Obetaciau,sveikinimai dukrai su gimtadieniu!!!Torta pati gal kepei?
ačiū už sveikinimus pati lipdžiau, ne kokia profė esu tai toks truputėlį pritrūkęs dėmesio
labas rytas,
vėtra atpūtė lietų, mano kaimo siūlo pločio upeliukas, kad patvinęs, net antys dinguios kažkur
ačiū už sveikinimus ir pagyras mano lipdiniui dabar pilna visokių pamokų ir video kaip padaryti, tai tikrai nėra sunku, tik laiko reikia, kurio nėra paprasta atrast kasdienybės verpetuose.
Man tortas be galo saldus, bet labai lengvai valgosi, sūnus sakė skanus, bet per jo gimtadienį tokio nedaryti, o dukrai tai labai patiko, ji smaližė pas mum
Laba,
Jo, tie upeliukai kai patvinsta tai įdomu net, iš kur to vandens gauna. Netoli manęs irgi yra toks kaimelis, pro jį teka toks upelis. Na su lietuviškom upėm kai lygini, tai ten išvis toks nereikšmingas vandens siūlas, bet jau kaip jis sugeba patvinti. Užlieja visą kaimą ir kelią ir šalia esančius futbolo laukus. Visada stebiuosi. Panašu, kad sniego šiemet nebesulauksiu. Tai tada, jau greičiau atšiltų.
Turiu puffed pastry tešlos, ką su ja nuveikt?
ačiū *nova* nieko ypatingo ten, bet pabandysiu įdėt kitaip
Limcamca mano šeimyna tai mėgsta tokį pyragą, bet su šparagais, su pomidorais ne taip patiko, viskas taip pat tik dedu vos apvirtus šparagus
https://antmedinesle...-ir-pomidorais/