As tik basutes is ofiso siandien nusipirkau jau vasarai ruosiuos
TAi dar neaisku ar pa pasiliksiu Pasiziuret grazu tos sukneles,o apsirengi ir
Kai po pirmo karantino atidare shopingus,nuvarem i Outletus..Ten tokia Diesel suknele wow wow buvo.Jau svaigau,kaip man jos reikia DAugely parduotuviu neleido matuotis,bet Diesely leido,pasimatavau ir Nu maisu maisas
Einu ir as kokiu basankiu paziurinet
Giega, nedirbi siandien as va kokius pirkau:
https://www.office.c...- SCOTCH DYECUT
As nedirbu - iseigine pasiemiau
O kokia proga tu iseigine pasiemei?
As kokias sviesias basankes ziurineju...Dar noriu tokiu bateliu/puskeduku..Net nezinau kai tokius pavadint Turiu sviesius,turiu juodus,bet tuos juodus jau baigiu sunesiot,tai va analogisku juodu ir reikia
As tai svaigstu,kaip noriu kur nors,kur silta
TAi 4 ir pasiemei laisvu,ar tik siandienai?Man visai patinka dirbt 4d per savaite
Laba,
Kazkaip velai siandien ateinu. Gaminau vakariene pagal Nida, na, labai patiko. Orkaiteje keptos bulves ir svediskos salotos. Kurios yra krevetes su padazu. Man labai patinka Nida ir jos receptai, labai daug ka is jos gaminu. Vat, kas prilipo, tai prilipo.
Ir, ka merginos naudingo nuveiket per iseigine?
labas rytas
už lango šlapia, o prieš daug metų buvo pūga, tiesa, tik LT
pjausim vakare po darbų mano gamintą lepiošką mano pupa uoga virsta gražuole
basučių man nereik, nuo pernai naujos laukia vasaros
bet va sportbatukus užsisakiau odinius, o atsiuntė medžiaginius
Laba,
Obetaciau, gal kokia svente svenciat, kad taip gerai atsimenat?
Kaledu senis man atnese dovanu Puma kedukus. Tokius kaip norejau, pastorintu padu, viduje labai minkstus. Labai man patinka, ir jau komplektu turiu su kuo avesiu. Tik viena beda, jie akinamai balti. Tai, jau visiskai bet kada negalesiu begioti, bus gaila issimurzinti. Nors, odiniai, plaunami.
Laba,
Obetaciau, gal kokia svente svenciat, kad taip gerai atsimenat?
Kaledu senis man atnese dovanu Puma kedukus. Tokius kaip norejau, pastorintu padu, viduje labai minkstus. Labai man patinka, ir jau komplektu turiu su kuo avesiu. Tik viena beda, jie akinamai balti. Tai, jau visiskai bet kada negalesiu begioti, bus gaila issimurzinti. Nors, odiniai, plaunami.
dukros gimtadienis
vat, tie akinamai balti, gražu pažiūrėti, bet sudėtinga prižiūrėti. dėl to ir aš užsisakinėjau odinius, kad lengviau jie skalbima pakelia
po gabalėlį
Pridėta:
Obetaciau,sveikinimai dukrai su gimtadieniu!!!Torta pati gal kepei?