
Laba,
Man giegos bėdą, kad nėra kas veikt
pas man tiek veiklos, kad kartais laiko nebeužtenka, kartais jau ir noro
Vakar vėlai namo parsiradau, tai miegojau, kaip užmušta, buvau nusikalus ir per darbų darbus, ir namų darbus
Nusipirkau marmeladinių saldainių neatsimenu kada valgiau, vaikystėj jų baisiausiai nemėgau
Laba,
Giega, tai dabar kelios iseigines gausis i savaite? Keista, kad siuntu mazai, algu savaitgalis turetu prekintis zmones.
Mes vakar pas dukterecia i kita Londono gala vaziavom. Jos gimtadienis, tai vaziavom pasveikinti. Parke sampe gerem Ot, karantino sventes
Siandien ivairiu zuvu ir visokiu kreveciu troskinys.
Siaip vasaris visada toks ramesnis buna..Jau visi visko prisipirko
Ai Valentinke arteja, tikiuos nereiks dirbt ta sekmad.. Per motinos diena tai visi dirbam, vien geles vezam O va valentinke dar nebuvo savaitgaliui uskritus, kiek cia dirbu..
As tusinsiu vista su uncle bens padazu.. Tik galvoju salia makaronys ar ryzius.. Ir dar kokios sriubos pravirsiu..
O uncle bens padaza pati darai?
Net, nepastebejau, kad siemet valentinke sekmadieni. Ot, faina. Galima sestadieni pradeti svesti
Nova, pamirsau vakar parasyti, su gyvunais tai tas siurblys robotas is tikruju labai gerai. Paleidi ir renka dulkes, plaukus. Atrodo nieko nera, bet vistiek prirenka.
Aaa, pirktini pili. Ar skanus lidinis?
Ne Lidlinis ten,originalus Gal ir kitose pardes 1sv kainuoja,as retai perku
Gavau nagu laka, kur rekomendavot. Jau net pamirsau kaip nagus lakuoti, nusiterliojau kreivai
LAbukas
Penktadienis LAbai greit si savaite praleke..GAl kad vakar nedirbau Galvojau,kad neturesiu ka veikt,o labai daug naudingu darbu nuvekiau Virtuvej spinteles sutvarkiau,spinta biski prasiejau,nes atvaziavo Karen Millen dvi bliuskos ir suknele,tai vietos reikejo
KAip cia as neisjungiau skanerio po darbo per vakar baterija ir nusedo..PAjungiau kraut,gal uzsikraus pakankamai iki vaziuot reiks..Dar masinoj kroviklis yra...
Labas,
Džiaugiuosi penktadieniu pasiilgau viryklės na, bet jau nebeilgai laukt.
Iriusiukai pavieniai pas man jau pražydo lauke
giega prieš sukišdama į spintą, gali ir mums parodyt bliuskas ir suknę
Laba,
Ojojoi, priminet spinteles ir spintas. Jau turbut bus menuo, kaip ruosiuosi tvarkyti viena virtuves spintele. Ji pas mane tokia kampine, ten visokia iranga sudeti, plastmasiniai indeliai, kurie amzinai be dangteliu. Tai jau kelinta sestadieni pazadu sau, siandien sutvarkysiu ta spintele. Taip ir lieka viskas pazadu, iki kito savaitgalio.
Ka spintoje tvarkei, Giega? Labdarynai nedirba, nera kur isnesti daiktu.